- Späť na článok
- 15 príspevkov
::bcmobil.sk 2/2006
Najčítanejšie články
Najnovšie príspevky
Diskusia: SpyraThree - vodná puška za takmer dvesto eur
Vdaka teda...ale draha hracka naozaj je toDiskusia: Telekom: zmeny podmienok na predplatených kartách a širšia ponuka MIX balíčkov
A tomuto hovoria že zlepšujú služby...Diskusia: Cez Xiaomi Pay zaplatíte na Slovensku už aj Visa kartou mBank
Škoda že VUB v tom nejak zaostávaDiskusia: Huawei P60 Pro - perleťový unikát
Inak som si všimol, že DxO Mark bol dneska aktualizovaný a P60 Pro je na 1.mieste 👏👏👏Diskusia: Huawei Watch Ultimate – pripravené na dobrodružstvo
Da sa nimi platit, ale iba na trhoch, ktore podporuju platby cez Huawei Pay. Slovensko medzi ne nepatri.
Rodičovská kontrola
Lenže ak má dieta apple a rodič Samsung tak je tu problém. Aké sú vtedy možnosti?Samsung Dexx
Tak zrejme to tu vela ludi nevyuziva. :) Vdaka za info.LG V50
Kolko by bola primerana cena ti neviem povedat, len viem, ze nanovo zafoliovat rozbaleny telefon nie je ziadny problem. Ja by som stvorrocny telefon, ktory sa tvari ako nikdy nerozbaleny, nekupovala....Vyber mobilu prechod z iphone xs na lacnejsi android
Ahojte, Zvažujem niečo podobné, doteraz som mal Xiaomi Redmi 8T a rozhodujem sa medzi Poco M5s a Motorola Moto G72. Cenovo sú podobne, cca 220€. Sú tu aj iní kandidáti, ale títo sú...android 13 a problemy s upozorneniami aplikacie cp
ahojte, konecne uz aj ku mne na a23 dorazila aktualizacia na oneui 5.1, a konecne mozem s plnym vedomim povedat ze mi upozornenia cp zacali ffungovat presne tak, ako maju. Asi mi to neuverite, ale...
Martin Hombauer 18.04.2006 - 00:08
Ronn: Zda sa mi trochu cudne nazvat clanok, teda podnadpis: recenzia casopisu, pokial do neho nejakym sposobom zasahujete, tak by som slovo recenzia nepouzil, pochybujem totiz o objektivite. Skor by som to nazval Reklama...
anonymous18.04.2006 - 12:05 Trvalý odkaz
RoCa: Riso do obsahu casopisu vyraznejsie nezasahuje. V sucasnosti je autorom dvoch recenzii a casti sekcie Dr. BC. Tzn. vsetko ostatne je pre neho nove tak ako pre akehokolvek citatela. Navyse v recenzii casopisu pise jeho vlastne dojmy, ktore neovplyvnujeme.
anonymous18.04.2006 - 12:09 Trvalý odkaz
riso: mrzi ma, Ronn, ze pochybujes o mojej objektivite. clanok naozaj nie je reklamny...
anonymous18.04.2006 - 13:43 Trvalý odkaz
Muflon: Riso tvari sa ako reklamnySIE-CX65/16 UP.Browser/7.0.0.1.c.3 (GUI) MMP/2.0 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1
anonymous18.04.2006 - 14:03 Trvalý odkaz
martin: Myslim ze ak dve media zacnu spolupracovat, su taketo clanky beznou zalezitostou. A ak je tento clanok reklamny, potom je reklamna kazda recenzia mobilu. Napiste nejaky rozdiel medzi beznou recenziou a tymto clankom. Tento clanok nie je zaplateny.
anonymous18.04.2006 - 14:50 Trvalý odkaz
Sten: Ale suhlasim s tym ze v novom cisle je znova viac vylepseni.. Uz je to dobry casak.. Nokia6630/1.0 (6.03.08) SymbianOS/8.0 Series60/2.6 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1
anonymous18.04.2006 - 20:35 Trvalý odkaz
orgi: Musim sa pridat k Muflonovi a Ronnovi.
