Hard reset ASUS A636
Najčítanejšie články
Najnovšie príspevky
Diskusia: SpyraThree - vodná puška za takmer dvesto eur
Vdaka teda...ale draha hracka naozaj je toDiskusia: Telekom: zmeny podmienok na predplatených kartách a širšia ponuka MIX balíčkov
A tomuto hovoria že zlepšujú služby...Diskusia: Cez Xiaomi Pay zaplatíte na Slovensku už aj Visa kartou mBank
Škoda že VUB v tom nejak zaostávaDiskusia: Huawei P60 Pro - perleťový unikát
Inak som si všimol, že DxO Mark bol dneska aktualizovaný a P60 Pro je na 1.mieste 👏👏👏Diskusia: Huawei Watch Ultimate – pripravené na dobrodružstvo
Da sa nimi platit, ale iba na trhoch, ktore podporuju platby cez Huawei Pay. Slovensko medzi ne nepatri.
Rodičovská kontrola
Lenže ak má dieta apple a rodič Samsung tak je tu problém. Aké sú vtedy možnosti?Samsung Dexx
Tak zrejme to tu vela ludi nevyuziva. :) Vdaka za info.LG V50
Kolko by bola primerana cena ti neviem povedat, len viem, ze nanovo zafoliovat rozbaleny telefon nie je ziadny problem. Ja by som stvorrocny telefon, ktory sa tvari ako nikdy nerozbaleny, nekupovala....Vyber mobilu prechod z iphone xs na lacnejsi android
Ahojte, Zvažujem niečo podobné, doteraz som mal Xiaomi Redmi 8T a rozhodujem sa medzi Poco M5s a Motorola Moto G72. Cenovo sú podobne, cca 220€. Sú tu aj iní kandidáti, ale títo sú...android 13 a problemy s upozorneniami aplikacie cp
ahojte, konecne uz aj ku mne na a23 dorazila aktualizacia na oneui 5.1, a konecne mozem s plnym vedomim povedat ze mi upozornenia cp zacali ffungovat presne tak, ako maju. Asi mi to neuverite, ale...

tenenet 16.09.2006 - 17:26
ako sa da urobit hard reset na ASUS A636, neviem sa ani pohnut
Arrow7916.09.2006 - 19:40 Trvalý odkaz
Pohni sa smerom ku krabici a skus otvorit taku knizku kde je napisane Uzivatelska prirucka.
Ak nemas manual tak skus pozriet na webe vyrobcu. Moj Loox sa resetuje podrzanim tlacidla pre zapnutie a sucasnym stlacenim resetu. Ale Asus to moze mat uplne inak. Treba citat manual...
demo18.09.2006 - 12:01 Trvalý odkaz
musis stlacit naraz tlacitko - zvuk(lave) a to scim otacas display(prave) a este aj tuknut na softreset tlacitko ....
tenenet18.09.2006 - 16:10 Trvalý odkaz
musis stlacit naraz tlacitko - zvuk(lave) a to scim otacas display(prave) a este aj tuknut na softreset tlacitko ....
DAKUJEM VELMI PEKNE V MANUALI SOM TO NENASIEL
Marian18.09.2006 - 16:16 Trvalý odkaz
Manual hovori:
To perform a hard reset, press and hold the power button while you press the tip of the stylus on the reset switch. A hard reset will erase data that are in processing and recover the device back to the default clock setting. Make sure to back up your data first before performing a hard reset.
Whereas to perform a clean boot, press the Speaker (-) button while simultaneously pressing the Mode Switcher button and pressing the stylus on the reset switch. This will recover the device back to factory default settings.
Mimochodom ako si s nim spokojny? Je to udajne masinka s najvacsou vydrzou medzi pda...
demo18.09.2006 - 16:46 Trvalý odkaz
Osobne som dost spokojny (moje prve PDA), vydrzala 3hod navigovat, co som bol dost prekvapeny ....
Len skoda ze neni VGA
Marian18.09.2006 - 16:53 Trvalý odkaz
hmm... no ono pri tej navigacii ti to VGA asi velmi nepomoze, ale rozumiem...
demo18.09.2006 - 16:59 Trvalý odkaz
nepomoze, to je pravda ...
Marian18.09.2006 - 17:26 Trvalý odkaz
hehe, no neviem jak ty michale, ale vacsina ludi pouziva GPS tak, ze pocuva hlasove prikazy ako cuci na displej :D a v tej rychlosti, kedy napriklad kontrolujes ci ides dobre na porovnavanie QVGA a VGA nie je cas ;) i ked, v principe mas pravdu...
e_Thraxx18.03.2008 - 13:07 Trvalý odkaz
Caute, prosim Vas ake SD kapacity pouzivate v A636N? Niede som tu zahliadol, ze tu niekto ma 8 GB SD. Ako je to mozne? Mna viac ako 2GB nezozerie .. THX