D-Link DSL-2641R

• 11 príspevkov
  • peter787 12.12.2008 - 13:32

Cauko, ma D-Link DSL-2641R print server?
    Chcem ho pouzivat na tlacenie cez tlaciaren z notebooku.
    Dik
    PS: ak mate s tymto routerom skusenosti, tak napiste! je z T-Comu

• Audion13.12.2008 - 17:26 Trvalý odkaz

mam ho doma..ale neviem o niecom takomto

preadka27.12.2008 - 09:33 Trvalý odkaz

Ked uz je tu takato tema tak sa chcem opytat ci nemate problem ohladom DSL-2641R? ja ho mam teraz doma a fumgoval v pohode asi mesiac a teraz zacal blbnut asi kazdych 20 sekund prestane nacitavat stranky a to bez oznamenia akeho kolvek problemu. presne rovnako sa to deje aj ked sa pripojite cez kabel. clovek sa musi odhlasit z wifi siete alebo vytiahnut kabel a po asi 5 sekundach sa znova pripojit a potom to ide. neviete ako to riesit? mam tam Verzia firmveru: 2641RSKV100 Verzia hardveru: B1 a ani neviem prist na to ako to aktualizovat

Marian27.12.2008 - 12:12 Trvalý odkaz

heh, toto mi robili smejdacke routery Asmax... Skus updatnut FW - navstiv stranky vyrobcu, ak nie, tak jedine reklamacia.

preadka27.12.2008 - 15:17 Trvalý odkaz

uz pol dna hladam na nete fw na DSL-2641R ale je iba nieco v nemecku ale na konci ma B a nie R tak to nejde. inac neviem nic najst

Sefko06.01.2009 - 21:35 Trvalý odkaz

Mno ja mam nasledujuci problem s tymto routrom....
    V pondelok mi ho kurier doniesol,nechal som ho "vychladnut" 24 hodin,zapojil som ho a cez LAN bez problemov funguje a pripojenie ide. Ale problem je s prijmom cez WiFi...tvari sa ze je zapnute WiFi ale ked som bol 2 metre od modemu bez prekazok priama viditelnost tak mi nasiel signal len 30% co je velmi malo na priamu viditelnost,ked som presiel k stolovemu PC ktory je cca 6 metrov od modemu cez jednu stenu tak signal nenasiel uz ziadny,pricom z Vigorom 2600 VGST je to bez problemov 80%. Sused ma tiez tento isty D-Link a cez 4 steny v pohode chytim jeho modem na 50% a je to teda divne,ze moj modem nevidim vobec.Co bolo divne skusal som rozne nastavenia kanalov a takisto aj menit intenzitu vyzarovania na nizku,strednu,vysoku a nijako to na veci nemenilo.Samozrejme reset na tvrdo takisto nic nemenil na veci.. Ma niekto tento modem doma,pripade ake mate skusenosti z WiFi??Chystam sa modem reklamovat,lebo asi standardne to nie je,ked na priamo z 2metrov je sila signalu len 30%..

candyman66631.01.2009 - 23:24 Trvalý odkaz

no neviem ako na to....
    proste mi nejde net cez wifi, pripoji sa na siet ale internet neni. ipv4 : local, to je cele....
    cez kabel ide vsetko, takze desktop mam lan ale ntb potrebujem wifi.... nevie niekto ako na to??? moc diky

candyman66601.02.2009 - 12:43 Trvalý odkaz

uz to je vyriesene, bolo to DNS

Daniel991101.04.2009 - 13:10 Trvalý odkaz

Cav ja mam zas taky problem z routerom D-Link DSL-2641R te ked sa pripojim na siet wifi tak ide super ziadny problem ale po niekolkych minutach sa mi wifi siet odpoji samo a neviem preco vedel by mi niekto poradit ?? cez lan ide a ani ma neodpoji ale cez Wlan uz nie a este mam jeden stolny pocitac ktory som chcel pripojit na net cez tento router ale len skype sa mi pripoji na net a ked si chcem pozret stranku tak mi vypisuje ze stranka sa neda nalezt takze neviem co s tym ja mam stray modme Glitel a ten ide pohode a mam aj switch a tam ide wifi dobre takze neviem co s tym je asi to dam reklamovat

Marek Villár01.04.2009 - 13:44 Trvalý odkaz

mne sa to odpajalo ked som mal zvolenu ochranu wpa2/wpa a wpa2, potom sa mi notas nechcel napojit na net po chvili, ale teraz mam len wpa a islo.. teda kym nebol vypadok od t-com :D

Daniel991101.04.2009 - 14:25 Trvalý odkaz

aha no skusim dat aj ja tak a ty mas ako nastavene ten Ghz aby ti to islo auto alebo ty si nastavoval