Pre Martina:
- rozdiel medzi recenziou a tymto clankom? recenzia by mala byt objektivna, zrhnut pozitiva a negativa recenzovaneho diela, ma sa snazit zaujat nezaujaty a nicim neovplyvneny postoj.
- to ci je clanok zaplateny alebo nie je to iste, ci je to recenzia alebo PR clanok. toto, podla mojho nazoru, nie je recenzia, ale PR clanok (nezaplateny PR clanok).
to Riso:
- o Tvojej objektivite som osobne nepochyboval a nepochybujem, ale recenziou to je naozaj tazke nazvat ;) par dovodov:
- " súdiac už pod?a obálky, že autori ?asopisu pokro?ili o ?alší krok vpred."
- "Takéto ?lánky by mali by? ?ahú?om ?asopisov"
- " ktorých sú vyberané tie najhodnotnejšie kúsky"
- "Sú?as?ou tohto ?ísla je, už tradi?ne, pekný"
- "A v budúcom ?ísle, najdeme pravdepodobne nieko?ko ?alších pozitívnych zmien. Budem sa aj ja snaži? prispie? ku zvýšeniu kvality tohto, už dnes ve?mi hodnotného, dvojmesa?níka."
to Riso, Roman: poznam Vas osobne a viem, ze odvadzate dobru pracu :) len mozno jednoducho priznat drobnost, ze toto naozaj nie je recenzia ale PR clanok.
nikto vam neupiera spolupracu, vela ludi ju vita a vela ludi tusi, kam to (v dalekej alebo blizkej) buducnosti asi dospeje :) trocha konstruktivnej kritiky snad nezaskodi..
anonymous18.04.2006 - 21:09 Trvalý odkaz
Muflon: martin a rozdiel medzi rencenziami fonov a tymto clankom je aj v tom ze pisete o viacerych znackach a nie len o jednej a zatial tomuto casaku opisujete kazde cislo keby ste pisali len o jednej znacke fonu tiez by to bola reklama takze si myslim ze recenzia casopisu nieje to spravne slovoSIE-CX65/16 UP.Browser/7.0.0.1.c.3 (GUI) MMP/2.0 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1
anonymous18.04.2006 - 22:25 Trvalý odkaz
Quo: Ked ten co spolupracuje s casopisom, o ktorom napise "clanok"... nie je to reklama? :lol: :D
Co sa tyka casopisu, je ok :)
anonymous18.04.2006 - 22:43 Trvalý odkaz
riso: viete co? oznacim to -PR- a hotovo. Nemam s tym problem. ;) Spokojnost citatelov mi je prednejsia. :)
anonymous18.04.2006 - 22:50 Trvalý odkaz
orgi: ty si bol vzdy sikovnym tvorom ;)) inak bc-cko som realne este v packach nemal, zajtra to bude asik to prve, co si kupim...
anonymous18.04.2006 - 23:29 Trvalý odkaz
riso: prvy kontakt to nie je...skusenosti s casopisom by vyzerali tiez pekne hlupo. a nad casakom som profesne stravil 2 dni, cely ho precital...ako ked sa hram s mobilom. vazne je to recenzia...to mi nevyhovorite. :-D
anonymous19.04.2006 - 00:54 Trvalý odkaz
RoCa: Hmmm, vlastne i v casaku oznacujeme reklamu na FONY ako inzerciu. Takze PR je v poriadku.
A co OBSAH, vyhovuje VAM? Co by ste v dalsich cislach uvitali? Kludne mozeme spolocne vymysliet nove sekcie, pretoze naozaj chceme pisat o tom co VAS zaujima :-)
anonymous19.04.2006 - 00:58 Trvalý odkaz
orgi: Ludkovia piste, konkurencia sa rada necha inspirovat :) sorry Roman, just kidding.. ;))
anonymous19.04.2006 - 01:44 Trvalý odkaz
RoCa: Caf Orgi :-) Ano, je to verejne forum, ale myslim si ze aj keby tu nasla konkurencia nieco, co planujeme do casaku, i tak tomu dame svoj styl a bude to ine, takze kludne nech sa nechaju inspirovat :-)