- Späť na článok
- 21 príspevkov
Huawei predal v Q3 2014 takmer 17 miliónov smartfónov
Najčítanejšie články
Najnovšie príspevky
Diskusia: SpyraThree - vodná puška za takmer dvesto eur
Vdaka teda...ale draha hracka naozaj je toDiskusia: Telekom: zmeny podmienok na predplatených kartách a širšia ponuka MIX balíčkov
A tomuto hovoria že zlepšujú služby...Diskusia: Cez Xiaomi Pay zaplatíte na Slovensku už aj Visa kartou mBank
Škoda že VUB v tom nejak zaostávaDiskusia: Huawei P60 Pro - perleťový unikát
Inak som si všimol, že DxO Mark bol dneska aktualizovaný a P60 Pro je na 1.mieste 👏👏👏Diskusia: Huawei Watch Ultimate – pripravené na dobrodružstvo
Da sa nimi platit, ale iba na trhoch, ktore podporuju platby cez Huawei Pay. Slovensko medzi ne nepatri.
Rodičovská kontrola
Lenže ak má dieta apple a rodič Samsung tak je tu problém. Aké sú vtedy možnosti?Samsung Dexx
Tak zrejme to tu vela ludi nevyuziva. :) Vdaka za info.LG V50
Kolko by bola primerana cena ti neviem povedat, len viem, ze nanovo zafoliovat rozbaleny telefon nie je ziadny problem. Ja by som stvorrocny telefon, ktory sa tvari ako nikdy nerozbaleny, nekupovala....Vyber mobilu prechod z iphone xs na lacnejsi android
Ahojte, Zvažujem niečo podobné, doteraz som mal Xiaomi Redmi 8T a rozhodujem sa medzi Poco M5s a Motorola Moto G72. Cenovo sú podobne, cca 220€. Sú tu aj iní kandidáti, ale títo sú...android 13 a problemy s upozorneniami aplikacie cp
ahojte, konecne uz aj ku mne na a23 dorazila aktualizacia na oneui 5.1, a konecne mozem s plnym vedomim povedat ze mi upozornenia cp zacali ffungovat presne tak, ako maju. Asi mi to neuverite, ale...
Enceladus 25.10.2014 - 02:04
Kolko kusov predal SONY v Q3?
mental.disease25.10.2014 - 10:23 Trvalý odkaz
Sony zverejňuje výsledky neskôr (ak vôbec)
tipujem niečo medzi 8-11 miliónov.
ondrakomous25.10.2014 - 15:14 Trvalý odkaz
no, hlavne Huawei perfektni modely p7, mate 7, g6, honor 3x/750, honor 3c, vyslo jim vsechno na co sahli. kdyz treba srovnam modely ze stredni tridy m2, e3, m2aqua s modely od huawei g6. honor 3x, honor 3c, tak ty telefony jsou o dve tridy lepsi. sony prodava jenom radu z, jejich letosni stredni trida je desnej provar. dokonce si myslim, ze huawei letos valcuje i LG, coz byl jeden z nejlepsich vyrobcu ve stredni tride.
Peto25.10.2014 - 15:23 Trvalý odkaz
Jedina vec ktora mi na Huaweioch vadi je ich nadstavba. Nie je v nej ziadne menu, je to podla mna strasne neprehladne.
ondrakomous25.10.2014 - 15:40 Trvalý odkaz
zamakali uplne na vsem, kdyz to srovnam s mobilama, ktery delali pred rokem, dvema, tak dneska sou fakt uplne nekde jinde. rikam to zcela nezaujate, ze se zlepsili asi nejvic ze vsech vyrobcu.teda abych byl presnej, tak delali driv dobry mobily, ale nebyla to uplna spicka, ted uz to spicka je a kdyz si vezmu o kolik jsou levnejsi oproti jinym znackam, tak je to super kauf, treba honor 3x milerad doporucim kazdymu, za ty prachy nema absolutne konkurenci. k te nastavbe je to jednoduchy, stabilni a hlavne nezere to zbytecne ramku. kazdymu vyhovuje neco jinyho, mne nastavba huawei prijde nejlepsi spolu s nastavbou od sony. dostanu se vsude rychle a je to prehledny, to mi bohate staci.
