D-Link DSL-2641R
Najčítanejšie články
Najnovšie príspevky
Diskusia: SpyraThree - vodná puška za takmer dvesto eur
Vdaka teda...ale draha hracka naozaj je toDiskusia: Telekom: zmeny podmienok na predplatených kartách a širšia ponuka MIX balíčkov
A tomuto hovoria že zlepšujú služby...Diskusia: Cez Xiaomi Pay zaplatíte na Slovensku už aj Visa kartou mBank
Škoda že VUB v tom nejak zaostávaDiskusia: Huawei P60 Pro - perleťový unikát
Inak som si všimol, že DxO Mark bol dneska aktualizovaný a P60 Pro je na 1.mieste 👏👏👏Diskusia: Huawei Watch Ultimate – pripravené na dobrodružstvo
Da sa nimi platit, ale iba na trhoch, ktore podporuju platby cez Huawei Pay. Slovensko medzi ne nepatri.
Rodičovská kontrola
Lenže ak má dieta apple a rodič Samsung tak je tu problém. Aké sú vtedy možnosti?Samsung Dexx
Tak zrejme to tu vela ludi nevyuziva. :) Vdaka za info.LG V50
Kolko by bola primerana cena ti neviem povedat, len viem, ze nanovo zafoliovat rozbaleny telefon nie je ziadny problem. Ja by som stvorrocny telefon, ktory sa tvari ako nikdy nerozbaleny, nekupovala....Vyber mobilu prechod z iphone xs na lacnejsi android
Ahojte, Zvažujem niečo podobné, doteraz som mal Xiaomi Redmi 8T a rozhodujem sa medzi Poco M5s a Motorola Moto G72. Cenovo sú podobne, cca 220€. Sú tu aj iní kandidáti, ale títo sú...android 13 a problemy s upozorneniami aplikacie cp
ahojte, konecne uz aj ku mne na a23 dorazila aktualizacia na oneui 5.1, a konecne mozem s plnym vedomim povedat ze mi upozornenia cp zacali ffungovat presne tak, ako maju. Asi mi to neuverite, ale...

peter787 12.12.2008 - 13:32
Cauko, ma D-Link DSL-2641R print server?
Chcem ho pouzivat na tlacenie cez tlaciaren z notebooku.
Dik
PS: ak mate s tymto routerom skusenosti, tak napiste! je z T-Comu
Audion13.12.2008 - 17:26 Trvalý odkaz
mam ho doma..ale neviem o niecom takomto
preadka27.12.2008 - 09:33 Trvalý odkaz
Ked uz je tu takato tema tak sa chcem opytat ci nemate problem ohladom DSL-2641R? ja ho mam teraz doma a fumgoval v pohode asi mesiac a teraz zacal blbnut asi kazdych 20 sekund prestane nacitavat stranky a to bez oznamenia akeho kolvek problemu. presne rovnako sa to deje aj ked sa pripojite cez kabel. clovek sa musi odhlasit z wifi siete alebo vytiahnut kabel a po asi 5 sekundach sa znova pripojit a potom to ide. neviete ako to riesit? mam tam Verzia firmveru: 2641RSKV100 Verzia hardveru: B1 a ani neviem prist na to ako to aktualizovat
Marian27.12.2008 - 12:12 Trvalý odkaz
heh, toto mi robili smejdacke routery Asmax... Skus updatnut FW - navstiv stranky vyrobcu, ak nie, tak jedine reklamacia.
preadka27.12.2008 - 15:17 Trvalý odkaz
uz pol dna hladam na nete fw na DSL-2641R ale je iba nieco v nemecku ale na konci ma B a nie R tak to nejde. inac neviem nic najst
Sefko06.01.2009 - 21:35 Trvalý odkaz
Mno ja mam nasledujuci problem s tymto routrom....
V pondelok mi ho kurier doniesol,nechal som ho "vychladnut" 24 hodin,zapojil som ho a cez LAN bez problemov funguje a pripojenie ide. Ale problem je s prijmom cez WiFi...tvari sa ze je zapnute WiFi ale ked som bol 2 metre od modemu bez prekazok priama viditelnost tak mi nasiel signal len 30% co je velmi malo na priamu viditelnost,ked som presiel k stolovemu PC ktory je cca 6 metrov od modemu cez jednu stenu tak signal nenasiel uz ziadny,pricom z Vigorom 2600 VGST je to bez problemov 80%. Sused ma tiez tento isty D-Link a cez 4 steny v pohode chytim jeho modem na 50% a je to teda divne,ze moj modem nevidim vobec.Co bolo divne skusal som rozne nastavenia kanalov a takisto aj menit intenzitu vyzarovania na nizku,strednu,vysoku a nijako to na veci nemenilo.Samozrejme reset na tvrdo takisto nic nemenil na veci.. Ma niekto tento modem doma,pripade ake mate skusenosti z WiFi??Chystam sa modem reklamovat,lebo asi standardne to nie je,ked na priamo z 2metrov je sila signalu len 30%..
candyman66631.01.2009 - 23:24 Trvalý odkaz
no neviem ako na to....
proste mi nejde net cez wifi, pripoji sa na siet ale internet neni. ipv4 : local, to je cele....
cez kabel ide vsetko, takze desktop mam lan ale ntb potrebujem wifi.... nevie niekto ako na to??? moc diky
candyman66601.02.2009 - 12:43 Trvalý odkaz
uz to je vyriesene, bolo to DNS
Daniel991101.04.2009 - 13:10 Trvalý odkaz
Cav ja mam zas taky problem z routerom D-Link DSL-2641R te ked sa pripojim na siet wifi tak ide super ziadny problem ale po niekolkych minutach sa mi wifi siet odpoji samo a neviem preco vedel by mi niekto poradit ?? cez lan ide a ani ma neodpoji ale cez Wlan uz nie a este mam jeden stolny pocitac ktory som chcel pripojit na net cez tento router ale len skype sa mi pripoji na net a ked si chcem pozret stranku tak mi vypisuje ze stranka sa neda nalezt takze neviem co s tym ja mam stray modme Glitel a ten ide pohode a mam aj switch a tam ide wifi dobre takze neviem co s tym je asi to dam reklamovat
Marek Villár01.04.2009 - 13:44 Trvalý odkaz
mne sa to odpajalo ked som mal zvolenu ochranu wpa2/wpa a wpa2, potom sa mi notas nechcel napojit na net po chvili, ale teraz mam len wpa a islo.. teda kym nebol vypadok od t-com :D
Daniel991101.04.2009 - 14:25 Trvalý odkaz
aha no skusim dat aj ja tak a ty mas ako nastavene ten Ghz aby ti to islo auto alebo ty si nastavoval