Filmy na 6233
Najčítanejšie články
Najnovšie príspevky
Diskusia: SpyraThree - vodná puška za takmer dvesto eur
Vdaka teda...ale draha hracka naozaj je toDiskusia: Telekom: zmeny podmienok na predplatených kartách a širšia ponuka MIX balíčkov
A tomuto hovoria že zlepšujú služby...Diskusia: Cez Xiaomi Pay zaplatíte na Slovensku už aj Visa kartou mBank
Škoda že VUB v tom nejak zaostávaDiskusia: Huawei P60 Pro - perleťový unikát
Inak som si všimol, že DxO Mark bol dneska aktualizovaný a P60 Pro je na 1.mieste 👏👏👏Diskusia: Huawei Watch Ultimate – pripravené na dobrodružstvo
Da sa nimi platit, ale iba na trhoch, ktore podporuju platby cez Huawei Pay. Slovensko medzi ne nepatri.
Rodičovská kontrola
Lenže ak má dieta apple a rodič Samsung tak je tu problém. Aké sú vtedy možnosti?Samsung Dexx
Tak zrejme to tu vela ludi nevyuziva. :) Vdaka za info.LG V50
Kolko by bola primerana cena ti neviem povedat, len viem, ze nanovo zafoliovat rozbaleny telefon nie je ziadny problem. Ja by som stvorrocny telefon, ktory sa tvari ako nikdy nerozbaleny, nekupovala....Vyber mobilu prechod z iphone xs na lacnejsi android
Ahojte, Zvažujem niečo podobné, doteraz som mal Xiaomi Redmi 8T a rozhodujem sa medzi Poco M5s a Motorola Moto G72. Cenovo sú podobne, cca 220€. Sú tu aj iní kandidáti, ale títo sú...android 13 a problemy s upozorneniami aplikacie cp
ahojte, konecne uz aj ku mne na a23 dorazila aktualizacia na oneui 5.1, a konecne mozem s plnym vedomim povedat ze mi upozornenia cp zacali ffungovat presne tak, ako maju. Asi mi to neuverite, ale...

sarvi 12.04.2008 - 16:08
Mam nokiu 6233 ale ako nahle si tam dam nejaky film tak tam mam posunuty zvuk neviete preco?? neda sa to vyriesit nejakym programom na prehravanie videa ??? a okrem toho mi nechce ist na pretacanie videa na 6300 mi to pohode islo a na tejto nejde... pls odpovedzte mi na tuto temu surne to potrebujem
dzulio12.04.2008 - 21:22 Trvalý odkaz
no pretacat ti ani nepojde
Alone13.04.2008 - 09:07 Trvalý odkaz
Skus si film skonvertovat cez PC program Super je free
springb13.04.2008 - 11:09 Trvalý odkaz
Na nokii 6300 ti islo pretacat video??? Opakujem, pretacat? Si si isty. To sa mi nezda! Na tychto nokiach to pokial viem nejde ani na jednej. Na mojej to tiez nejde a moc by som to potreboval. Mohol by si mi napisat ako sa ti to na tej 6300 podarilo?
sarvi13.04.2008 - 13:25 Trvalý odkaz
normlaka na tej 6300len stlacaj tlacidlo doprava a pretaca ti to o tolko kolko si nadstavis v mediach tam mas ze interval pretacania....a nie j nejaky dobry program na tie filmy??? co mi prehraje video v telefone a kde by sa to dalo pretocit ???
springb13.04.2008 - 20:44 Trvalý odkaz
Ja neviem preco ,ale mne to na mojej nokii nefunguje. Mam tam to nastavenie intervalu pretacania, ale aj tak mi nepretaca. Neviem co robim zle. To len stlacas to stvorsmerne tlacidlo do prava alebo do lava? Ked mas video na celu sirku alebo nie? Aj ked ti to taha z pamatovej karty. Nechapem preco mi to nejde. Neviem ,ze by to bolo kustomizaciou? Mam t-mobile.
guraja14.04.2008 - 09:43 Trvalý odkaz
Mam nokiu 6233 ale ako nahle si tam dam nejaky film tak tam mam posunuty zvuk neviete preco?? neda sa to vyriesit nejakym programom na prehravanie videa ??? a okrem toho mi nechce ist na pretacanie videa na 6300 mi to pohode islo a na tejto nejde... pls odpovedzte mi na tuto temu surne to potrebujem
Ja mam tiez nokiu 6233, 1GB pamatovku a filmy mi v nej idu v pohode, stiahnute z netu......aj zvuk v pohode.......
ioio14.04.2008 - 10:41 Trvalý odkaz
poradte daky fajny free konvektor z avi na mobil podporujuci fotmat napr pre hore spominane nokie
guraja14.04.2008 - 10:52 Trvalý odkaz
Ja mam ImTOO 3GP Video Converter a v pohode....
ioio14.04.2008 - 10:53 Trvalý odkaz
vdaka vyskusam
ioio14.04.2008 - 11:12 Trvalý odkaz
vdaka je to dobre a hlavne rychle
Anonym (bez overenia)14.04.2008 - 20:18 Trvalý odkaz
Jo, Imtoo 3GP je ale trochu zlozitejsi, ale zas, nastavis si co chces uplne presne.
sarvi14.04.2008 - 22:09 Trvalý odkaz
nooo hej imtoo3gp je fakt super ja ho pouzivam us dlho... no mozno to je aj volny miestom na pametovej karte ten zvuk alebo aj podla toho s kamy bol ten film skonvertovany.. len to pretacanie ma stve idu mi programy vpohodke selijake na video ale ked tam skocit na cas nejaky tak mi to zamrzne :( asi si zozenjem 6300 lebo ma to stve...
guraja15.04.2008 - 09:15 Trvalý odkaz
nooo hej imtoo3gp je fakt super ja ho pouzivam us dlho... no mozno to je aj volny miestom na pametovej karte ten zvuk alebo aj podla toho s kamy bol ten film skonvertovany.. len to pretacanie ma stve idu mi programy vpohodke selijake na video ale ked tam skocit na cas nejaky tak mi to zamrzne :( asi si zozenjem 6300 lebo ma to stve...
6300 je tiez dobry......ale nema take kvalitne nahravanie videa ako 6233
len v slabsom rozliseni, ale 6233 nahrava v rozliseni 640/480 a to 6300 nevie.....ta nahrava v slabsom, neviem uz presne v akom....