Galaxy S3 (i9300) - nastavenie času

• 4 príspevky
  • Andrea 21.01.2013 - 09:01

Nevie niekto poradiť ako nastaviť na Galaxy S3 (i9300) hodinky? Aby bol na telefóne len jeden čas - nie 2 rozdielne. Nech už pri nastavení zvolím akýkoľvek štát, tak čas je stále odlišný.

• Andrej Lenghart23.01.2013 - 14:06 Trvalý odkaz

Ako to myslis, ze mas na telefone 2 rozdielne casy? Si v Roamingu? V inom casovom pasme? Lebo mne rozdielne casy ukazuje len ked som napr. v Anglicku. Pokial nie, tak mam jednotny cas. Mam to takto: NASTAVENIA-DATUM A CAS. No a tam mam odskrtnuty Automaticky datum a cas, takisto mam odskrtnute Aut.nast.casoveho pasma. Vybrane casove pasmo mam GMT+1:,Stredoeuropsky cas.

Jozef31.03.2013 - 15:28 Trvalý odkaz

Prosdím, nevie mi niekto poradiť ako nastaviť na Galaxy S3 (i9300) hodinky? Dnes, po zmene na letný čas sa mi automaticky zmenil čas na úvodnej obrazovke. Po jej odomknutí, potiahnutím prsta po obrazovke, sa mi zobrazuje o hodinu menej. V nastaveniach som mal "Automatický dátum a čas" a odškrtnuté Aut. nast. časového pásma. Aby sa mi správne zobrazoval letný čas na oboch obrazovkách, musel som zrušiť "Automatický dátum a čas" a zrušiť "Aut. nast. časového pásma". Nastavil som časové pásmo GMT +1:00, Londýn, nastavil som čas ručne a všetko je okay. Lenže to nie dobré riešenie.

Jozef02.04.2013 - 10:41 Trvalý odkaz

Nechápem. Zrazu všetko funguje tak, ako má.