Cect P168 - kopia iPhonu
Najčítanejšie články
Najnovšie príspevky
Diskusia: SpyraThree - vodná puška za takmer dvesto eur
Vdaka teda...ale draha hracka naozaj je toDiskusia: Telekom: zmeny podmienok na predplatených kartách a širšia ponuka MIX balíčkov
A tomuto hovoria že zlepšujú služby...Diskusia: Cez Xiaomi Pay zaplatíte na Slovensku už aj Visa kartou mBank
Škoda že VUB v tom nejak zaostávaDiskusia: Huawei P60 Pro - perleťový unikát
Inak som si všimol, že DxO Mark bol dneska aktualizovaný a P60 Pro je na 1.mieste 👏👏👏Diskusia: Huawei Watch Ultimate – pripravené na dobrodružstvo
Da sa nimi platit, ale iba na trhoch, ktore podporuju platby cez Huawei Pay. Slovensko medzi ne nepatri.
Rodičovská kontrola
Lenže ak má dieta apple a rodič Samsung tak je tu problém. Aké sú vtedy možnosti?Samsung Dexx
Tak zrejme to tu vela ludi nevyuziva. :) Vdaka za info.LG V50
Kolko by bola primerana cena ti neviem povedat, len viem, ze nanovo zafoliovat rozbaleny telefon nie je ziadny problem. Ja by som stvorrocny telefon, ktory sa tvari ako nikdy nerozbaleny, nekupovala....Vyber mobilu prechod z iphone xs na lacnejsi android
Ahojte, Zvažujem niečo podobné, doteraz som mal Xiaomi Redmi 8T a rozhodujem sa medzi Poco M5s a Motorola Moto G72. Cenovo sú podobne, cca 220€. Sú tu aj iní kandidáti, ale títo sú...android 13 a problemy s upozorneniami aplikacie cp
ahojte, konecne uz aj ku mne na a23 dorazila aktualizacia na oneui 5.1, a konecne mozem s plnym vedomim povedat ze mi upozornenia cp zacali ffungovat presne tak, ako maju. Asi mi to neuverite, ale...

Jaso 22.01.2008 - 19:56
Spoluziak dostal tento telefon, v skratke nieco o nom, v druhom prispevku par foto (vo vga rozliseni-neodporucam pre waperov), sorry za kvalitu fotiek, fotene narychlo pocas telesnej :D V prispevku ho budem porovnavat viacmenej s LG Viewty.
Telefon je jasnou kopiou iPhonu, napodonovat sa ho snazi vo viacerych veciach, nielen vo vzhlade. Castokrat vsak neuspesne. Udaje z internetu hovoria o rozmeroch 116 x 53 x 18.5 mm a vahe 92g. Uz pri prvom pohlade na prednu stenu telefonu si spomeniete na iPhone. P168 ma vsak nieco navyse. V rohoch je imitacia mriezky reproduktora, pod displejom je 5 ikoniek, ku ktorym su priradene funkcie vyvolatelne stlacenim jednej z nich a ovladacie prvky. Cect ma rovnako ako iPhone dotykovy displej, no ovladat sa da i klavesami pod displejom. Tento blok klaves pozostava zo stvorsmernej navigacnaej klavesy s potvrdzovacim stredom, dvomi softwarovymi klavesami a klavesami pre uskutocnenie a ukoncenie hovoru. Toto povazujem za plus, sam ako majitel telefonu s dotykovym displejom by som niekedy uvital ovladanie telefonu klasicky a nie dotykom na displej. Na bokoch telefonu najdeme ovladanie hlasitosti a univerzalny konektor, ktory sluzi pre pripojenie handsfre, nabijacky i pre pripojenie k pc. Konektor je chraneny gumovou krytkou, na ktorej je logo USB, no samotny konektor mi ziadne usb nepripominal (zas ale nepoznam vsetky usb,ze? :) ) Zozadu uz to taky jednoznacny iphone nie je. Vo vrchnej casti sa nachadza fotoaparat, nalavo je obrazok fotoaparatu , ktory nas zavadza, ze v telefone je 2MPx, napravo bolo bud zrkadielko, alebo imitacia prisvetlovacej diody. To nevie ani spoluziak, pretoze ho dostal uz takto poskodeny. Pod fotoaparatom sa nachadzaju 2 reproduktory, o ich kvalite a vykone neskor. Spodna cast je tvorena odnimatelnym krytom baterie. Pod nim sa skryva i slot pre pamatove karty microSD do 2gb a 2 sloty pre sim - telefon vsak nedokaze pracovat s oboma kartami naraz, na prepnutie druhej karty vsak nie je nutny restart. Na pristroji nenajdete ziadnu zmienku o vyrobcovi. K telefonu je dodavany aj stylus, ktory sa zasuva do telefonu. Prostredie telefonu totiz nie je tak prisposobene na ovladanie prstami ako iPhone.
