- Späť na článok
- 10 príspevkov
Dilema: Huawei P9 Lite vs. Lenovo Vibe A7010
Najčítanejšie články
Najnovšie príspevky
Diskusia: SpyraThree - vodná puška za takmer dvesto eur
Vdaka teda...ale draha hracka naozaj je toDiskusia: Telekom: zmeny podmienok na predplatených kartách a širšia ponuka MIX balíčkov
A tomuto hovoria že zlepšujú služby...Diskusia: Cez Xiaomi Pay zaplatíte na Slovensku už aj Visa kartou mBank
Škoda že VUB v tom nejak zaostávaDiskusia: Huawei P60 Pro - perleťový unikát
Inak som si všimol, že DxO Mark bol dneska aktualizovaný a P60 Pro je na 1.mieste 👏👏👏Diskusia: Huawei Watch Ultimate – pripravené na dobrodružstvo
Da sa nimi platit, ale iba na trhoch, ktore podporuju platby cez Huawei Pay. Slovensko medzi ne nepatri.
Rodičovská kontrola
Lenže ak má dieta apple a rodič Samsung tak je tu problém. Aké sú vtedy možnosti?Samsung Dexx
Tak zrejme to tu vela ludi nevyuziva. :) Vdaka za info.LG V50
Kolko by bola primerana cena ti neviem povedat, len viem, ze nanovo zafoliovat rozbaleny telefon nie je ziadny problem. Ja by som stvorrocny telefon, ktory sa tvari ako nikdy nerozbaleny, nekupovala....Vyber mobilu prechod z iphone xs na lacnejsi android
Ahojte, Zvažujem niečo podobné, doteraz som mal Xiaomi Redmi 8T a rozhodujem sa medzi Poco M5s a Motorola Moto G72. Cenovo sú podobne, cca 220€. Sú tu aj iní kandidáti, ale títo sú...android 13 a problemy s upozorneniami aplikacie cp
ahojte, konecne uz aj ku mne na a23 dorazila aktualizacia na oneui 5.1, a konecne mozem s plnym vedomim povedat ze mi upozornenia cp zacali ffungovat presne tak, ako maju. Asi mi to neuverite, ale...
Martin 18.12.2016 - 16:20
Na svoj nový Huawei P9 lite nedám dopustiť. Nechcem prechváliť, ale pri posledných mobiloch som mal problém s výdržou batérie a teraz je to neskutočná výdrž. Nabíjam práve po dňoch!!! Počas tohto týždňa som mal množstvo hovorov, množstvo hodín, množstvo smsiek, wifi a mobilné dáta občas. Dúfam že sa nepokazí...
Loki_sg119.12.2016 - 19:01 Trvalý odkaz
Ja momentálne používam Huawei P9 lite a keď by som to mal zhrnúť jedným slovom, tak to slovo by bolo katastrofa. Telefóne je pomalý, ak sa vrátim naspeť do aplikácie tak tá sa mi v 90 % prípadov znovu načítava, pri písaní klávesnica za mnou nestíha a takto by som mohol pokračovať ďalej. Radšej by som odporučil Lenovo A7010 Pro ktorý má 3GB RAM, alebo nejaké zaujímave XIAOMI, ktoré ponúkajú zaujímavý pomer cena výkon.
Juraj19.12.2016 - 23:24 Trvalý odkaz
Ani to Lenovo nie je žiadna výhra mám ho pol roka už mám druhý kus a už zas odchádza batéria
lukas8720.12.2016 - 06:54 Trvalý odkaz
Loki_sg1 - Nemas nahodou nejaky vadny kus? Zena ma P9 lite a slape super...ja mam honor 8 tak to viem porovnat...ale z tych veci co ty popisujes jej to nerobi nic..myslim ze bude v telefone nejaka chyba...
Lenka Ivančíková20.12.2016 - 11:07 Trvalý odkaz
Problem moze robit nejaka aplikacia beziaca na pozadi. Google Play je plny softveru, ktory moze robit v telefone bordel.
M0f020.12.2016 - 12:07 Trvalý odkaz
este by som do porovnania pridal lenovo vibe k5 note fingerprint
Loki_sg120.12.2016 - 22:04 Trvalý odkaz
Nemyslím si používam aplikácie aké som mal aj na starom mobile, síce je pravda, že predtým som mal Oneplus One a je to parametrovo neporovnateľné, ale aj tak som od toho čakal oveľa viac. A aj nastavenia ako Huawei prekopal sú celé zle, napríklad tam defaultne nastavili že ak je zhasnutá obrazovka, tak zakiluje všetky aplikácie a ja som bol tri dni zúfalý, že prečo mi nechodia emaily a to už teda nieje vada kusu.
Peter22.12.2016 - 01:13 Trvalý odkaz
Loki,jednoduché riešenie. Vypni si inteligentný režim, ten znižuje výkon a obmedzuje aplikácie aj dáta na pozadí. Daj tam plný výkon a telefón pobeží rýchlo a aj maily a notifikácie začnú chodiť na pozadí.
lukas8722.12.2016 - 06:31 Trvalý odkaz
Ja som mal podobny problem na Htc one m7, ktore eate stale pouzivam a aj pri a mohla za to nejaka aplikacia...dal som do tovarnych nastaveni a bolo po probleme...viem ze sa to nikomu nechce davat vsetko od znova ale problem bol prec. Skus to a ak by to pretrvavalo tak je chyba v telefone...
Loki_sg123.12.2016 - 15:15 Trvalý odkaz
To Pete: Keď mám nový mobil dopodrobna prelúskam nastavenia, čiže inteligentný režim som si vypol už vtedy, ale ďakujem za radu.
To lukas87: už mám objednaný druhý, o dva týždne by mi mal prísť, takže asi na to kašlem, ale áno keby ho mám mať dlhšie tak to určite skúsim. Ale tento istý mobil má aj kolega a tiež som si uňho všimol, že napríklad keď mu niekto volá, tak po zdvihnutí sa nemôže ozvať hneď, ale musí počkať aspoň 15 s inak ho druhá strana nepočuje.