- Späť na článok
- 52 príspevkov
HTC Rhyme (HTC S510b)
Najčítanejšie články
Najnovšie príspevky
Diskusia: SpyraThree - vodná puška za takmer dvesto eur
Vdaka teda...ale draha hracka naozaj je toDiskusia: Telekom: zmeny podmienok na predplatených kartách a širšia ponuka MIX balíčkov
A tomuto hovoria že zlepšujú služby...Diskusia: Cez Xiaomi Pay zaplatíte na Slovensku už aj Visa kartou mBank
Škoda že VUB v tom nejak zaostávaDiskusia: Huawei P60 Pro - perleťový unikát
Inak som si všimol, že DxO Mark bol dneska aktualizovaný a P60 Pro je na 1.mieste 👏👏👏Diskusia: Huawei Watch Ultimate – pripravené na dobrodružstvo
Da sa nimi platit, ale iba na trhoch, ktore podporuju platby cez Huawei Pay. Slovensko medzi ne nepatri.
Rodičovská kontrola
Lenže ak má dieta apple a rodič Samsung tak je tu problém. Aké sú vtedy možnosti?Samsung Dexx
Tak zrejme to tu vela ludi nevyuziva. :) Vdaka za info.LG V50
Kolko by bola primerana cena ti neviem povedat, len viem, ze nanovo zafoliovat rozbaleny telefon nie je ziadny problem. Ja by som stvorrocny telefon, ktory sa tvari ako nikdy nerozbaleny, nekupovala....Vyber mobilu prechod z iphone xs na lacnejsi android
Ahojte, Zvažujem niečo podobné, doteraz som mal Xiaomi Redmi 8T a rozhodujem sa medzi Poco M5s a Motorola Moto G72. Cenovo sú podobne, cca 220€. Sú tu aj iní kandidáti, ale títo sú...android 13 a problemy s upozorneniami aplikacie cp
ahojte, konecne uz aj ku mne na a23 dorazila aktualizacia na oneui 5.1, a konecne mozem s plnym vedomim povedat ze mi upozornenia cp zacali ffungovat presne tak, ako maju. Asi mi to neuverite, ale...
Martin Hombauer 08.12.2011 - 01:24
Ondrej115: HTC by už mohlo vyrabat nejake smartphony ktore budu stat menej ako 200eur.
anonymous20.09.2011 - 21:05 Trvalý odkaz
Jano: parádny už na prvý pohlad
anonymous20.09.2011 - 21:18 Trvalý odkaz
vladimir: Všetky tie HTC vyzerajú rovnako, úplny HTC desire je tento
anonymous20.09.2011 - 21:20 Trvalý odkaz
zeus36: Naco menit dokonalost?
anonymous20.09.2011 - 21:31 Trvalý odkaz
Speedyno: HTC ma čim ďalej tym prekvapuje asi si nejaky zadovažim :D Siemens odišiel prišlo HTC :D
anonymous20.09.2011 - 21:33 Trvalý odkaz
vladko123411: poprve desire vypada o dost inak,,, mozno mislis desire S a podruhe nie kazdemu sa paci velky display podnim 4 kapacitne senzorove tlacidla android a stovky eur...
anonymous20.09.2011 - 21:34 Trvalý odkaz
mino: HTC bude mať vždy uplne podobné telefóny lebo každí jeden je prekrásny. Nie jak Samsung každí jeden je jak plastová ohava
anonymous20.09.2011 - 22:03 Trvalý odkaz
majo b: Som zvedavy na HTC Explorer, hlavne na cenu...
anonymous20.09.2011 - 22:07 Trvalý odkaz
maros: No neviem ako....htc su fajn mobily ale ked porovnam tento, wildfire s, incredible s, desire s...vsetky uplne rovnake...meni sa len velkost displaya a rozmery...inac absolutne nic...a ked plastova ohava...niekomu ako mne to vadi...chcel som velky display a HTC na 4" display a 113 gramov nikdy nedotiahne...kovove spracovanie je fajn ale niekomu proste vadi to ze ten mobil proste vo vrecku citi a dost mu prekaza:)...
