Blackberry 8820 headset problem
Najčítanejšie články
Najnovšie príspevky
Diskusia: SpyraThree - vodná puška za takmer dvesto eur
Vdaka teda...ale draha hracka naozaj je toDiskusia: Telekom: zmeny podmienok na predplatených kartách a širšia ponuka MIX balíčkov
A tomuto hovoria že zlepšujú služby...Diskusia: Cez Xiaomi Pay zaplatíte na Slovensku už aj Visa kartou mBank
Škoda že VUB v tom nejak zaostávaDiskusia: Huawei P60 Pro - perleťový unikát
Inak som si všimol, že DxO Mark bol dneska aktualizovaný a P60 Pro je na 1.mieste 👏👏👏Diskusia: Huawei Watch Ultimate – pripravené na dobrodružstvo
Da sa nimi platit, ale iba na trhoch, ktore podporuju platby cez Huawei Pay. Slovensko medzi ne nepatri.
Rodičovská kontrola
Lenže ak má dieta apple a rodič Samsung tak je tu problém. Aké sú vtedy možnosti?Samsung Dexx
Tak zrejme to tu vela ludi nevyuziva. :) Vdaka za info.LG V50
Kolko by bola primerana cena ti neviem povedat, len viem, ze nanovo zafoliovat rozbaleny telefon nie je ziadny problem. Ja by som stvorrocny telefon, ktory sa tvari ako nikdy nerozbaleny, nekupovala....Vyber mobilu prechod z iphone xs na lacnejsi android
Ahojte, Zvažujem niečo podobné, doteraz som mal Xiaomi Redmi 8T a rozhodujem sa medzi Poco M5s a Motorola Moto G72. Cenovo sú podobne, cca 220€. Sú tu aj iní kandidáti, ale títo sú...android 13 a problemy s upozorneniami aplikacie cp
ahojte, konecne uz aj ku mne na a23 dorazila aktualizacia na oneui 5.1, a konecne mozem s plnym vedomim povedat ze mi upozornenia cp zacali ffungovat presne tak, ako maju. Asi mi to neuverite, ale...
bb8220 24.05.2010 - 19:48
zdravim, pred dnes som vytiahol headset k blackberry 8820 pripojim a hra nejako potichu, neviete kde sa nastavuje hlasitost? lebo fakt nic nepocut ani pri hovore ani pri hudbe, ked je vsak vsade uplne ticho tak ho trochu pocut... dakujem za rady
maniacse27.05.2010 - 17:18 Trvalý odkaz
Vycisti si konektor v telefone, a co sa hlasitosti tyka, ta sa nastavuje ako aj pri normalnom hovore/pocuvani, pomocou bocneho tlacidla +/-
bb822027.05.2010 - 21:32 Trvalý odkaz
no ano ja viem cim sa to nastavuje, problem je v tom ze aj ked to je na maxime tak to hra potichu skusim vycistit ten konektor ale zda sa mi ze to je OK
vsimol som si ze si tiez mal 8820 resp. mas neviem, pouzivas headset tiez a funguje ti korektne?
maniacse06.06.2010 - 12:47 Trvalý odkaz
Mne funguje perfektne, a to aj na 8800 aj na 8820. Na to, ako tie sluchatka vyzeraju, hraju takmer dokonalo, sluchatka z Boldu sa mozu strcit do zadnice...
Ak mas moznosti a zrucnost, skus si zohnat neaku staru hf s malym 4-polovym jackom (napr z nokie) a prepajkuj si (zamen) kontakt pre lave sluchatko(+) a mikrofon(+). Foto najdes aj tu niekde vo fore. Ak ti ani takto upravene sluchatka/hf nepojdu, je chyba v telefone, inak je chyba v sluchatkach.
bb822006.06.2010 - 14:43 Trvalý odkaz
finta je v tom ze ked pocuvam, a stlacim ten button na mikrofone tak lave sluchatko zacne hrat silnejsie, ja to fakt nechapem, mozno telefon dava pre obe menej energie a je to urcene iba na jedno sluchadlo + mikrofon, ze stereo bude hrat furt potichu, ale to sa mi nezda
maniacse06.06.2010 - 15:00 Trvalý odkaz
Jaaaaaj, ty vole odpoj to hned! Ty tam pchas nokiacku hf!!! To nie je kompatibilne! To musis prepojit, lebo ti odide mikrofon a mozes posrat aj dosku!! Treba vymenit tie dva kontakty, co som pisal..
bb822006.06.2010 - 15:40 Trvalý odkaz
nie, nepcham tam nokiache HF, je to na blackberry... aspon sa to tvari ze to je na blackberry
maniacse06.06.2010 - 16:28 Trvalý odkaz
tak potom mas novu BB hf, lebo tie uz su zapojene normalne. stare, na 88xx a 83xx boli inak zapojene. a ked hovoris, ze po stlaceni tlacitka to hra silnejsie, je jasne, ze to mas inak zapojene...
bb822006.06.2010 - 19:32 Trvalý odkaz
ono je tam s tym taky problem ze som rozstrihol kabel, a mam tam zelenu cervenu a ciernu/modru farbu a neviem jak to mam zapojit dalej, nemozes mi s tym pomoct?
maniacse06.06.2010 - 19:54 Trvalý odkaz
Ndpc, to ti neviem veru povedat. To treba premerat multimetrom/ohmmetrom. Predtym treba konce tych drotikov pocinovat, tak cca 1 mm, pajkou odstranis nevodivy lak a upravis tie drotiky proti strapkaniu.
A do buducna, pri upravach hf sa nikdy nestriha kabel, ale sa rozoberie blok s mikrofonom a tlacitkom, a tam uz pajkujes rovno na doske, kde to obcas je aj popisane, zalezi od rozmerov a vyrobcu..
bb822006.06.2010 - 20:14 Trvalý odkaz
jj ten blok s mic napadlo aj mna, ale je tak polepeny ze sa da rozobrat jedine kladivom,... cize jedina moznost bola rozstrihnut kabel
maniacse06.06.2010 - 20:23 Trvalý odkaz
Premeraj to a ak potom nebudes vediet, co s tym, tak mi napis sukromnu spravu alebo mail. Nech tu nespamujeme forum.. ;)