Peto25.10.2014 - 20:18 Trvalý odkaz
Najlepsie nadstavby maju SONY a HTC
Knoxville25.10.2014 - 21:16 Trvalý odkaz
Trenky:Najlepsie nadstavby maju SONY a HTC
Spodná bielizen má pravdu,Sense je TOP nadstavba.
Zlatý minuloročný model HTC One...
ondrakomous25.10.2014 - 22:26 Trvalý odkaz
huawei ma jeste jedno eso v rukave Huawei Ascend G7. pred vanocema ho pusti do prodeje, cena vypada predbezne hodne dobre.
mental.disease25.10.2014 - 23:21 Trvalý odkaz
K tej nadstavbe len tolko, ak niekomu nevyhovuje, v Google Play je cez stovku launcherov. Nova, Holo, GO, Apex, Mobo, next...
Knoxville26.10.2014 - 01:38 Trvalý odkaz
Nic predsa nemoze nahradit rychlu prehladnu,sviznu nadstavbu od vyrobcu akou je napr.Sense... Pouzit alternativne launchery je v tomto pripade doslova hriech... U inych znaciek okrem LG a Samsungu u ktorych mi bolo mimochodom v uvodzovkach na zvracanie neviem posudit.Kludne ma opravte.Objektivnu opakujem OBJEKTIVNU kritiku znesiem skor ako sa tu zacnete ohanat cistym androidom a pod...
ondrakomous26.10.2014 - 11:39 Trvalý odkaz
nevim o ktere nastavbe huawei se bavite, ale nastavba nad andoridem 4.4 je vcelku rychla.
Peto26.10.2014 - 13:21 Trvalý odkaz
Rychlost nehodnotim, hodnotim neprehladnost.
ondrakomous26.10.2014 - 14:45 Trvalý odkaz
Trenky, o co ti ide? ako hovorite, "zase trepes".
Me_Gusta26.10.2014 - 15:01 Trvalý odkaz
Ja doteraz v každom telefóne, okrem Moto G používam launcher z marketu - Nova Launcher Prime. Nikdy nezačne blbnúť a je rýchlejší ako nadstavby od ktoréhokoľvek výrobcu až na MIUI, ktorá je zrovnateľná. Tož moje skúsenosti a vrelo odporúčam tým, čo chcú telefón a odrádza ich nadstavba, tá je ten najmenší problém ;)
janesbond126.10.2014 - 15:26 Trvalý odkaz
S tým súhlasím aj ja. Okrem HTC nadstavby a MIUI všade nova launcher..
marek26.10.2014 - 15:28 Trvalý odkaz
Nemiesajte tu prosim jablka s hruskami. Launcher je iba cast nadstavby, takze to ze si nainstalujete druhy neznamena ze ste vyhrali. V nadstavbe su totiz zahrnute upravy mnozstva dalsich systemovych sucasti, takze okrem launcheru taka natifikacna lista, nastavenia, fonty a milion dalsich veci v pozadi, do ktrych cim hlbsie sa vyrobca dostane a zasiahne, tym horsie to nakoniec moze dopadnut. Takze vymena launchera je samozrejme velka pomoc ak je ten vychodzi zabrzdeny, ale celkovu rychlost systemu to nijako neriesi (riesi iba ciastocnu).
ondrakomous26.10.2014 - 15:40 Trvalý odkaz
tak ted uz trepete naozaj vseci. pouzivam huawei a je absolutne bohovsky smart vcetne UI. kdo nemal huawei v ruke necht nesudi. vsechno nastaveni najdem rychlostou blesku.
Šimon26.10.2014 - 17:58 Trvalý odkaz
zas tu preplo na slovinu?? ci sa mi to len zda?
Michal27.10.2014 - 07:16 Trvalý odkaz
Napr.pri Touchwize bol taky Nova launcher alebo next launcher nutnostou. Co sa tyka huawei tak to menu mi tam nejak nechyba.
liliana27.10.2014 - 14:56 Trvalý odkaz
spam
ondrakomous28.10.2014 - 09:53 Trvalý odkaz
huawei ma dalsi eso v rukave. honor 4x