anonymous20.09.2011 - 22:09 Trvalý odkaz
maros: Ako na ramku, procak a podobne nehladim...to aj samsung ma stale odlisne...len komentujem ze sa nadava na samsungy ze su rovnake pritom htc sa nijako neodlisuje
anonymous20.09.2011 - 22:17 Trvalý odkaz
vladko123411: noo podla mna je najlepsie striedat znacky raz nokiu potom samsung potom htc lg motorola atd :D alebo si kupit jeden ten si oblubit a kaslat na ine mobily :)
anonymous20.09.2011 - 23:09 Trvalý odkaz
JURY: skoda ze je urceny pre zeny, aj mne bi sa taky hodil a to som chlap :)
anonymous20.09.2011 - 23:20 Trvalý odkaz
PFittech: Krasny telefon pre damy a preco nie aj pre muzov ") A ktej konstrukcii mam S2 pred 2 dnami mi padla na chodnik a cely bok mi praskol takze zas htc urcite odolnejsie.
anonymous20.09.2011 - 23:50 Trvalý odkaz
sdfadsf: Chlapci, tá vaša gramatika.... mY očY vIpadlY
ježiši kriste.
anonymous21.09.2011 - 08:20 Trvalý odkaz
LUBO: Na nete som našiel predpokladanú cenu 479 Eur a dostupnosť v priebehu októbra. Najviac ma na HTC-čak žerie to, že ten ich SLCD je v exteriéroch dosť ťažko viditelný.
anonymous21.09.2011 - 14:13 Trvalý odkaz
joži: HTC či samsung robia najväčšie sračky ... stále je to o tom istom ... baví vás to ? ak hej ste retardovaní
anonymous21.09.2011 - 16:15 Trvalý odkaz
skileton: jožo to ty si retard
anonymous21.09.2011 - 16:15 Trvalý odkaz
Milan: Joži už iba z tvojho nicku je jasné že jedine ty si tu z nás retarovaný. No a k tým mobilom len to že HTC robia tie isté mobily vzhladovo, pretože je to ich image a načo ho meniť ked je užasné ? a komu sa nepáči nech si kupi iný :) A ešte niečo čo je dobré NOKIA ? :D zastarané predražené shity ? so symbianom ? ktorý vyzerá jak z doby kamennej ? Android a jeho fony maju buducnosť nič iné :)
anonymous21.09.2011 - 17:09 Trvalý odkaz
joži: o nokii som ani nehovoril ... lebo to nemá zmysel hračkarský software ... androidy sú dobré len ma bevadí pozerať na to že každý druhý deň vyjde htcíčko alebo samsung a stále vyzerá tak isto dobre nepoviem keby vyrobili jeden telefón za pol rok to by ma potešilo áno vybral som si lepšiu cestu a bezkonkurenčnú a ňou je iphone alebo apple nijaký iný výrobok nechcem :)!!
anonymous21.09.2011 - 18:11 Trvalý odkaz
oden: Takze ty si si vybral bezkonkurencnu cestu. A kto ti ju platil? Otecko, mamicka?
anonymous21.09.2011 - 18:14 Trvalý odkaz
Milan: Bezkonkurenčná cesta ? :D iPhone ? pozri si len tak štatistiky kolko sa predalo mobilov s Androidom a s tvojím iphónikom ;) drahé a o ničom ...
anonymous21.09.2011 - 18:15 Trvalý odkaz
girlie: podľa opisu nevyzerá zle,akurát aj rozmýšlam nad novým telefónom.. no niečo mi hovorí že cena by dosť zamávala mojou peňaženkou... a aj tak... nemôžem si pomôcť..na pohľad síce je ale hardwerové tlačidlá by mi určite chýbali...zato mi je dosť sympatický htc chacha aj ked to fb tlačítko a celkový jeho výzor je ozrutný... no uvidíme aká bude cena tohto zlatíčka...
anonymous21.09.2011 - 20:21 Trvalý odkaz
joži: Sám som si ho kúpil :) a pre MILANA áno ale android používa každý výrobca na svete už a si myslím že to je dosť trápne ... apple ma vlástny operačný a nepredajný preto sú najlepší a bezkonkurenčný :) 5 ropkov na trhu je iphone najoblubenejší ... a čo myslíš od kedy ho vyrábajú ? :D presne je tomu päť rokov od kedy prišli na trh nenašli konkurencie samsung troška im šplhá po kolená a htc možno po stehná :) ale stále sa budú kĺzať :)
anonymous21.09.2011 - 22:15 Trvalý odkaz
vladimír: súhlasím s tebou, applu stačí vydať jeden fón za rok, trošku pozmenia dizajn a všetci sú z toho paf :-))) a iné značky sypú jeden model za druhým...
