EL71/6230i/W300i
Najčítanejšie články
Najnovšie príspevky
Diskusia: SpyraThree - vodná puška za takmer dvesto eur
Vdaka teda...ale draha hracka naozaj je toDiskusia: Telekom: zmeny podmienok na predplatených kartách a širšia ponuka MIX balíčkov
A tomuto hovoria že zlepšujú služby...Diskusia: Cez Xiaomi Pay zaplatíte na Slovensku už aj Visa kartou mBank
Škoda že VUB v tom nejak zaostávaDiskusia: Huawei P60 Pro - perleťový unikát
Inak som si všimol, že DxO Mark bol dneska aktualizovaný a P60 Pro je na 1.mieste 👏👏👏Diskusia: Huawei Watch Ultimate – pripravené na dobrodružstvo
Da sa nimi platit, ale iba na trhoch, ktore podporuju platby cez Huawei Pay. Slovensko medzi ne nepatri.
Rodičovská kontrola
Lenže ak má dieta apple a rodič Samsung tak je tu problém. Aké sú vtedy možnosti?Samsung Dexx
Tak zrejme to tu vela ludi nevyuziva. :) Vdaka za info.LG V50
Kolko by bola primerana cena ti neviem povedat, len viem, ze nanovo zafoliovat rozbaleny telefon nie je ziadny problem. Ja by som stvorrocny telefon, ktory sa tvari ako nikdy nerozbaleny, nekupovala....Vyber mobilu prechod z iphone xs na lacnejsi android
Ahojte, Zvažujem niečo podobné, doteraz som mal Xiaomi Redmi 8T a rozhodujem sa medzi Poco M5s a Motorola Moto G72. Cenovo sú podobne, cca 220€. Sú tu aj iní kandidáti, ale títo sú...android 13 a problemy s upozorneniami aplikacie cp
ahojte, konecne uz aj ku mne na a23 dorazila aktualizacia na oneui 5.1, a konecne mozem s plnym vedomim povedat ze mi upozornenia cp zacali ffungovat presne tak, ako maju. Asi mi to neuverite, ale...

ginzo 03.07.2006 - 15:15
Takze za 10 dni budem mat jeden z tychto phonov.Ale je tu jeden problem-ktory ?
Najprv som chcel W300,ale potm som zistil,ze 6230i a EL71 su v T-mobile za rovnaku cenu.Medzi tymito 3 phonmi nie je jasny vitaz,kazdy je lepsi v inom,pri kazdom parametre je najlepsi vzdy iny:
Velkost:Benq
Baterka:SE
Displej:Benq
Organizer:Nokia
Zakladne funkcie: ?
Zabava:SE
Pamat:SE
Fotoaparat: ?
Koentivita:Nokia
Viem ze mi napisete slova typu:"Ty musis vediet,co je pre teba najlepsie",ale prosim,piste len naozaj k veci,vlastne skusenosti a porovnania
Marian03.07.2006 - 17:34 Trvalý odkaz
Podla vybavy to vyzera na EL71...
Jaso03.07.2006 - 17:56 Trvalý odkaz
Ehm,dovolim si ta opravit,organizer ma lepsi siemens,nie nokia...emaily maju dobre se aj bs(nie britney spears,ale benq-siemens :) ).do se treba drahe karty,nokia je z nich najstarsia.
UA: SIE-CF75/22 UP.Browser/7.0.2.2.d.7(GUI) MMP/2.0 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1
Lenka Ivančíková03.07.2006 - 18:08 Trvalý odkaz
Ja by som brala EL71.Nokia uz je stara,W300 je hlavne na zabavu.Ked pozadujes podrobny organizer,rychly wap,Edge a staci ti jednoduchy Mp3 prehravac, 1,3 Mpx fotak,tak jednoznacne dizajnovo vydareny B-S.
UA: SIE-C65/16 UP.Browser/7.0.0.1.c.3 (GUI) MMP/2.0 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1
Quo03.07.2006 - 18:29 Trvalý odkaz
Ja by som bol za BS. Avsak,ktovie ako je na tom sw tohto fonu. Keby to bol bezny Siemens,nesiel by som do neho (problemy s sw,total shity displaye...) Avsak,toto BS uz trosku dotiahlo ;)
UA: Nokia6280/2.0 (03.65) Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1
pan.el03.07.2006 - 18:30 Trvalý odkaz
EL71 kvoli displeju, konstrukcii, email klientovi podporujucom velke prilohy,
UA: SIE-S65/25 UP.Browser/7.0.0.1.c.3 (GUI) MMP/2.0 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1
Marian03.07.2006 - 18:39 Trvalý odkaz
Ja len tak pomimo. Jaso, se pouziva nove M2 karty a tie su cenovo rovnake ako u konkurencie. Over si co hovoris, bola o tom samostatna tema.
UA: SonyEricssonW800i/R1BD Browser/SEMC-Browser/4.2 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1
Tsartas03.07.2006 - 20:13 Trvalý odkaz
ja tiez palnujem zobrat EL71, je to dobra imidzovka , a ma dobry displej , a slideri su coraz vecsimi hitmi
branimir03.07.2006 - 20:39 Trvalý odkaz
Co ta batka na BS? bude 570 mA stacit na ten displej?
Vseved03.07.2006 - 20:50 Trvalý odkaz
W300i sa oplati len vtedy, ak potrebujes MP3 prehravac. EL71 ma dobry displej aj funkcie, ale bateria je az nepochopitelne velmi slaba a nema radio. Nokia ma maly displej, ale je spolahliva. Ak by vsetky mali rovnaku cenu, bral by som Nokiu.
UA: SonyEricssonK600i/R2BA Browser/SEMC-Browser/4.2 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1
ginzo03.07.2006 - 22:48 Trvalý odkaz
Ten organizer pre Nokiu som dal len preto,aby v porovnani nevyzerala ako uplny shit :lol:
EL mi odporucaju takmer vsetci,tak asi bude moj
Len sa bojim par veci:
vycitky,ze to nie je klasika Siemens,takze patchovanie a dieu
bude padat
malo java hier a tem
Ale aj tak je to asi najlepsia volba medzi tymito,tych 128x160 u SE je fakt ubohych,jedine za to stoji ten Walkman player,Nokia je uz len dopredaj a na Benq su lacne pamatovky,256 MB okolo 450 SKK
Este potrebujem par veci vediet-prostredie je ako SXG ? A v baleni nejaka snura na pripojenie s pocitacom,co si hovori USB kabel ?
JeSuA_mAsTeR03.07.2006 - 22:54 Trvalý odkaz
no ten BenQ ma akurat tou konstrukciou prekvapil,vysuvanie je dobre,pripada mi ako by tam bol magnet....displej ma pekny,svetly,farebny :lol:,len,ta zadna cast,no fuj,dna odtiene ciernej a pripadalo mi akoby to boli dva materiale...no fuj
Jaso04.07.2006 - 00:26 Trvalý odkaz
Atlis napisal: Ja len tak pomimo. Jaso, se pouziva nove M2 karty a tie su cenovo rovnake ako u konkurencie. Over si co hovoris, bola o tom samostatna tema.
sorry nemam cas sledovat vsetky temy a je to pre mna novinka.
UA: SIE-S65/50 UP.Browser/7.0.2.2.d.3(GUI) MMP/2.0 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1