- Späť na článok
- 19 príspevkov
Huawei Ascend G615
Najčítanejšie články
Najnovšie príspevky
Diskusia: SpyraThree - vodná puška za takmer dvesto eur
Vdaka teda...ale draha hracka naozaj je toDiskusia: Telekom: zmeny podmienok na predplatených kartách a širšia ponuka MIX balíčkov
A tomuto hovoria že zlepšujú služby...Diskusia: Cez Xiaomi Pay zaplatíte na Slovensku už aj Visa kartou mBank
Škoda že VUB v tom nejak zaostávaDiskusia: Huawei P60 Pro - perleťový unikát
Inak som si všimol, že DxO Mark bol dneska aktualizovaný a P60 Pro je na 1.mieste 👏👏👏Diskusia: Huawei Watch Ultimate – pripravené na dobrodružstvo
Da sa nimi platit, ale iba na trhoch, ktore podporuju platby cez Huawei Pay. Slovensko medzi ne nepatri.
Rodičovská kontrola
Lenže ak má dieta apple a rodič Samsung tak je tu problém. Aké sú vtedy možnosti?Samsung Dexx
Tak zrejme to tu vela ludi nevyuziva. :) Vdaka za info.LG V50
Kolko by bola primerana cena ti neviem povedat, len viem, ze nanovo zafoliovat rozbaleny telefon nie je ziadny problem. Ja by som stvorrocny telefon, ktory sa tvari ako nikdy nerozbaleny, nekupovala....Vyber mobilu prechod z iphone xs na lacnejsi android
Ahojte, Zvažujem niečo podobné, doteraz som mal Xiaomi Redmi 8T a rozhodujem sa medzi Poco M5s a Motorola Moto G72. Cenovo sú podobne, cca 220€. Sú tu aj iní kandidáti, ale títo sú...android 13 a problemy s upozorneniami aplikacie cp
ahojte, konecne uz aj ku mne na a23 dorazila aktualizacia na oneui 5.1, a konecne mozem s plnym vedomim povedat ze mi upozornenia cp zacali ffungovat presne tak, ako maju. Asi mi to neuverite, ale...
Johnyh3 23.01.2013 - 09:04
Za tu cenu je ten HW celkom slusny...
Me_Gusta23.01.2013 - 10:44 Trvalý odkaz
Tak toto som nečakal, že Huawei za tak málo penazí urobí tak dobrý smartfón. Pekný, výkonný a ten displej! na 4,5" HD rozlíšenie je lahôdka :D Huawei si to pekne ťahá
slavomir1623.01.2013 - 10:46 Trvalý odkaz
nepochopim, preco uz tohtorocne modely nemaju default JB 4.1
lupopd23.01.2013 - 11:35 Trvalý odkaz
Naozaj sa pekne rozbehol Huawei, aj s kvalitou aj s dizajnom. Samsung sa moze pomaly ucit ako byt nenazraty!
lukas8723.01.2013 - 12:30 Trvalý odkaz
Od vtedy čo som mal Honor nedám na nich dopustiť. Stále má veľa ľudí predsudky kvôli značke a pod. ale nevidia si ďalej od nosa. Táto firma je gigant a robia super telefóny za rozumné ceny čo sa bohužial o veľa firmách povedať nedá. Ja ich podporujem. Nech sa im darí.
romanko23.01.2013 - 14:00 Trvalý odkaz
ozaj super parametre za velmi slusnu cenu.nemyslim si ze ludia co maju predsudky pred touto znackou si nevidia dalej od nosa,proste len nemaju skusenosti.tato znacka je na nasom trhu pomerne mlada,a este si nestihla spravit take renome ako samsung alebo ini giganti.ja by som sa tiez bal kupit fon za 300 eur od znacky ktoru nepoznam a nemam snou skusenosti.bude fajn precitat zopar recenzii a tak si spravit nazor.
lukas8723.01.2013 - 16:31 Trvalý odkaz
Jasné, ja som to nemyslel v zlom, lenže ako si ty napísal aspoň si o tom najprv prečítaš recenzie a pozrieš na internete. Skorej som myslel takých ľudí ktorí iba nadávajú a v živote od nich telefón nedržali v ruke, ani si o tom nič nepozreli. Takže tak, aby som to uviedol na pravú mieru :)
rbt23.01.2013 - 19:29 Trvalý odkaz
Mám vyše roka Huawei Honor, dal som zaň 250€ a nikdy som to neoľutoval. Tento model je parádny, má špičkový pomer cena/výkon.
rbt23.01.2013 - 19:36 Trvalý odkaz
Myslel som, že Huawei Ascend G615 má špičkový pomer cena/výkon.
Mišo24.01.2013 - 00:31 Trvalý odkaz
len si zoberte honor 2 je výkonnejší a lacnejší ako G615. Osobne by som si radšek zobral honor 2 keďže má 2gb ramku...
Me_Gusta24.01.2013 - 08:33 Trvalý odkaz
Ale Honor 2 sa tu nedá zatiaľ kúpiť nie? A pochybujem, že sem v blízkej budúcnosti príde :)
lukas8724.01.2013 - 08:59 Trvalý odkaz
Presne tak. Ja som si na Honor 2 tiež brúsil zuby ale pochybujem že to sem príde.
MiG24.01.2013 - 09:18 Trvalý odkaz
Honor2 sa uz predava na SVK napriklad tu:
http://www.navigacie-tablety.sk/mobilne-telefony/138-huawei-honor-2-u95…
Me_Gusta24.01.2013 - 10:46 Trvalý odkaz
380€? Asi sa s koňom zrazili :)
romanko24.01.2013 - 12:10 Trvalý odkaz
no cital som prave par recenzii na cz portaloch,a nevludne sa vyjadrovali o kvalite fotaku,pomaly...nechutne hlasny...dokonca napodobnuje aj zvuk zaostrenia...a ma pomalu uzavierku,takze mozez fotit max tak staticke predmety...nic v pohybe
lukas8724.01.2013 - 12:47 Trvalý odkaz
Je to možné, ale zase je to možno iba do kusu. Na niektorých recenziách písali aj o Honore, myslím prvý honor ohľadne foťáku ale ja som tieto chyby na svojom nepozoroval, fotil super a má ho aj kamoš a tak isto. Možno záleží iba od kusu....ťažko povedať....To je ako keď teraz písali o Lumii 820, že v nej lieta baterka a potom bolo napísané, že to bolo iba u testovaného kusu a u iných to vraj nepozorovali takže neviem....
MiG24.01.2013 - 14:06 Trvalý odkaz
ked sme pri tej cene, tak cena €350 je dobra huawei ascend P1 ? Lebo za tuto cenu sa predava na SVK a parametrovo je na tom o polovic horsie ako tento honor2
mental.disease24.01.2013 - 15:34 Trvalý odkaz
veď si si sám odpovedal. ked toto stojí 299 s lepšími parametrami..
inak trefa do čierneho. pomer cena/výkon best buy. akurát to mohol byť dual-sim ešte, ale čo by som já nechcel :-))
škoda, že sa tu nepredávajú fony Lenovo, bo model P770 je ozaj zaujímavý kus. Dual-sim, 4,5" qHD a masívna batéria 3500mAh. Dá sa zohnať za cca 250€ :|
Mišo24.01.2013 - 17:47 Trvalý odkaz
ja som si tiež všimol honor 2 na tej stránke ale ked som videl cenu tak so mnou až heglo :-D pokiaľ nebude za normálnu cenu na svk tak g615 bude asi najlepšia kúpa