anonymous22.09.2011 - 01:18 Trvalý odkaz
aaa: Clovek nad vecou neriesi kolko vyjde telefonov za rok, ci je novyu model kazdeho pol roka a ci je cool. Kupi si telefon, bvydrzi kluden 2 roky a hotovo. O co je toto lepsie ako za chvilu 2r. stary desire. Len onanisti musia stale riesit ci j elepsi ifon ci hento alebo tamto.
A inak dristy o symbiane akoz praveku si nechej, vyzera pamaly tak isto ako android, vsetko na jedno kopyto.
anonymous25.09.2011 - 11:15 Trvalý odkaz
tomas: Ivančíková sa mýli, pokiaľ tvrdí, že dizajnovo vychádza z Desire S, ha-ha-ha, veď sa ani nepodobajú. Rhyme patrí do novšej skupiny predstavených fónov a určité má spoločné a teda dizajnovo vychádza zo skôr predstaveného Radar. K tomu napovedá aj príslušenstvo, napr. že aj Radar má dokovaciu stanicu...
anonymous01.10.2011 - 16:58 Trvalý odkaz
Martina: Nejaky ten rok pouzivam HTC, a prave dnes,uvazujem ze vymenim za iphone4. co myslite. ako je to u iphone s vydrzou baterie?
anonymous01.10.2011 - 18:21 Trvalý odkaz
joži: Urobíš najlepšie ako len môžeš :) s výdržou je to najlepšie :) pretože ios je stavaný najlepšie :) androidy je sračka pretože veľa žeria baterku , ramku a tak často mrznúci OS som ešte nevidel HANBA :)
anonymous03.10.2011 - 23:18 Trvalý odkaz
Denis: Ako tak pozerám, tak tu máme zarytého iPhonáka (joži) . Len aby nám tu nezačala vojna Android vs. iOS
anonymous04.10.2011 - 18:29 Trvalý odkaz
oden: Android je lepsi ako iOS!!!
anonymous12.10.2011 - 20:40 Trvalý odkaz
mathewiq: a co tak Super AMOLED nic HTC-cku to nic nehovori sak na tie displaye sa neda pozerat
anonymous30.10.2011 - 20:06 Trvalý odkaz
desire s: nechápem načo htc vyrába ten istý mobil v dvoch podobách veď to je HtC Desire s s novším softwarom a množstvom príslušenstva. HTC už nevie čo vyrábať :-(
anonymous08.12.2011 - 02:27 Trvalý odkaz
redakcia: na Recenziu.
anonymous08.12.2011 - 10:10 Trvalý odkaz
MACO: Vy ste chory. Nadavate ze sa nemeni dizajn. Chcete kazdu chvilu nejaky iny! Uz vam nestacia len aktualizacie soft.! Taky iPhone je stale rovnaky a je to pre Vas v pohode?!?! Ved je tolko krasnych telefonov!
anonymous08.12.2011 - 10:29 Trvalý odkaz
hellwet: dobre vybaveny mobil aj dobre vyzera ale skoda ze je to skor mobil pre zeny ako pre nas muzov :D a maco mas pravdu tak na HTC im vadi dizajn ze je skoro vsade taky isty ale na iprde im to nevadi
anonymous08.12.2011 - 15:10 Trvalý odkaz
michal: heh, ze symbian, to je pekny shit, a to som sa snazil mu dat sancu, bohuzial som uz mal dost skusenosti s inymi OS a tak sa prelial pohar s trpezlivostou.
