- Späť na článok
- 10 príspevkov
Huawei Ascend G300 na Slovensku
Najčítanejšie články
Najnovšie príspevky
Diskusia: SpyraThree - vodná puška za takmer dvesto eur
Vdaka teda...ale draha hracka naozaj je toDiskusia: Telekom: zmeny podmienok na predplatených kartách a širšia ponuka MIX balíčkov
A tomuto hovoria že zlepšujú služby...Diskusia: Cez Xiaomi Pay zaplatíte na Slovensku už aj Visa kartou mBank
Škoda že VUB v tom nejak zaostávaDiskusia: Huawei P60 Pro - perleťový unikát
Inak som si všimol, že DxO Mark bol dneska aktualizovaný a P60 Pro je na 1.mieste 👏👏👏Diskusia: Huawei Watch Ultimate – pripravené na dobrodružstvo
Da sa nimi platit, ale iba na trhoch, ktore podporuju platby cez Huawei Pay. Slovensko medzi ne nepatri.
Rodičovská kontrola
Lenže ak má dieta apple a rodič Samsung tak je tu problém. Aké sú vtedy možnosti?Samsung Dexx
Tak zrejme to tu vela ludi nevyuziva. :) Vdaka za info.LG V50
Kolko by bola primerana cena ti neviem povedat, len viem, ze nanovo zafoliovat rozbaleny telefon nie je ziadny problem. Ja by som stvorrocny telefon, ktory sa tvari ako nikdy nerozbaleny, nekupovala....Vyber mobilu prechod z iphone xs na lacnejsi android
Ahojte, Zvažujem niečo podobné, doteraz som mal Xiaomi Redmi 8T a rozhodujem sa medzi Poco M5s a Motorola Moto G72. Cenovo sú podobne, cca 220€. Sú tu aj iní kandidáti, ale títo sú...android 13 a problemy s upozorneniami aplikacie cp
ahojte, konecne uz aj ku mne na a23 dorazila aktualizacia na oneui 5.1, a konecne mozem s plnym vedomim povedat ze mi upozornenia cp zacali ffungovat presne tak, ako maju. Asi mi to neuverite, ale...
Martin 07.05.2012 - 15:35
celkom v pohode mobil pre nenarocneho pouzivatela
mental.disease07.05.2012 - 16:18 Trvalý odkaz
Tak ta cena milo prekvapila. Konkurencia ponuka ponuka obdobne fony za 200-250€. Ani mu nie je co vytknut (snad len kapacita batérie). Vynikajúci pomer cena/výkon.
U mna best buy!
Milan07.05.2012 - 16:27 Trvalý odkaz
Pekný mobil. Huawei robí velmi dobré telefony, ale bral by som aby v texte boli napríklad také veci ako: aký má grafický čip, a podobné
Manobb07.05.2012 - 16:32 Trvalý odkaz
Vie už niekto, kedy príde na trh SR nový Samsung Galaxy Ace 2 a v akej približnej cene ???
Ďakujem.
mental.disease07.05.2012 - 17:15 Trvalý odkaz
Počítam jún. V Británii sú naň už predobjednávky, ale cena je uletená Ł270 (cca 334€)
http://www.amazon.co.uk/exec/obidos/ASIN/b007h74b1i/geizhals07-21/ref=n…
A to je veru ne-konkurencie schopné, keď za 270€ sa dá kúpiť HTC Evo 3D. Našiel som aj zopár nemeckých shopov s cenou Ace 2 od 267€..
Tak za 230, by to bola iná a hned by sa jednalo o najlacnejší dualcore s Ram vacšou ako 512MB.
mental.disease07.05.2012 - 18:04 Trvalý odkaz
inak GPU je Adreno 200
http://www.youtube.com/watch?v=u1z7qHRJJss
Milan07.05.2012 - 23:50 Trvalý odkaz
Ďakujem :) inač 200 je celkom sklamanie, ale dalo sa čakať
BrumikPE15.08.2012 - 15:59 Trvalý odkaz
nevie mi niekto povedat ci ma tento telefon mineralne sklo? asi skor nie vsak...
mental.disease15.08.2012 - 16:34 Trvalý odkaz
Snáď ťa nesklamem, ale má Corning Gorilla Glass.
+ 4" IPS, dobra čitatelnosť na slnku - nevídané v tejto kategórii ;-)
Lukáš15.08.2012 - 20:35 Trvalý odkaz
citatelnost na slnku je nic moc, ale pri maximalnom jase sa to da zniest