- Späť na článok
- 8 príspevkov
HTC One (M7) dostáva Android 4.4.3
Najčítanejšie články
Najnovšie príspevky
Diskusia: SpyraThree - vodná puška za takmer dvesto eur
Vdaka teda...ale draha hracka naozaj je toDiskusia: Telekom: zmeny podmienok na predplatených kartách a širšia ponuka MIX balíčkov
A tomuto hovoria že zlepšujú služby...Diskusia: Cez Xiaomi Pay zaplatíte na Slovensku už aj Visa kartou mBank
Škoda že VUB v tom nejak zaostávaDiskusia: Huawei P60 Pro - perleťový unikát
Inak som si všimol, že DxO Mark bol dneska aktualizovaný a P60 Pro je na 1.mieste 👏👏👏Diskusia: Huawei Watch Ultimate – pripravené na dobrodružstvo
Da sa nimi platit, ale iba na trhoch, ktore podporuju platby cez Huawei Pay. Slovensko medzi ne nepatri.
Rodičovská kontrola
Lenže ak má dieta apple a rodič Samsung tak je tu problém. Aké sú vtedy možnosti?Samsung Dexx
Tak zrejme to tu vela ludi nevyuziva. :) Vdaka za info.LG V50
Kolko by bola primerana cena ti neviem povedat, len viem, ze nanovo zafoliovat rozbaleny telefon nie je ziadny problem. Ja by som stvorrocny telefon, ktory sa tvari ako nikdy nerozbaleny, nekupovala....Vyber mobilu prechod z iphone xs na lacnejsi android
Ahojte, Zvažujem niečo podobné, doteraz som mal Xiaomi Redmi 8T a rozhodujem sa medzi Poco M5s a Motorola Moto G72. Cenovo sú podobne, cca 220€. Sú tu aj iní kandidáti, ale títo sú...android 13 a problemy s upozorneniami aplikacie cp
ahojte, konecne uz aj ku mne na a23 dorazila aktualizacia na oneui 5.1, a konecne mozem s plnym vedomim povedat ze mi upozornenia cp zacali ffungovat presne tak, ako maju. Asi mi to neuverite, ale...
Nightmare 21.08.2014 - 16:28
Pekne gesto od HTC...inak niekde som cital ze po tejto aktualizacii nejde par veci
Nightmare22.08.2014 - 16:42 Trvalý odkaz
Riso co tvoje Oneko?vsetko funguje po tejto aktualizacii ako ma?
Lenka Ivančíková22.08.2014 - 18:12 Trvalý odkaz
Neviem ci Riso aktualizoval, ale u mna je vsetko v poriadku. Dokonca mi zacala fungovat indikacna LED dioda, ktora bola od kupy nefunkcna. Svietila len na cerveno, pri nabijani.
Michal22.08.2014 - 20:55 Trvalý odkaz
U mna tiez vsetko v poriadku, dokonca subjektivne sa zlepsila vydrz baterky. Palec hore odo mna
Knoxville23.08.2014 - 21:23 Trvalý odkaz
Ja mám skor opačný problém.Subjektívne sa mi batéeria vybíja o niečo viac.Hlavne pri nečinnosti.A dalšia vec ked telefonujem a stlačím vypínacie tlačidlo hovor sa zruší... Vie mi niekto poradiť? Može to byť sposobené tým že som robil HARD Reset? Vdaka...
Michal23.08.2014 - 22:41 Trvalý odkaz
Skusal som teraz hovor a zmacknut vypinacie tlacitko a hovor sa nezrusil...
Nightmare23.08.2014 - 23:20 Trvalý odkaz
Co som cital tak napriklad jednemu vraj neslo prisposobit displej ci co nieco v tom zmysle...
Knoxville23.08.2014 - 23:45 Trvalý odkaz
Mdrak:Mne to ohladom toho tlacidla zacalo robit az po tom resete tak neviemkde je problem... Tou aktualizaciou to byt nemoze,kedze ju mas a nerobi ti to...
edit: Nightmare:to som cital aj ja s tym problem nejaky nemam len tieto dve veci riesim...