anonymous08.12.2011 - 18:03 Trvalý odkaz
miro: "Problém som mala len s tvarom slúchadiel, ktorých zvuk aj netradičný kábel patria k tomu najlepšiemu. Škoda" bud tam malo byt nepatri, alebo autorke recenzie prekazaju najlepsie sluchadla
anonymous08.12.2011 - 18:17 Trvalý odkaz
Johnny: Máte tam pravopisnú chybu, posledný odsek "stlmý" :)
*vdaka, opravene.:)*
anonymous09.12.2011 - 11:20 Trvalý odkaz
jimmmy: Vyzerá slušne ale kvalita zvuku vo videu a 15 FPS v mobile za vyše 400 €? :O
anonymous09.12.2011 - 21:27 Trvalý odkaz
Annie*: Žeby som vymenila iPhone za tohto krásavca?
anonymous10.12.2011 - 01:05 Trvalý odkaz
mathes: Cha! Konecne nejaky mobil, ktory sa mi aj paci, aj ma v podstate vsetko, co by som chcel, aj rozumne parametre, dokonca aj led-ku ....... a oni ho oznacia za zensky! :) A spravia ho v takych divnych farbach. :( Plus, pre mna zbytocne, prislusenstvo. Preto azda taka vyssia cena? Ved za rovnaku cenu sa da kupit aj Sensation.
anonymous10.12.2011 - 01:07 Trvalý odkaz
mathes: Ja som to pochopil tak, ze zvuk je super, netradicny kabel je tiez super, ale nanic je tvar sluchadiel, vdaka ktoremu vypadavaju z usi. ;)
anonymous10.12.2011 - 07:37 Trvalý odkaz
Martin: Nerozumiem tej cene. Toto HTC stoji o cca 200 euro viac ako SonyEricsson Neo a je to telefon skoro s uple rovnakymi parametrami. A potom sa cuduje HTC ze im klesne obrat o 30 percent. Nuz zacinaju byt trosku nenazrany :-)
anonymous10.12.2011 - 11:11 Trvalý odkaz
Lenka: to pochopil presne! :-)
anonymous10.12.2011 - 12:16 Trvalý odkaz
open: Je pravda, ze s tou cenou to trosku prehnali, mozno si treba chvilu pockat ale treba priznat ze SE Neo nema take prislusenstvo a take kvalitne spracovanie ako ma toto HTC, cize urcite o nieco drahsi byt musi, ci az o 200€ to uz nech uvazi kazdy sam,kazdopadne tento kusok sa paci rovnako muzom ako aj zenam...
anonymous11.12.2011 - 12:03 Trvalý odkaz
vero: Ten telefón je strieborný alebo béžový?:)
anonymous11.12.2011 - 13:22 Trvalý odkaz
Lenka: dva odtiene bezovej v kombinacii so svetlo bronzovym odtienom na kovovej casti telefonu.
anonymous12.12.2011 - 01:12 Trvalý odkaz
pindiq: mužská variácia tohto fonu je desire S,nemá to spomínané príslušenstvo a keď sa poobzeráš po e-shopoch tak ide už od 300€ ;) len čo bude cash,bude aj Desire S :) aspoň v mojom prípade
anonymous21.12.2011 - 16:15 Trvalý odkaz
beja: Dobry den,
chcela by som vsetkych tych ktory sa chystaju kupit htc Rhyme alebo iny HTC so vstavanou bateriou na nasledovnu "skvelu featuru".
Ak si zablokujete telefon a podrzite Power tlacidlo stlacene viac ako 10 sekund telefon sa vypne.
Je to koli tomu aby ste vedeli resetnut mobil v pripade ze zamrzne.
Negativny dopad spociva v tom ze staci ak si ho date do vrecka a niekam si sadnete a puf vytiahnete ho z vrecka vypnuty.
Tato zavada nie je reklamovatelna nakolko je to vlastnost.
Tak som si teda kupila drahy telefon ktory sa mi stale sam vypina aj ked je zablokovany a neviem s tym nic urobit.
anonymous21.12.2011 - 16:34 Trvalý odkaz
Lenka: ja ho pouzivam denne, aj do vrecka nohavic davam, ale to, co popisujes ty, sa mi este nestalo. To ale neznamena, ze sa to stat nemoze.:)
anonymous22.12.2011 - 12:58 Trvalý odkaz
beja: [Lenka] tak si ho skus zablokovat a podrzat tlacidlo power viac ako 10 sekund a uvidis co sa prihodi. nosim tesnesie dzinsy a vzdy ked si sadnem do auta alebo za stol tak ho zarucene vytiahnem vypnuty :).