- Späť na článok
- 14 príspevkov
::bcmobil.sk 2-3/2007
Najčítanejšie články
Najnovšie príspevky
Diskusia: SpyraThree - vodná puška za takmer dvesto eur
Vdaka teda...ale draha hracka naozaj je toDiskusia: Telekom: zmeny podmienok na predplatených kartách a širšia ponuka MIX balíčkov
A tomuto hovoria že zlepšujú služby...Diskusia: Cez Xiaomi Pay zaplatíte na Slovensku už aj Visa kartou mBank
Škoda že VUB v tom nejak zaostávaDiskusia: Huawei P60 Pro - perleťový unikát
Inak som si všimol, že DxO Mark bol dneska aktualizovaný a P60 Pro je na 1.mieste 👏👏👏Diskusia: Huawei Watch Ultimate – pripravené na dobrodružstvo
Da sa nimi platit, ale iba na trhoch, ktore podporuju platby cez Huawei Pay. Slovensko medzi ne nepatri.
Rodičovská kontrola
Lenže ak má dieta apple a rodič Samsung tak je tu problém. Aké sú vtedy možnosti?Samsung Dexx
Tak zrejme to tu vela ludi nevyuziva. :) Vdaka za info.LG V50
Kolko by bola primerana cena ti neviem povedat, len viem, ze nanovo zafoliovat rozbaleny telefon nie je ziadny problem. Ja by som stvorrocny telefon, ktory sa tvari ako nikdy nerozbaleny, nekupovala....Vyber mobilu prechod z iphone xs na lacnejsi android
Ahojte, Zvažujem niečo podobné, doteraz som mal Xiaomi Redmi 8T a rozhodujem sa medzi Poco M5s a Motorola Moto G72. Cenovo sú podobne, cca 220€. Sú tu aj iní kandidáti, ale títo sú...android 13 a problemy s upozorneniami aplikacie cp
ahojte, konecne uz aj ku mne na a23 dorazila aktualizacia na oneui 5.1, a konecne mozem s plnym vedomim povedat ze mi upozornenia cp zacali ffungovat presne tak, ako maju. Asi mi to neuverite, ale...
Martin Hombauer 16.02.2007 - 18:55
warior: tak tacena za predplatne na rok je dobra... :) uvazujem ;-)
anonymous16.02.2007 - 20:06 Trvalý odkaz
angelika: uz mam doma, dnes prisiel, som vyhralav sutazi xixi doteraz som soknutaaa
anonymous16.02.2007 - 20:07 Trvalý odkaz
Jessica: Velmi sa tesim,ze si casopis nachadza stale viac citatelov.Urcite si ho konecne predplatim,kedze som ho doteraz dostavala ako vyhru v sutazi zadarmo.
anonymous16.02.2007 - 20:34 Trvalý odkaz
dj.uwe: konecne mam co citat. uz sa tesim kedy bude v schranke
anonymous17.02.2007 - 00:44 Trvalý odkaz
mazo: hm..predplatne. Vsade je skvelych 340,- SK, ale pri formulari a pod. je to uz 440,-
nejaka chybicka? ;-)
anonymous17.02.2007 - 06:46 Trvalý odkaz
Imrich: Vdaka za upozornenie, uz je to opravene. :) Zelame prijemne citanie. A nielen na... :) :)
anonymous17.02.2007 - 15:47 Trvalý odkaz
martin: "A nielen na..." No nebyt toho ..., tak sa asi uz k ziadnemu casopisu nedostanem. Je to jedina moznost :)
anonymous17.02.2007 - 15:48 Trvalý odkaz
martin: inak chválim grafiku. excelentné.
anonymous17.02.2007 - 16:48 Trvalý odkaz
samo: Preco isla cena dole? Dufam ze nie kvoli nizkej predavanosti.
anonymous17.02.2007 - 17:58 Trvalý odkaz
samo-real: kto ze to ? :P
anonymous17.02.2007 - 21:02 Trvalý odkaz
RoCa: Rad by som sa ako sefredaktor a majitel BCmobil.sk vyjadril k cene. Cenu sme znizili najma preto, aby nasi citatelia nas casopis vnimali ako najdostupnejsi casopis nielen o mobilnych technologiach s vysokou pridanou hodnotou na trhu. Navyse prechadzame na mesacnik, ak ste doteraz za dvojmesacnik platili 55 Sk, tak pri mesacnej periodicite by vas BC-cko vyslo na 110 Sk za dva mesiace, teraz zaplatite len 78 Sk, co znamena mensi zasah do vasich penazeniek a navyse ziskate viac informacii... ;)
Este k "nizkej predajnosti". Nasa predajnost je nad nase ocakavania. Samozrejme nas potesi, ak i nizsia cena casopisu predajnost este zvysi :)
anonymous18.02.2007 - 14:59 Trvalý odkaz
mazo: takze drzim palce a tesim kedy ho najdem v schranke. (dufam coskoro kedze do MT je to kusok :))
anonymous20.02.2007 - 23:37 Trvalý odkaz
Imrich: Dufam, dievcata a chalani, ze casacik uz vsetci mate doma, v teplucku. :-)
anonymous24.02.2007 - 22:58 Trvalý odkaz
Noddy: No, E250 by som bral, tak si casopis asi kupim.