- Späť na článok
- 12 príspevkov
HTC Desire 601
Najčítanejšie články
Najnovšie príspevky
Diskusia: SpyraThree - vodná puška za takmer dvesto eur
Vdaka teda...ale draha hracka naozaj je toDiskusia: Telekom: zmeny podmienok na predplatených kartách a širšia ponuka MIX balíčkov
A tomuto hovoria že zlepšujú služby...Diskusia: Cez Xiaomi Pay zaplatíte na Slovensku už aj Visa kartou mBank
Škoda že VUB v tom nejak zaostávaDiskusia: Huawei P60 Pro - perleťový unikát
Inak som si všimol, že DxO Mark bol dneska aktualizovaný a P60 Pro je na 1.mieste 👏👏👏Diskusia: Huawei Watch Ultimate – pripravené na dobrodružstvo
Da sa nimi platit, ale iba na trhoch, ktore podporuju platby cez Huawei Pay. Slovensko medzi ne nepatri.
Rodičovská kontrola
Lenže ak má dieta apple a rodič Samsung tak je tu problém. Aké sú vtedy možnosti?Samsung Dexx
Tak zrejme to tu vela ludi nevyuziva. :) Vdaka za info.LG V50
Kolko by bola primerana cena ti neviem povedat, len viem, ze nanovo zafoliovat rozbaleny telefon nie je ziadny problem. Ja by som stvorrocny telefon, ktory sa tvari ako nikdy nerozbaleny, nekupovala....Vyber mobilu prechod z iphone xs na lacnejsi android
Ahojte, Zvažujem niečo podobné, doteraz som mal Xiaomi Redmi 8T a rozhodujem sa medzi Poco M5s a Motorola Moto G72. Cenovo sú podobne, cca 220€. Sú tu aj iní kandidáti, ale títo sú...android 13 a problemy s upozorneniami aplikacie cp
ahojte, konecne uz aj ku mne na a23 dorazila aktualizacia na oneui 5.1, a konecne mozem s plnym vedomim povedat ze mi upozornenia cp zacali ffungovat presne tak, ako maju. Asi mi to neuverite, ale...
Jakub 03.09.2013 - 16:48
Je lepší ako Htc desire 500 ?
TBS03.09.2013 - 17:44 Trvalý odkaz
jedinnou výhodou tohoto telefónu oproti Desire 500 je vstavaná pamäť 8 GB
mental.disease03.09.2013 - 17:47 Trvalý odkaz
Určite áno. Desire 500 neni žiadne terno.
Takmer v rovnakých rozmeroch je väčší displej s qHD rozlíšením, väčšia vnútorná pamat, HSDPA až do 42Mbps, áčkové wifi, LTE, lepšie video, silnejšia batéria a hlavne VÝRAZNE lepší chipset (Qualcomm Snapdragon 400 MSM8930)
Paradoxne Desire 500 má lepšiu prednú a zadnú kameru a obsahuje Infraport, FM rádio.
Každopádne ak toto bude stáť 300€ tak je to úplne mimo a konkurencia ponúka vyššiu pridanú hodnotu.
Nightmare04.09.2013 - 00:17 Trvalý odkaz
zatial asi najlepsi z HTC Desire...
m.2713.09.2013 - 14:04 Trvalý odkaz
Vyzerá úžasne...
Martin Hombauer10.04.2014 - 16:02 Trvalý odkaz
Akurat uvolnili update na Android KitKat pre 601. Settings->About->Sofware Update.
Martin Hombauer16.04.2014 - 17:16 Trvalý odkaz
Update neodporucam :) Vyskytuje sa velky problem s bateriou, aj u mna. http://www.htconeforum.com/forum/htc-one-help/2898-battery-drains-fast-…
Timotej18.04.2014 - 16:29 Trvalý odkaz
Ja som spravil update...bateria sa vybija vyrazme rychlejsie (a to aj ked nic nerobim)...ale hlavne mam problem so zvukom..hra asi o 50% potichsie ako predtym :/
Martin Hombauer19.04.2014 - 15:38 Trvalý odkaz
toto u mna pomohlo, radikalne lepsia vydrz:
Power the phone off.
Press and hold the Volume Down button and then while still holding the Volume down, press the Power button as well.
You will get a menu giving you options such as: Fastboot, Recovery, Clear Storage, and SIMlock
Navigate to “Recovery” using volume buttons, then press power to select.
The screen will change to an image of a phone with a red triangle and exclamation mark.
Press and hold volume up then press the power button for about 3seconds.
A new screen will give you options like Reboot system now, Wipe Cache partition, and Wipe Data/Factory Reset.
Navigate to “Wipe Cache” the volume down button and select with Power.
Navigate to “Reboot Phone” with the volume buttons and select with power.
https://community.verizonwireless.com/thread/816102?start=40&tstart=0&f…
Martin Hombauer19.04.2014 - 18:30 Trvalý odkaz
No, jak som ten prispevok odoslal tak zas to iste, pomohlo len na noc a zas to iste, nejaky proces brani uspaniu telefonu. Aj ked je displej vypnuty, telefon sa neuspi. Vidno to v grafe vybijania.
Tibor20.05.2014 - 22:36 Trvalý odkaz
ak chcete zistit ktora apliakcia brani spanku alebo ktora zatazuje procesor a tym viac zere baterku. tak pomocou aplikacie v obchode je zadarmo wakelock detector. A nejaky navod alebo info o aplikacii http://www.svetandroida.cz/wakelock-detector-zjistete-proc-vas-android-…
Martin Hombauer23.06.2014 - 12:33 Trvalý odkaz
Ano ale na to treba v pripade kitkatu root, pretoze google v kitkate obmedzil vycitanie spotreby baterie z aplikacii. V mojom pripade nakoniec podla vsetkeho pomohol factory reset ale spolu s volbou 'erase all data' (!) ktore vymaze vsetko na vstavanej particii