BB !!!app error 523!!!
Najčítanejšie články
Najnovšie príspevky
Diskusia: SpyraThree - vodná puška za takmer dvesto eur
Vdaka teda...ale draha hracka naozaj je toDiskusia: Telekom: zmeny podmienok na predplatených kartách a širšia ponuka MIX balíčkov
A tomuto hovoria že zlepšujú služby...Diskusia: Cez Xiaomi Pay zaplatíte na Slovensku už aj Visa kartou mBank
Škoda že VUB v tom nejak zaostávaDiskusia: Huawei P60 Pro - perleťový unikát
Inak som si všimol, že DxO Mark bol dneska aktualizovaný a P60 Pro je na 1.mieste 👏👏👏Diskusia: Huawei Watch Ultimate – pripravené na dobrodružstvo
Da sa nimi platit, ale iba na trhoch, ktore podporuju platby cez Huawei Pay. Slovensko medzi ne nepatri.
Rodičovská kontrola
Lenže ak má dieta apple a rodič Samsung tak je tu problém. Aké sú vtedy možnosti?Samsung Dexx
Tak zrejme to tu vela ludi nevyuziva. :) Vdaka za info.LG V50
Kolko by bola primerana cena ti neviem povedat, len viem, ze nanovo zafoliovat rozbaleny telefon nie je ziadny problem. Ja by som stvorrocny telefon, ktory sa tvari ako nikdy nerozbaleny, nekupovala....Vyber mobilu prechod z iphone xs na lacnejsi android
Ahojte, Zvažujem niečo podobné, doteraz som mal Xiaomi Redmi 8T a rozhodujem sa medzi Poco M5s a Motorola Moto G72. Cenovo sú podobne, cca 220€. Sú tu aj iní kandidáti, ale títo sú...android 13 a problemy s upozorneniami aplikacie cp
ahojte, konecne uz aj ku mne na a23 dorazila aktualizacia na oneui 5.1, a konecne mozem s plnym vedomim povedat ze mi upozornenia cp zacali ffungovat presne tak, ako maju. Asi mi to neuverite, ale...

pecko77 07.02.2011 - 17:43
ahojte, chcem vas poprosit o radu... podarilo sa mi nejakym zahadnym sposobom znefunkcnit BB 9700 :cry: zapnut sa mi da ale po uvodnej kontrole vypise: app errror 523 a tym to konci.. pod textom je len reset, nic ine nefunguje.. nestretol sa s tym niekto? dikes Brano
Peter Makai07.02.2011 - 17:54 Trvalý odkaz
Mne to tusim tuto hlasku vypisalo nejake BB bloknute na T-Mobile ked som don strcil O2 SIMku...
pecko7707.02.2011 - 18:30 Trvalý odkaz
mne to ked som ho napichol na usb a po nejakej dobe som sa nam mrkol a uz bol jasny... a co si s tym urobil? ja som pred chvilou preinstaloval os a ide, ale nemam tam teraz ani sk ani cz.. :-( nevies mi prosim ta poradit ako to tam narvem? :-)
sopeto07.02.2011 - 20:53 Trvalý odkaz
- musis stiahnut OS oznaceny multilanguage a po spusteni instalacie hned vybrat cestinu a potom by si mal mat normalne na vyber cestinu
pecko7707.02.2011 - 21:58 Trvalý odkaz
mno.. som skusil multi od orange-u , po spusteni som dal cestinu a nakoniec mi vypisalo ze aktualizacia nie je dostupna.. alebo potrebna? :-) ja tam mam asi teraz najnovsiu verziu OS..
edit: tak som tam dostal cestinu.. cez BB desktopaplikacie...
tak dikes a majte sa...