Hard reset ASUS A636

• 10 príspevkov
  • tenenet 16.09.2006 - 17:26

ako sa da urobit hard reset na ASUS A636, neviem sa ani pohnut

• Arrow7916.09.2006 - 19:40 Trvalý odkaz

Pohni sa smerom ku krabici a skus otvorit taku knizku kde je napisane Uzivatelska prirucka.

Ak nemas manual tak skus pozriet na webe vyrobcu. Moj Loox sa resetuje podrzanim tlacidla pre zapnutie a sucasnym stlacenim resetu. Ale Asus to moze mat uplne inak. Treba citat manual...

demo18.09.2006 - 12:01 Trvalý odkaz

musis stlacit naraz tlacitko - zvuk(lave) a to scim otacas display(prave) a este aj tuknut na softreset tlacitko ....

tenenet18.09.2006 - 16:10 Trvalý odkaz

musis stlacit naraz tlacitko - zvuk(lave) a to scim otacas display(prave) a este aj tuknut na softreset tlacitko ....

DAKUJEM VELMI PEKNE V MANUALI SOM TO NENASIEL

Marian18.09.2006 - 16:16 Trvalý odkaz

Manual hovori:

To perform a hard reset, press and hold the power button while you press the tip of the stylus on the reset switch. A hard reset will erase data that are in processing and recover the device back to the default clock setting. Make sure to back up your data first before performing a hard reset.
    Whereas to perform a clean boot, press the Speaker (-) button while simultaneously pressing the Mode Switcher button and pressing the stylus on the reset switch. This will recover the device back to factory default settings.

Mimochodom ako si s nim spokojny? Je to udajne masinka s najvacsou vydrzou medzi pda...

demo18.09.2006 - 16:46 Trvalý odkaz

Osobne som dost spokojny (moje prve PDA), vydrzala 3hod navigovat, co som bol dost prekvapeny ....
    Len skoda ze neni VGA

Marian18.09.2006 - 16:53 Trvalý odkaz

hmm... no ono pri tej navigacii ti to VGA asi velmi nepomoze, ale rozumiem...

Marian18.09.2006 - 17:26 Trvalý odkaz

hehe, no neviem jak ty michale, ale vacsina ludi pouziva GPS tak, ze pocuva hlasove prikazy ako cuci na displej :D a v tej rychlosti, kedy napriklad kontrolujes ci ides dobre na porovnavanie QVGA a VGA nie je cas ;) i ked, v principe mas pravdu...

e_Thraxx18.03.2008 - 13:07 Trvalý odkaz

Caute, prosim Vas ake SD kapacity pouzivate v A636N? Niede som tu zahliadol, ze tu niekto ma 8 GB SD. Ako je to mozne? Mna viac ako 2GB nezozerie .. THX