Blackberry 8320 aplikacie

• 30 príspevkov
  • 40tomas40 23.10.2008 - 16:26

cawte mam problem s mojim BB totiz nejdu mi nan ziadne aplikacie dat
    Mam OS 4.5 a desktop manager 4.6 ked pripojim BB na PC a dam tam ze aplikacie v dektop manager tak mi tam napise nieco v tom zmysle ze tam nic nemam: nieco ze No software... . Neviete dakto poradit pls?
    Aj ked som priamo z BB skusal stahovat google maps for mobile tak mi po chvile napisalo ze chyba pri stahovani poradte prosim.

• Jergino29.10.2008 - 21:31 Trvalý odkaz

pripajam sak ziadosti o pomoc!!! zaujima ma hlavne ako tam nahodit java aplikacie. pls help som zufaly :-(

Marian29.10.2008 - 21:32 Trvalý odkaz

Skus napisat vsetko co ti to napise...

a prosim ta pozri sa ako sa vola ten telefon, pretoze dost vazne pochybujem, ze je to BLAKBERRY...

MooDy29.10.2008 - 21:43 Trvalý odkaz

Ja by som mozno aj uvital aby ste vsetky problemy sustredovali to nejakej jednej temy (z tych co tu uz su)..
    No, Javu tam dostanes bud cez Desktop manager, pokial mas dostupny aj COD subor. Alebo OTA (obtain through air), cize priamo z BB si ich stahnes a nainstalujes.

Jergino29.10.2008 - 21:45 Trvalý odkaz

No ale priamo cez BB mi to ist nechce pretoze ked chcem stiahnut napr tento program http://pinstack.com/app/ prehliadac mi vyhodi iba napis blackberry a napise ze sa vyskytla chyba pri zobrazovani stranky Edit: robi mi to pri vsetkych apps na nete nie iba pri tejto

Marian29.10.2008 - 21:48 Trvalý odkaz

Mno to je normalna java aplikacia...

Jergino29.10.2008 - 21:50 Trvalý odkaz

a tu tam dostanem ako??? pretoze tam aj pise ze to je app pre blackberry

EDIT: pre info os mam 4.5.0.52 priamo od orangeu

MooDy29.10.2008 - 21:53 Trvalý odkaz

nuz..to neviem, nastavenia mam povodne, a tu app som si bez vsetkeho nainstaloval, netusim v com je problem

Marian29.10.2008 - 21:56 Trvalý odkaz

mno problem bude urcite medzi stolickou a blackberry...

jergino skus na napisat aku chybovu hlasku ti to vyhodi...

Jergino29.10.2008 - 21:56 Trvalý odkaz

tak potom este jednu radu potrebujem. nedaju sa nejako obnovit povodne nastavenia??? mozno som tam nieco omylom zmenil

Jergino29.10.2008 - 22:01 Trvalý odkaz

napise to chybu : Pri pokusu o vykresleni stranky doslo k potizim a tlacitko OK

Jergino29.10.2008 - 22:07 Trvalý odkaz

Uz to ide! no nie konkretne ten pinstack ale skusil som zmazat pamet v prehliadaci a veci sa pohli pri pinstacku mi napise ze je zaneprazdneny server a viigo ktore mi predtym tiez neslo uz stahuje :-)

Jergino29.10.2008 - 22:25 Trvalý odkaz

a este jedna otazocka akeho pouzivate IM klienta v BB a z akej stranky tahate apps ??

Marek Villár29.10.2008 - 22:32 Trvalý odkaz

ja mam icq msn a g.talk z blackberry com, ale jimm mi vzhovuje najviac :)

nicota12.11.2008 - 12:31 Trvalý odkaz

Caute, takze pripony .jad
    .jar

sa nedaju stiahnut do mobilu? Neda sa to nejak riesit, ze sa da stiahnut JAWA a slo by to? Lebo myslim ze jawu by mal tento fon podporovat.

MooDy12.11.2008 - 16:47 Trvalý odkaz

to mas zkade ze sa nedaju? jasne, cely OS je zalozeny viac-menej na jave, takze JAD a k tomu pridane JAR podporuje, stiahnes priamo z telefonu, samo nainstaluje, a hotovo.

andrejkoBB12.11.2008 - 22:50 Trvalý odkaz

pocuj jak to stiahnem priamo do fonu?...musim z netu priamo do pamate fonu?alebo len napamatovku?

