- Späť na článok
- 8 príspevkov
HTC S620
Najčítanejšie články
Najnovšie príspevky
Diskusia: SpyraThree - vodná puška za takmer dvesto eur
Vdaka teda...ale draha hracka naozaj je toDiskusia: Telekom: zmeny podmienok na predplatených kartách a širšia ponuka MIX balíčkov
A tomuto hovoria že zlepšujú služby...Diskusia: Cez Xiaomi Pay zaplatíte na Slovensku už aj Visa kartou mBank
Škoda že VUB v tom nejak zaostávaDiskusia: Huawei P60 Pro - perleťový unikát
Inak som si všimol, že DxO Mark bol dneska aktualizovaný a P60 Pro je na 1.mieste 👏👏👏Diskusia: Huawei Watch Ultimate – pripravené na dobrodružstvo
Da sa nimi platit, ale iba na trhoch, ktore podporuju platby cez Huawei Pay. Slovensko medzi ne nepatri.
Rodičovská kontrola
Lenže ak má dieta apple a rodič Samsung tak je tu problém. Aké sú vtedy možnosti?Samsung Dexx
Tak zrejme to tu vela ludi nevyuziva. :) Vdaka za info.LG V50
Kolko by bola primerana cena ti neviem povedat, len viem, ze nanovo zafoliovat rozbaleny telefon nie je ziadny problem. Ja by som stvorrocny telefon, ktory sa tvari ako nikdy nerozbaleny, nekupovala....Vyber mobilu prechod z iphone xs na lacnejsi android
Ahojte, Zvažujem niečo podobné, doteraz som mal Xiaomi Redmi 8T a rozhodujem sa medzi Poco M5s a Motorola Moto G72. Cenovo sú podobne, cca 220€. Sú tu aj iní kandidáti, ale títo sú...android 13 a problemy s upozorneniami aplikacie cp
ahojte, konecne uz aj ku mne na a23 dorazila aktualizacia na oneui 5.1, a konecne mozem s plnym vedomim povedat ze mi upozornenia cp zacali ffungovat presne tak, ako maju. Asi mi to neuverite, ale...
Martin Hombauer 16.03.2007 - 16:48
palo: no neviem ale asi si po?kám na i-mate alebo e-ten x800 tie vyzeraju lepsie a maju vsetko co od komunikatoru ocakavam ... btw: neviete nahodou kto bude predajcom i-mate na slovensku lebo som cital ze tu ma mat zastupenie?
anonymous17.03.2007 - 10:56 Trvalý odkaz
mborik: Pá?i sa mi plná slovenská lokalizácia a aspo? aká-taká podpora diakritiky, ve? lepšie než ni? :) ... jednoduchý fo?ák by mi moc nevadil, ke?že telefón mám na telefonovanie a fo?ák na fotenie. Jediné ?o zamrzí je chýbajúca podpora priameho mass-storidž, no ale dalo by sa s tým ži?... Len by ma zaujímalo, ?o Rišo myslel záporom "výdrž na jedno nabitie", trošku skonkretizova?? :)
anonymous17.03.2007 - 11:04 Trvalý odkaz
peter34: "Prítomnos? miniUSB konektora ma potešila, ním sa aj S620 nabíja. Samsung použil vlastný konektor." Tak aky konektor pouziva:miniUSB alebo vlastny?
anonymous17.03.2007 - 11:14 Trvalý odkaz
mborik: HTC S620 má miniUSB a ním sa nabíja. Recenzka je drobná porovnávka so Samsungom i600, ktorý má vlastný ;) ... aspo? tak som to pochopil
anonymous17.03.2007 - 11:48 Trvalý odkaz
graffoo: dobre pochopene ;) htc ma klasicky miniusb. inak zaujimave zariadenie, len mne by tam uz chybal dotykovy displej. nejak som si zvykol
anonymous17.03.2007 - 13:52 Trvalý odkaz
peter34: Jasne,sedel som si na kabli :-)))
anonymous02.02.2008 - 02:35 Trvalý odkaz
Bagi: Kopec programov, hier a inych veci pre tento mobil zadarmo na 4allmobile.eu ....Oplati sa pozriet!
anonymous25.08.2010 - 16:16 Trvalý odkaz
michal: prosím vás ...mám mobil HTC S620 ale iba v angli?tine...ako si tam respektive z ?oho nainštalujem slove?inu prípadne ?eštinu???pomôžte!!!!!!!!!!!!!!!!!!môj kontakt misiak1969@azet.sk ..alebo 0918113709