HTC Tytn (SPV M3100) problem s hard resetom

• 9 príspevkov
  • toperharvy 16.07.2010 - 01:18

ahojte,mam problem ze som si naistaloval nejaku verziu win ktoru som nasiel na fore,zo zaciatku slapalo vsetko ako ma,ale pocase mi na win zacal blbnut touch.Na dalsiom fore som nasiel ze mam skusit hard reset(tlacitdlo clearing the storage zo settings).Ako som dal clearing the storage mobil sa resetol,normal mi nabehla cierna obrazovka s logom HTC ale ako sa nacitava win tak ostane iba biela obrazovka a spusti sa vystrazny ton.Biela obrazovka je stale nic sa neda stlacit,iba ked podrzim power normal mi ukaze ci chcem vypnut mobil.Neviete mi prosim vas niekto poradit ako mam problem odstranit?alebo ako preinstalujem WIN bez synchonizacie USB a bez SD karty?je to vobec mozne alebo mobil mozem hodit do suflika
    DAKUJEM PEKNE

• Traktorista16.07.2010 - 13:27 Trvalý odkaz

Kedysi davno som mal ten isty problem a normalne som tam hodil novy win cez kabel aj ked bola biela obrazovka. Pc ho normalne nasiel. Tebe ho nenajde?

Traktorista16.07.2010 - 14:31 Trvalý odkaz

Necituj posledne prispevky... Mne to islo tak neviem a z karty nejde flashnut?

toperharvy16.07.2010 - 15:33 Trvalý odkaz

no ked mam iba bielu obrazovku a neviem nic na mobile urobit tak neviem ako to mam urobit z karty.nemas dajaky link prosim ta kde je to popisane ako sa to da napr aj z karty?
    dakujem

Traktorista16.07.2010 - 23:33 Trvalý odkaz

Niekedy bola dobra stranka ce4you.cz tam bol aj navod.

mijo1204.09.2010 - 10:55 Trvalý odkaz

tiez mam problem mam spv m700 a nainstaloval som do neho RELEASE_TRINITY_23071_1.3 instalacia sa mi nezdarila vypisalo error a teraz sa spvcko nenabootuje zapnem ho a prejde len na bielu obrazovku s napisom htc...skusal som hard reset a nereaguje ani na to...ked ho pripojim na PC znova tam dat iny windows nevie sa zosinchronizovat s pc vie mi niekto poradit dakujem