- Späť na článok
- 25 príspevkov
::bcmobil.sk 9/2007
Najčítanejšie články
Najnovšie príspevky
Diskusia: SpyraThree - vodná puška za takmer dvesto eur
Vdaka teda...ale draha hracka naozaj je toDiskusia: Telekom: zmeny podmienok na predplatených kartách a širšia ponuka MIX balíčkov
A tomuto hovoria že zlepšujú služby...Diskusia: Cez Xiaomi Pay zaplatíte na Slovensku už aj Visa kartou mBank
Škoda že VUB v tom nejak zaostávaDiskusia: Huawei P60 Pro - perleťový unikát
Inak som si všimol, že DxO Mark bol dneska aktualizovaný a P60 Pro je na 1.mieste 👏👏👏Diskusia: Huawei Watch Ultimate – pripravené na dobrodružstvo
Da sa nimi platit, ale iba na trhoch, ktore podporuju platby cez Huawei Pay. Slovensko medzi ne nepatri.
Rodičovská kontrola
Lenže ak má dieta apple a rodič Samsung tak je tu problém. Aké sú vtedy možnosti?Samsung Dexx
Tak zrejme to tu vela ludi nevyuziva. :) Vdaka za info.LG V50
Kolko by bola primerana cena ti neviem povedat, len viem, ze nanovo zafoliovat rozbaleny telefon nie je ziadny problem. Ja by som stvorrocny telefon, ktory sa tvari ako nikdy nerozbaleny, nekupovala....Vyber mobilu prechod z iphone xs na lacnejsi android
Ahojte, Zvažujem niečo podobné, doteraz som mal Xiaomi Redmi 8T a rozhodujem sa medzi Poco M5s a Motorola Moto G72. Cenovo sú podobne, cca 220€. Sú tu aj iní kandidáti, ale títo sú...android 13 a problemy s upozorneniami aplikacie cp
ahojte, konecne uz aj ku mne na a23 dorazila aktualizacia na oneui 5.1, a konecne mozem s plnym vedomim povedat ze mi upozornenia cp zacali ffungovat presne tak, ako maju. Asi mi to neuverite, ale...
Martin Hombauer 08.09.2007 - 01:03
People: samsung j600 je mobil? asi bude niekde chyba vo vete kde sa spomina. NA BC sa tesim. Uz dlho nove nebolo :)
anonymous08.09.2007 - 12:53 Trvalý odkaz
samo: ano je to mobil ;) UTFG alebo si pozri hlavnu stranku BC tu na obrazku ;)
anonymous08.09.2007 - 16:04 Trvalý odkaz
dj.uwe: toto cislo som videl na stankoch uz pred dvoma dnami a v schranke ho este nemam :-(
anonymous08.09.2007 - 21:41 Trvalý odkaz
Status1: Naco citat recenziu uz precitaneho.. :))
anonymous09.09.2007 - 13:10 Trvalý odkaz
riso: 1. opakovanie je matkou mudrosti
2. len 4 recenzie v BC su aj na fony.sk, t.j. asi 14 stran zo 64. BC nie je len o recenziach.
3. mnohym sa to na papieri cita lepsie :)
anonymous09.09.2007 - 15:03 Trvalý odkaz
andre: 10/2007 nie je nahodov oktobrove vydanie? - "Septembrové vydanie 10/2007 vyjde 5. októbra 2007."
anonymous09.09.2007 - 15:41 Trvalý odkaz
riso: opravene, dakujeme.
anonymous09.09.2007 - 15:53 Trvalý odkaz
RoCa: Este by som rad upozornil, ze recenzie, ktore su aj na Fony.sk - su v casopise BCmobil.sk ine. Niektore pisu ini redaktori a v pripade recenzii, ktore pise Riso, tieto su pisane stylom, ktory pouzivame v BC, teda opat rozdielne, ako na Fony.sk Takze necitate recenziu totoznu s Fony.sk! :)
anonymous09.09.2007 - 22:01 Trvalý odkaz
Status1: Risko, sme sa nepochopili.. Ja len ze BC-cko som uz mal cele precitane v case, ked vysiel tento clanok /detto RoCa/..
anonymous09.09.2007 - 22:07 Trvalý odkaz
Status1: a pravdupovediac, printove media o IT kupujem napriek netu stale /aj od bratov Cechov/..