Ako som uz spominal, displej telefonu je dotykovy. Reaguje na dotyk prstami aj stylusu. Rozlisenie je 240 x 320, nakolko je telefon vacsi, zasluzil by si vyssie rozlisenie, takto kazi dojem hrubsi raster. Menu telefonu sa snazi napodobnovat prostredie iPhonu. Ikonky su vsak vacsie, text pod nimi hrubsi a niekedy sa text prekryva s vedlajsim popisom ikony. Reakcie telefonu su velmi pomale, niekedy ubehnu aj 2 sekundy, kym telefon vykona to, co po nom ziadate. V menu telefonu sa viacmenej zaobidete bez stylusu, pri pisani vsak uz nie. Ci uz chcete vyhladavat v adresari postupnym zadavanim znakov, alebo pisat spravu, odporucam pouzit stylus. Jednotlive klavesy softwarovej klasnice su prilis male na to, aby ste mohli napisat dlhsi text bez vacsich problemov. Pocas chodze je to problem i so stylusom. Tato kopia iPhonu vie rozoznat i pismo, takze pisat spravy mozete i pisanim znakov na displeji. Co ma velmi milo prekvapilo, bolo samostne rozpoznavanie. Dovolim si tvrdit, ze znaky rozpozna lepsie ako LG Viewty. Navyse po zadani ponukne Cect P168 na vyber z niekolkych moznosti. Napriklad ak zadate znak b, ktory sa podoba na h, mate par sekund na to, aby ste si vybrali. Toto vsak vyuzijete malokedy, telefon rozpoznava znaky vyborne. Co ma sklamalo, ze telefon nevie rozpoznat viac znakov po sebe, takze zadavat mozete iba po jednom znaku.
Cect P168 sa chvali 3D zvukom. Ze su reproduktory asi 1,5 cm od seba neriesim :) Co ale musim vyzdvihnut je vykon, ktory zo seba dokazu vydat. Pri urovni hlasitosti nastavenej na 8 (maximum je 10) telefon "prekrical" vsetky ostatne telefony v triede bez vacsich problemov. Pri urovni 9-10 vsak uz reproduktory nestihali a znacne chrcali. Kvalitou su skor priemerom, co sa mi ale pacilo, ze aj pri vyssej hlasitosti sa dala hudba stale pocuvat a usi mi netrhali prepisknute vysky, ako v pripade niektorych Sony Ericssonov. S prehravacom hudby som sa moc nehral. Viac ma zaujal prehravac videi, skoda iba, ze podporuje iba 3gp. Video dokaze prehravat na sirku a fullscreen, video vie prehrat spomalene, alebo zrychlene (ale bez zvuku) a pretacat je mozne nielen ikonami na pretacanie, ale i kliknutim na casomieru. Nie je tak problem skocit na koniec filmu. Toto mne na Viewty velmi chyba. K zabavnym funkciam patria aj hry, tych je v telefone (myslim) 5. Telefon nepodporuje Javu, takze sa s nimi musite uspokojit, vsetky ale plne vyuzivaju dotykovy displej. Rovnako do P168 nedostanete ziadne programy, vystacit si musite s konvertorom, pocitadlom bmi a menstruacnym kalendarom. Fotoaparat v telefone je iba 1,3 Mpx a nie 2 Mpx, ako je na zadnej strane telefonu uvadzane. Telefon foti na vysku, v nastaveniach som sa moc nehrabal. Na rozdiel od iPhonu vie natacat aj video. Nic blizsie vam vsak zatial nepoviem, chcel som, aby mi jedno video poslal,
cipiksvk25.01.2008 - 18:25 Trvalý odkaz
aj ja sommal skusenost s touto znackou, ale nejak ohureny som nou nebol...dotykac sa mi zdal nepresny, neviem ako v tomto modeli....
