BB 8520 Curve - problemy so SMS

• 2 príspevky
  • fettucini 04.04.2010 - 18:39

mam BB 8520 curve a ked mi prijde SMS mobil nevyda ziaden zvuk ani nevybruje...vsetky nastavenia profilov a zvoleni som skontroloval a nic...okrem toho ani zlozka prijatych sprav mi nezobrazuje nuvu SMS a tym padom ju nwm ani precitat a stale mi svieti ikonka prijatych sprav na hlavnej ploche...uz som v koncom...absolutne nwm co s tym...pls pomozte

• milan18901.07.2010 - 19:53 Trvalý odkaz

Caute, ja mam zase iny problem s smskami. Asi pred tromi tyzdnami zacali odomna smsky odchadzat viackrat...Poslem iba jednu smsku a prijemcovi pridu dve alebo tri. Ale nie vzdy. Jeden den chodia normalne, na druhy den blbnu. Pripadne jedna smska odide iba raz, ale dalsia uz viackrat. Ja mam v odoslanych spravach iba jednu, prijemcovi pride ta ista sprava v priebehu par sekund viackrat. Volal som aj do Orange, tam im to ukazuje ze niektore spravy odisli v rychlom slede za sebou, restartovali mi sim kartu, kontrolovali cislo strediska sms sprav. To som mal samozrejme spravne kedze telefon mam od januara a toto blbnutie zacalo iba nedavno. Poradili mi este skusit poslat smsky z ineho telefonu ci to aj tak bude blbnut. Ale to je na dlhe lakte kedze napriklad dva dni chodia spravy dobre a na treti odide mozno jedna-dve viackrat. Neriesil tu uz niekto podobny problem? Za pripadne rady dakujem.