ICQ do PDA MIO Mitac A701

• 18 príspevkov
  • Iwanp 04.01.2008 - 19:19

Nevie mi niekto poradit nejaky ICQ program do tohto PDAcka ? Uz som ich skusal asi 3 druhy co som nasiel na nete a ani jeden mi nejde, ak by niekto vedel tak poprosim aj link kde ho stiahnem ... diky

• Andrej04.01.2008 - 20:47 Trvalý odkaz

slick skus :) najdes ho cez google.. zatial je to testovacka od LCG alebo potom ece QIP (qip.ru) pripadne plateny agile messenger alebo im+ a samozrejme stale je tu javovy jimm

Iwanp04.01.2008 - 22:49 Trvalý odkaz

Skusal som QIP,PRELUDE a nejaky LOGpro ale fon sa nechce po zadani UIN a hesla prihlasit. vypisuje chybu... JIMM je java aplikacia a PDA MIO javu nema

Anonym (bez overenia)04.01.2008 - 22:53 Trvalý odkaz

javu nema ani mpx200 ale mal by sa dat doinstalovat java runtime environment od ibm

Andrej04.01.2008 - 23:09 Trvalý odkaz

aj java od esmertec sa da nahodit do mia

Andrej14.01.2008 - 01:50 Trvalý odkaz

hmm tak na to si sa nepytal poradit tak co? :P sak ked uz mas nazov hadam vies pouzit rozum a google no nie? mimoto si stale neskusil slick ci agile messenger alebo ano?

graffoo14.01.2008 - 08:59 Trvalý odkaz

neviem preco, ale mam pocit, ze chyba nebude v aplikaciach. mas spravne nastavene datove profily? pripadne ine chybicky v nastaveniach pripojenia na icq? pretoze neverim, ze by sa ani jedna z troch aplikacii nepripojila. s QIP a ani PRELUDE som nikdy problem nemal...

Iwanp22.01.2008 - 19:26 Trvalý odkaz

niner napisal si "aj java od esmertec sa da nahodit do mia" myslis ze podla tohoto hned viem kde to najst a ako to spojaznit ked neviem co stym a ani co naco to je ? PRELUDE mi nejde a nastavenia GPRS mam v poriadku, neviem v com moze byt problem... PS: Niner nic v zlom ale nie kazdy ma vtom prehlad...

Andrej22.01.2008 - 21:54 Trvalý odkaz

to bola reakcia na Frankyeho a na IBM javu, ak chces viac o tej jave najdes tu a je tam aj download
    http://www.pda.sk/pgs/content/view/119/28/

uz sa ti podarilo z dakej aplikacie dostat na net? pretoze ak ti nejde ani agile ani qip ani slick tak problem bude urcite v pripojeni a nie v aplikaciach

Iwanp26.01.2008 - 18:02 Trvalý odkaz

No nic take som ani neskusal , akurat Aktualizacie Ephemerneho suboru v GPS lokalizacii... to ide v poriadku... v PRELUDE ked dam prihlasit tak anilen nic neukazuje ani nehlasi ziadnu chybu, proste nic ani sa nezacne pripajat... na SPV C100 mi ten program ide v pohode...

Iwanp26.01.2008 - 18:08 Trvalý odkaz

no stiahol som to MIDP 2.0 a napisalo instalacia sa nepodarila...

Iwanp26.01.2008 - 23:41 Trvalý odkaz

Nasiel som jednu verziu qip-u na shadowork no nejde to... pda a sa pripoi k gprs ale QIP oznami chybu pripojenia

Andrej27.01.2008 - 01:24 Trvalý odkaz

qip najdes na qip.ru nemusis chodit kade tade, si si isty ze mas dobre meno a heslo? to mi nerav ze na pc ti to ide a z pda nie. Aky mas predplateny datovy program?

Iwanp27.01.2008 - 13:58 Trvalý odkaz

MAM OWmini , ono na SPV C500 mi to slo v pohode ale tuna nie... napise chybu pripojenia... toto mi vsak obcas vypisovalo aj na starom fone ale tuna mi to vypisuje stale... nastavenia su dobre ved sa na net pripajam a aj mms su dobre nastavene takze sa nemoze stat zeby na spojenie ten program pouzival mms nastavenia... no nejde to neviem, uz som skusal kade co...

Iwanp27.01.2008 - 21:41 Trvalý odkaz

hm takze zistil som zaujimavu vec... Zadal som ine UIN a Heslo ktore som kedysi pouzival a ide to normalne... kokso to je sranda, nemozem sa prihlasit jedine stym co teraz pouzivam... ako to je mozne ? aj kamos sa so svojimi udajmi prihlasil normalne na tom qipe... to v com akoze moze byt chyba ? UIN a Heslo zadavam na 100 percent spravne