flipmode126.01.2008 - 18:23 Trvalý odkaz
Vie mi niekto poradit ako zapnem internet, alebo si to aktivovat????
ja nema ani potuchy, som vdacny za kazdu radu!!!
hip32hop29.07.2008 - 20:04 Trvalý odkaz
no ludkovia aj ja mam tento "zazrak" doma a net som rozbehal ide to sice strasne pomaly ale ide som si z orangu poslal nastavenia orange word na se w 950i a ono to ide heh a tak mam ho dva dni ale tak zatial sluzi ale vela veci mi tam chyba pridelenie melodii k budiku k sms ku kontaktu a vela veci ale tak je to taky stilovy telefon jeho velkost mi moc nevadi da sa pripojit k pc ako web kamera ale to rozlisenie no nic moc a vsetky ikony su zbytocne velke a klavesnica na sms je krpata. no keby boli nejake otazky tak piste
Ondrej11513.01.2009 - 21:17 Trvalý odkaz
Kamos ma tento telefon je totalne nespkojni ani sa mu necudujem taka somarina vsak fotky ma horsie ako W910i.Konstrukcia sa mi zda spravena jak na kolene nejak vrzga a pod co mi kamos ukazoval na P168-ke
Audion13.01.2009 - 21:57 Trvalý odkaz
omg chlapi :D ze rozlisenie 320x240 v zivote nieco take..nechapem tych co to kupia preto,lebo sa to podoba na ip.
zeus3613.01.2009 - 22:17 Trvalý odkaz
Ten telefon je hrozny.... a k Iphonu by som ho neprirovnaval.... vyzera ako z roku 2000
Ronn13.01.2009 - 23:05 Trvalý odkaz
v roku 2000 by aj tento smejd bola technicka bomba. Inak niet divu ze tieto napodobeniny su smejdy, ale niekedy sa "zadari" aj lepsim znackam (Nokia, SE..)
kenny46215.02.2009 - 11:54 Trvalý odkaz
no ja momentalne mam tiez jednu kopiu je to kopia samsungu armani a ak mmi viete pomoc ako do toho dostanem slovencinu?
Andrej15.02.2009 - 12:21 Trvalý odkaz
ked kupis 1000kusov tak ti ju vyrobca spravi :)
dzulio15.02.2009 - 12:23 Trvalý odkaz
paneboze nechapem ludi ,co pokupuju take hluposti ,ked na to nemam ,tak nekupujem napodobeniny ,je to trapne
Ashlee15.02.2009 - 14:48 Trvalý odkaz
presne dzulio,ja by som si tiez nekupila napodobeninu nielenze je to trapne ale aj nebezpecne ved ktovie co sa moze z takejto kvality vyklut...
Gash15.02.2009 - 15:01 Trvalý odkaz
vcera som mal v rukach napodobeninu N95, pre istotu som z toho ani nevolal :D
Peto_15.02.2009 - 15:19 Trvalý odkaz
No, uz nejaky ten mesiac je na trhu vela napodobenin mobilov, to okruhle na zadnej strane vedla fotaku nieje ani zrkadielko ani led dioda. Jaso treba lepsie hladat ceny :D, nasiel som ho na mojej oblubenej stranke za cca 94 EUR/ 2820 Sk :P
http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.5179
Jaso15.02.2009 - 16:21 Trvalý odkaz
Petko a keby si tak otvoril ocka, vsimol by si si,ze moj prvy prispevok, v ktorom spominam cenu 6litrov bol pridany pred rokom, kedy iPhone stal 18litrov a tato napodobenina na zahranicnych aukciach sla okolo 6tisic. takze najskor citam,potom pisem.
marjuca04.06.2009 - 22:36 Trvalý odkaz
ake tipy hier tam idu ? myslim tym ci jar alebo rar alebo co? dakujem za odpoved :))
Anonym (bez overenia)04.06.2009 - 22:46 Trvalý odkaz
RAR urcite nie :) ani ZIP
1KeNnY1KeNnY104.06.2009 - 22:50 Trvalý odkaz
marjuca podla vsetkeho co viem tak Cect P168 jeho SW nepodporuje JAVU a ani NES hry. Ziadna normalna moznost doinstalovania daakych hier alebo programov.