Garmin na 6220

• 9 príspevkov
  • Joker 24.01.2009 - 12:43

Kupil som tento telefon z nainstalovanym garminom je na pamatovej karte velkost je asi 150 mb ale problem je v tom ze v telefone nemam ziadnu zlozku ani ikonku kde by som to mohol spustit.Kde moze byt problem?

• Quo24.01.2009 - 13:22 Trvalý odkaz

No, problem moze byt v tom, ze bud niekto Garmin z fonu uz vymazal a ostali len mapy na karte, alebo, ze niekto flashol novy FW a v tom pripade sa po obnoveni zalohy nie vsetko skutocne obnovi.
    Alebo moznost 3 - presiel si naozaj vsetky zlozky pod aplikaciami?
    Garmin si budes musiet teraz zohnat sam a znova nainstalovat ;)

Joker24.01.2009 - 15:50 Trvalý odkaz

Presiel som uplne vsetko a nic a na pamatovej karte je toho ohladne garmina viac je tak kopa suborov ale moze byt ze jeden chyba a uz to nepojde? Este mam otazku k nokia mapam ked dam pripojit tak vypise bez internetoveho spojenia a neviem kde to mam povolit aby si to stiahlo to co potrebuje zatial dik

kuco24.01.2009 - 15:57 Trvalý odkaz

Nemal si tam na karte niekde subor s nazvom GarmimMobileXT.sis ? Pohladaj

Joker24.01.2009 - 16:36 Trvalý odkaz

Kuco mam tam ten subor ale ked som ho potvrdil tak napisalo ze garmin je uz nainstalovany ci ho mam prepisat ale idem skusit

kuco24.01.2009 - 16:43 Trvalý odkaz

Spusti ho a nechaj preinstalovat ,ak ti ostali vsetky subory a podadresare suvisiace s Garmin na karte tak by ti mal nabehnut ..

Joker24.01.2009 - 17:37 Trvalý odkaz

Kuco tak som to vyskusal a vysledok je taky ze ilona je ale ked na nu kliknem tak nic

kuco24.01.2009 - 18:48 Trvalý odkaz

Skusal si ju spustat cez mobil a nie cez pc ,myslim v mobile priamo cez suborovy manazer. Este ma na napadlo ze skus vytiahnut pam.kartu a dat spat. Po vrateni karty by sa ta mal za chvilu opytat mobil ze sa nasla apl. GarminMobileXT ci ju chces naistalovat. Ak sa ta neopyta tak budes musiet preinstalovat znovu GarminMobileXT