MooDy12.11.2008 - 22:54 Trvalý odkaz

Normalne z telefonu to stiahnes, pokial to ma podporu tak to rovno aj nainstaluje.

andrejkoBB13.11.2008 - 00:01 Trvalý odkaz

nejaky popis ako presne instalovat javu na BB.....bo mi to nechce ist...repsektive nastavit aby tro samo instalovalo
    inak neni nejak konverter z .jar/.jad na .alx/cod

este by ma zaujimalo ako rozbeham pdfka

nicota13.11.2008 - 09:34 Trvalý odkaz

ak som spravne pochopil tak to musis ale stiahnut z mobilu na nete? lebo ja som si to daval z PC do mobilu, omg.. to som ale lama.. to ma mohlo predsa napadnut.. dik :-))

bestiario16.11.2008 - 18:57 Trvalý odkaz

viete mi povedat niekto, ci v BB 8320 od orangu je aplikacia gps, ku ktorej ked si dokupim gps modul, tak budu komunikovat cez bluetooth, este jedna otazocka. ked pouzivam gps navigaciu, plati sa za to nieco (N95, Toshiba)...
    dakujem

Marian16.11.2008 - 19:14 Trvalý odkaz

Ziadny navigacny soft tam nie je a vseobecne je s navigaciou a BB problem. Vacsina z nich su to totiz online navigacie, ktore stahuju data... Ak chces telefon na navigovanie, budes musiet zvolit iny telefon.

Prosim vas mohol by niekto zmenit nazov tejto temy? BLAKBERRY? Kde sme, v Kazachstane?

@ntonios16.11.2008 - 21:04 Trvalý odkaz

Takze vsetci moji najmudrejsi, pre mna najjednoduchsi sposob je stiahnut si *.jar file do PC a potom z PC ho skopirovat do mojho Blackberry 8320. Potom zapnem ikonku s mediami, stlacim "menu" tlacidlo a vyberem si "explore" (alebo prehliadat??). Tam si zvolim Media card a najdem si tam tu aplikaciu ktoru som si ulozil. Kliknem na nu a zvolim "download". Aplikacia sa sama nainstaluje a funguje. :D :D :D naco tolko stresu :)

MooDy17.11.2008 - 22:00 Trvalý odkaz

Hm, to by sme vsetci boli taki mudri, keby to fungovalo vzdy :D lenze..nefunguje...

andrejkoBB17.11.2008 - 23:22 Trvalý odkaz

praveze to funguje ...
    konecne nieco
    a ako sa to da odstranit?

Jurajda18.11.2008 - 03:24 Trvalý odkaz

Bestiario, Atlis!

Ked uz mame taku peknu temu o navigacii zalozenu a prezila to bez zamknutia, tak to vyuzime a prosim o navigacii pokracujme tu:
    http://fony.sk/forum/viewtopic.php?p=239803#239803
    Uz som vam tam preniesol v podobe citacii aj vase prispevky.

Tu nechame diskutujucich s problemami spojenymi s inymi aplikaciami ako su pdf, a pod.

Vdaka

J.

kenny46222.12.2008 - 10:56 Trvalý odkaz

No chcel by som vas poprosit mne na mojom BB blbne zase to ze ked si stiahnem nejaky film 3gp tak mi ho prehra ale nejde nanom zvuk a to na kazdom co som stiahol a neni to chiba toho filmu lebo sme to skusali aj na inom mobile a islo to.prosim vas pomozte mi.

Jurajda22.12.2008 - 15:53 Trvalý odkaz

Najskor je problem v kodekoch, kenny.

Mozem povedat, ze priame stahovanie videi sa mi teda neosvedcilo. Co som skusal, tak teda v ziadnom mobile.

Castokrat video nejde a pokial hej, tak kvalita je zalostna. Preto odporucam stiahnut film vo vysokej kvalite urcenej pre pocitac a nasledne ho skonvertovat a tym "usit" priamo na mieru blackberry.

Osobne som bol ocareny takymto vysledkami. Po troske snahy simpsoni revali ako diabli, a video bolo ciste.

Co sme sa tu okolo bavili okolo s Moodym, ktory odporuca "Super" video konverter, tak z poloziek pre *.3gp funguje ten pre nokiu. Potom je nutne nastavit este kodek pre audio a video zvlast. Pre audio tam su tri polozky. Prve je najmenej kvalitne, ale funguje. Druhe v blackberry nefunguje vobec, tretie, to mi fungovalo, ale zvuk pri simpsonoch utekal dopredu. Kde bola chyba netusim

Potom som mal problemy so zvukom pri dlhych filmoch (klasickych celovecerakoch). Tam, aj ked som zadal patricny, najhorsi audio kodek, tak mi zvuk nesiel. Tu vidim moznost film rozdelit na povedzme 30 minutove sekvencie.

Pocitac som preinstaloval, super v nom este nainstalovany nemam, blackberry islo priatelke, tak to pisem z pamati. Ale keby si chcel,
    tak by som pri nejakych specifikaciach bol mozno konkretnejsi.

j.

kenny46223.12.2008 - 11:49 Trvalý odkaz

diky za pomoc viskusam to :)

HM03.11.2009 - 22:40 Trvalý odkaz

Mate skusenosti s tymto playerom??? Dnes som ho stiahol a som prekvapeny kvalitou,hlavne radii online... Pokial som to pochopil,tak je free iba ako prehravac zloziek aparatu,radia su po 7 dnoch platene... Fakt sa oplati vyskusat,fici aj bez BIS...