Foon do 400€
Najčítanejšie články
Najnovšie príspevky
Diskusia: SpyraThree - vodná puška za takmer dvesto eur
Vdaka teda...ale draha hracka naozaj je toDiskusia: Telekom: zmeny podmienok na predplatených kartách a širšia ponuka MIX balíčkov
A tomuto hovoria že zlepšujú služby...Diskusia: Cez Xiaomi Pay zaplatíte na Slovensku už aj Visa kartou mBank
Škoda že VUB v tom nejak zaostávaDiskusia: Huawei P60 Pro - perleťový unikát
Inak som si všimol, že DxO Mark bol dneska aktualizovaný a P60 Pro je na 1.mieste 👏👏👏Diskusia: Huawei Watch Ultimate – pripravené na dobrodružstvo
Da sa nimi platit, ale iba na trhoch, ktore podporuju platby cez Huawei Pay. Slovensko medzi ne nepatri.
Rodičovská kontrola
Lenže ak má dieta apple a rodič Samsung tak je tu problém. Aké sú vtedy možnosti?Samsung Dexx
Tak zrejme to tu vela ludi nevyuziva. :) Vdaka za info.LG V50
Kolko by bola primerana cena ti neviem povedat, len viem, ze nanovo zafoliovat rozbaleny telefon nie je ziadny problem. Ja by som stvorrocny telefon, ktory sa tvari ako nikdy nerozbaleny, nekupovala....Vyber mobilu prechod z iphone xs na lacnejsi android
Ahojte, Zvažujem niečo podobné, doteraz som mal Xiaomi Redmi 8T a rozhodujem sa medzi Poco M5s a Motorola Moto G72. Cenovo sú podobne, cca 220€. Sú tu aj iní kandidáti, ale títo sú...android 13 a problemy s upozorneniami aplikacie cp
ahojte, konecne uz aj ku mne na a23 dorazila aktualizacia na oneui 5.1, a konecne mozem s plnym vedomim povedat ze mi upozornenia cp zacali ffungovat presne tak, ako maju. Asi mi to neuverite, ale...

Roland 04.11.2015 - 11:06
Výmena foonu
Roland04.11.2015 - 11:06 Trvalý odkaz
Pravde podobne idem vymeniť foon za nový poraďte čo zobrať do 400 € minimálne 5,5 palcov a nech to nemrzne ako voda pod 0°C
Wayne05.11.2015 - 11:15 Trvalý odkaz
Oneplus 2 kupovat len cez pozvanku z EU shopu inac nebude mat LTE 800MHz.
Za 4 stovky by som bral LG G4 ak single sim, oneplus 2 ak dual sim. Pozvanka sa da zohnat na forach oneplus v pohode chce to len trosku "žobrat".
Zvazil by som este motorolu, X play vyzera slusne.
Roland05.11.2015 - 12:09 Trvalý odkaz
Wayne ty si moderátor na OPO pokiaľ viem potreboval by som od teba niečo sorry ak sa mýlim
Wayne05.11.2015 - 12:42 Trvalý odkaz
nie som :(
mental.disease05.11.2015 - 15:13 Trvalý odkaz
Nejaké podrobnejšie požiadavky?
Potom tie rady vyzerajú ako výstrely do tmy.
Roland06.11.2015 - 06:31 Trvalý odkaz
mental.disease podrobnejšie ?myslím že ak napíšem taký čo má plynulý chod bez reštartov ,tak to znamená prvom rade osobné skúsenosti a v druhom určite aspoň 2GB ram minimálne 16 rom +SD alebo 32 aj bez SD ///
ale zatial všetkým dík najlepšie mi zatial vychádza OPT
mental.disease06.11.2015 - 12:28 Trvalý odkaz
Už si napísal aj veľkosť pamäte. Tak niekto má aj požiadavky na foťák, výdrž, odolnosť, LTE pásma, dual sim..
OP2 je dobrá voľba za 399 z oneplus.net
Ja bych skôr siahol po G4, lepší foťák, IR, NFC, rádio, vymeniteľná batéria, HiRes audio, apt-X.
Možno Z3, koli vodeodolnosti, front faceing speakers a veľmi stabilnému odladenému prostrediu. Ale s tým by nemali mať problém ani zvyšný dvaja.
Roland06.11.2015 - 13:44 Trvalý odkaz
Foťák je na hovno v každom foone . LTE vo fone do 400 ečok je samozrejmosť ak nie nech ho zahodia výdrž? tak mám lenovo vibe z2 pro nech boh dá aby ho spravili tam je výdrž super IR kravina NFC nepoužívam odolnosť? nepíšem v daždi:D
marek06.11.2015 - 13:52 Trvalý odkaz
"Foťák je na hovno v každom foone" - dovolím si voľne preložiť do slušnej reči: "Na fotoaparát nemám požiadavky"
mental.disease06.11.2015 - 15:37 Trvalý odkaz
"LTE vo fone do 400 ečok je samozrejmosť"
NJ len na akých frekvenciách..
OnePlus 2 64GB má tri verzie:
a) A2001
b) A2003
c) A2005
a len "B" je správne so všetkými EU frekvenciami.
U mnohých číňancov ani EU verzia neexistuje..
Nightmare06.11.2015 - 17:19 Trvalý odkaz
Mental a u 1+1 je kolko verzii tiez ma aj nase pasma LTE?
mental.disease06.11.2015 - 20:54 Trvalý odkaz
Tam sú Dve A0001, A0005. Chýba práve (EU/ east Asia) teoreticky A0003.