- Späť na článok
- 12 príspevkov
Huawei Ideos (Huawei U8150)
Najčítanejšie články
Najnovšie príspevky
Diskusia: SpyraThree - vodná puška za takmer dvesto eur
Vdaka teda...ale draha hracka naozaj je toDiskusia: Telekom: zmeny podmienok na predplatených kartách a širšia ponuka MIX balíčkov
A tomuto hovoria že zlepšujú služby...Diskusia: Cez Xiaomi Pay zaplatíte na Slovensku už aj Visa kartou mBank
Škoda že VUB v tom nejak zaostávaDiskusia: Huawei P60 Pro - perleťový unikát
Inak som si všimol, že DxO Mark bol dneska aktualizovaný a P60 Pro je na 1.mieste 👏👏👏Diskusia: Huawei Watch Ultimate – pripravené na dobrodružstvo
Da sa nimi platit, ale iba na trhoch, ktore podporuju platby cez Huawei Pay. Slovensko medzi ne nepatri.
Rodičovská kontrola
Lenže ak má dieta apple a rodič Samsung tak je tu problém. Aké sú vtedy možnosti?Samsung Dexx
Tak zrejme to tu vela ludi nevyuziva. :) Vdaka za info.LG V50
Kolko by bola primerana cena ti neviem povedat, len viem, ze nanovo zafoliovat rozbaleny telefon nie je ziadny problem. Ja by som stvorrocny telefon, ktory sa tvari ako nikdy nerozbaleny, nekupovala....Vyber mobilu prechod z iphone xs na lacnejsi android
Ahojte, Zvažujem niečo podobné, doteraz som mal Xiaomi Redmi 8T a rozhodujem sa medzi Poco M5s a Motorola Moto G72. Cenovo sú podobne, cca 220€. Sú tu aj iní kandidáti, ale títo sú...android 13 a problemy s upozorneniami aplikacie cp
ahojte, konecne uz aj ku mne na a23 dorazila aktualizacia na oneui 5.1, a konecne mozem s plnym vedomim povedat ze mi upozornenia cp zacali ffungovat presne tak, ako maju. Asi mi to neuverite, ale...
Martin Hombauer 10.06.2011 - 14:56
je to somarina cele to seka a ten display ach ja som ho nekupil ja mam zte blade ma ho sestra ale kebyze mam 100€ tak si kupim urcite racej druhy zte blade :D
anonymous03.06.2011 - 22:16 Trvalý odkaz
jarfy: Hm.. 1. Preco slaby fotaparat a hw tlacidla na prijatie/ukoncenie hovoru, robia tento telefon dobrym vstupnym modelom do skupiny "androidakov"? 2. SE X8 nema rozlisenie displeja 240x400 3. aky je rozdiel ci su tlacidla ovladania hlasitosti nalavo alebo napravo? 4.
*vdaka, opravene.*
anonymous04.06.2011 - 20:46 Trvalý odkaz
Deathless: toto dostalo aj mna "Ovládač hlasitosti je v ľavej bočnej stene, čo opäť značí snahu vyhovieť smartfónovým začiatočníkom"...to ako ked je ovladac hlasitosti nalavo, fon je urceny zaciatocnikom? To uz aka kravina :))) skor by som povedal, ze pre pravaka su ovl.hlas. Konfortnejsie pouzitelne(palcom ovladane pri klasickom uchope fonu) na pravej strane, pre lavaka na lavej strane. Palcom sa ovladaju lahsie ako ukazovakom na opacnej strane... Zaciatocnik..no neviem :))
anonymous05.06.2011 - 02:16 Trvalý odkaz
nucleus: Tento mobil je skôr pre totálne nenáročného užívateľa ako pre začiatočníka. Osobne si myslím že android v tejto triede je za trest.
anonymous10.06.2011 - 20:43 Trvalý odkaz
maťo: Neviem, čo furt má Rišo s tým inteligentným vyhľadávaním kontaktov..-:))
anonymous10.06.2011 - 21:47 Trvalý odkaz
v0id: Zabudol si (mozno) ako vazneho konkurenta (skoro by som povedal vitaza v tomto konkurencnom boji) uviest ZTE blade, ktory je asi vo vsetkom lepsi za 160 eur v orange s TFT alebo 163 eur v alze s OLED. (otrasny fotoapadat maju oba :) )
anonymous11.06.2011 - 00:53 Trvalý odkaz
Richard Hombauer: v0id, veru mas pravdu! doplnim. zatial aspon link
http://www.fony.sk/index.php?podstranka=recenzie&cislo_kategorie=2&cisl…
maťo: vyskusas, pochopis. ;) je to velmi uzitocna vec, len si na to treba trocha zvyknut.
anonymous11.06.2011 - 21:53 Trvalý odkaz
psychos: nemohli by sa zacat aj smartfony delit na low,mid,high-endy? ak je to odveci otazka tak sorry.
anonymous12.06.2011 - 01:11 Trvalý odkaz
Andy79: Riso ma pravdu. Je to velmi uzitocna vec. Na N8 som si na to zvykol neuveritelne rychlo... Veľmi dobre vymyslene. :-)
anonymous13.06.2011 - 02:09 Trvalý odkaz
Hobeky: Kebyze mam 150€ tak urcite kupim iphone 3g a nad tymto by som dlho nerozmyslal.... ale to je moj nazor
anonymous13.06.2011 - 19:15 Trvalý odkaz
Richard Hombauer: Psychos, podla podnadpisu (displej, vybava, OS, fotoaparat...) si vie kazdy telefon zaradit aj bez otvarania recenzie. Takze podla mna je to zbytocne. ;)
Andy79, minuly tyzden som inteligentne vyhladavanie naucil kamaratku a dnes mi hovori, ze je to uplne perfektna vec. Takze to len potvrdzuje moje slova. :)
anonymous07.08.2011 - 13:29 Trvalý odkaz
meno112: da sa na nom prehrat aj video vo flash?, napr. zo stranky youtube..
respektive, ake nedostatky ma tento tel.?
dik.