anonymous09.09.2007 - 23:18 Trvalý odkaz
Imrich: V kazdom pripade, vdaka za Vasu citatelsku priazen ;) :)
anonymous09.09.2007 - 23:41 Trvalý odkaz
samo: cize da sa uz normalne kupit? no pockam este do konca tyzdna ci ho nedostanem zadarmo k E90 :D...uz sa tesim,ak mam pravdu povedat,na BC trosku viac,v poslednom case nie je poriadne co citat
anonymous10.09.2007 - 01:23 Trvalý odkaz
RoCa: Ak budes kupovat BC u jedneho z nasich TOP partnerov, urcite aktualne cislo dostanes zadarmo :)
anonymous10.09.2007 - 01:59 Trvalý odkaz
orgi: samo, lahko kritizovat, ale co takto konstruktivna kritika? ak nie je co citat, skus napisat, o com chces citat, ake temy by Ta zaujimali.. (mozno najme to, co na nete nenajdes).
PS: aby si hned nenadaval, ze sa snazim silou mocou niekoho zastat, tak popredu vravim, ze som od konkurencie BC :) napriek tomu si myslim, ze Roman so svojim timom odvadzaju vybornu robotu. najme treba vzat do uvahy, ake "lahke" je zohnat naozaj exkluzivny material do mesacnika o mobiloch a hlavne v case, ked je o mobiloch prakticky absolutne vsetko na nete a tak skoro, ako ani sam vyrobca nechce.. a k tomu pridaj, ze sme na SK a marketingova podpora znaciek je tu (ci uz len v porovnani s CZ), minimalna.. takze preto pls prosba - najlepsie kostruktivna kritika - ak nie je nieco zle, tak priamo a na rovinu, ale hned aj s nazorom, ako to spravit inak/lepsie.
anonymous10.09.2007 - 03:22 Trvalý odkaz
samo370: Roman,ver ze dostanem :D (Talkive),nie som novacik ;) a nie raz som uz dostal BC zadarmo od nich.
Orgi,co davas :D ja sa tesim na BC pretoze nie je ci v novinach ci casakoch co citat :D...lol chlapci moji zlaty,vsak ja som presiel od mm.sk starej az od uplne prvych zaciatkoch fora sem,pre boha nekritizujem ani BC ani fony :D ani nic neobvinujte ma hned :D
anonymous10.09.2007 - 03:23 Trvalý odkaz
samo: sorry za nick,uslo mi cislo :D
anonymous10.09.2007 - 03:52 Trvalý odkaz
RoCa: Ahoj Orgi, som rad ze si sa zapojil a tak trochu poodhalil zlozitejsiu situaciu na SK. Dakujem i za nas tim ;) Exkluzivita sa i Vam v printe dari, vid. napr. PRADA... Rovnako som po prvom precitani prispevku od Sama nadobudol pocit, ze v BC nie je co citat. Avsak po dalsom citani som uz skor vnimal, ze sa doslova viac tesi na BC ako na E90, i ked je to urcite len obrazne, kto by sa netesil na E90-ku :))) ... to ze nie je poriadne co citat, vysvetlil v dalsej sprave... Uz len aby teda bola E90-ka s BC u Sama co najskor ;)
anonymous10.09.2007 - 14:09 Trvalý odkaz
people: tak uz dnes dosiel casak.
anonymous10.09.2007 - 15:50 Trvalý odkaz
orgi: Taak potom sorry za vylev, zle som pochopil ten prispevok :)))
anonymous10.09.2007 - 19:32 Trvalý odkaz
josa: Preco ja len zahadzujem to do kedy mi plati predplatne? :D Zasa mam dve rovnake cisla.. :D
anonymous10.09.2007 - 19:55 Trvalý odkaz
Angelika: Už prišiel aj mne. Výborne :) kone?ne mám ?o ?íta?. ?akujem
anonymous10.09.2007 - 20:41 Trvalý odkaz
samo: nic sa nestalo ;)
anonymous10.09.2007 - 21:42 Trvalý odkaz
mato63: No,tak som ho dostal aj ja. :) Dufam ze sa k nemu dostanem aspon pri venceni psa. :)
Inak,neda mi nepochvalit ROZBOR,ktorý je uplne ze najlepsia vec akas kedy bola. ;)
anonymous07.10.2007 - 22:49 Trvalý odkaz
audion: casopis yop je ovela lespi a stoji len 19 sk
anonymous28.11.2007 - 08:18 Trvalý odkaz
Lubo: Ahojte neviete kde by som kupil KTECH Q500BT dualny tel. Dakujem