- Späť na článok
- 11 príspevkov
Dilema: Samsung Galaxy A3 (2017) vs Apple iPhone SE
Najčítanejšie články
Najnovšie príspevky
Diskusia: SpyraThree - vodná puška za takmer dvesto eur
Vdaka teda...ale draha hracka naozaj je toDiskusia: Telekom: zmeny podmienok na predplatených kartách a širšia ponuka MIX balíčkov
A tomuto hovoria že zlepšujú služby...Diskusia: Cez Xiaomi Pay zaplatíte na Slovensku už aj Visa kartou mBank
Škoda že VUB v tom nejak zaostávaDiskusia: Huawei P60 Pro - perleťový unikát
Inak som si všimol, že DxO Mark bol dneska aktualizovaný a P60 Pro je na 1.mieste 👏👏👏Diskusia: Huawei Watch Ultimate – pripravené na dobrodružstvo
Da sa nimi platit, ale iba na trhoch, ktore podporuju platby cez Huawei Pay. Slovensko medzi ne nepatri.
Rodičovská kontrola
Lenže ak má dieta apple a rodič Samsung tak je tu problém. Aké sú vtedy možnosti?Samsung Dexx
Tak zrejme to tu vela ludi nevyuziva. :) Vdaka za info.LG V50
Kolko by bola primerana cena ti neviem povedat, len viem, ze nanovo zafoliovat rozbaleny telefon nie je ziadny problem. Ja by som stvorrocny telefon, ktory sa tvari ako nikdy nerozbaleny, nekupovala....Vyber mobilu prechod z iphone xs na lacnejsi android
Ahojte, Zvažujem niečo podobné, doteraz som mal Xiaomi Redmi 8T a rozhodujem sa medzi Poco M5s a Motorola Moto G72. Cenovo sú podobne, cca 220€. Sú tu aj iní kandidáti, ale títo sú...android 13 a problemy s upozorneniami aplikacie cp
ahojte, konecne uz aj ku mne na a23 dorazila aktualizacia na oneui 5.1, a konecne mozem s plnym vedomim povedat ze mi upozornenia cp zacali ffungovat presne tak, ako maju. Asi mi to neuverite, ale...
ondrakomous 16.07.2017 - 12:56
tady neni o čem iphone SE/nejlepsi kompaktni mobil, podpora na radu let, brutalni vykon v malym tele, co vic chces.
Sategi_8216.07.2017 - 13:12 Trvalý odkaz
Nový iphone SE sa dá zohnať v e-shopoch za 350-370 eur.
Vo vykone rozseka A3ku na kusy, myslím že má aj vyššiu výdrž, neporovnateľne odladenejsie prostredie. Odporúčam ísť do iPhonu a to som vlastník S8.
Manobb16.07.2017 - 14:33 Trvalý odkaz
Jednoznačne by som si vybral iP SE. 50 € navyše oproti Sam. nie je veľa.
Tomas16.07.2017 - 15:07 Trvalý odkaz
AKo majitel Samsungu musim odporucit iPhone
ML16.07.2017 - 15:14 Trvalý odkaz
Ak neprekáža iOS, na niektoré činnosti dosť malý displej a slabá selfie kamerka, tak samozrejme SE.
juryno17.07.2017 - 17:35 Trvalý odkaz
Ja som samsungac ale nie ortodoxny - mam viac starosti ako sa stotoznovat z nejakou znackou :D ale radil by som ti skor iphone pokial chces dobry kompakt. Jedine ak je pre teba dolezita vacsia uhlopriecka na net atd, vodeodolnost, cena a otvoreny system tak vtedy samsung.
markos920.07.2017 - 09:04 Trvalý odkaz
ako napísali chalani predo mnou, tak určite iPhone
Marek20.07.2017 - 10:18 Trvalý odkaz
Ďakujem,zobral som SE, zatiaľ spokojnosť. Ta čítačka je trošku pomalšia, ale inak čiste a intuitívne prostredie. Proste iOS je fakt inde hlavne kvôli maličkostiam.
Scotty20.07.2017 - 10:29 Trvalý odkaz
neboj zachvílu prídeš nato že IOS je fakt inde ale aj v nedostatkoch....Samozrejme ak niesi Iovečka ale pozeráš sa nato triezvo
Marek20.07.2017 - 10:58 Trvalý odkaz
Jasne že tam sú nedostatky nič dokonale neexistuje. Napr. vstavaná aplikácia kalendára ma zvláštne spôsoby ako zobraziť náhľad na rok/mesiac/týždeň... nikdy neviem čo bude nasledovať :) Ešte sme sa neskamarátili :)
Marek17.08.2017 - 14:51 Trvalý odkaz
Ahoj, mam problém pri notifikáciach na iOSe. Nejdú pri Endomonde a dnes sa rozsypal aj WhatsApp. Pomohlo len preinštalovávanie aplikácii. Neviete prečo to robí, alebo ako inak odstrániť problém? Žiadnu zmenu nastavenia som nerobil, nastavené to bolo tak, že to notifikovať malo.