ICQ do PDA MIO Mitac A701
Najčítanejšie články
Najnovšie príspevky
Diskusia: SpyraThree - vodná puška za takmer dvesto eur
Vdaka teda...ale draha hracka naozaj je toDiskusia: Telekom: zmeny podmienok na predplatených kartách a širšia ponuka MIX balíčkov
A tomuto hovoria že zlepšujú služby...Diskusia: Cez Xiaomi Pay zaplatíte na Slovensku už aj Visa kartou mBank
Škoda že VUB v tom nejak zaostávaDiskusia: Huawei P60 Pro - perleťový unikát
Inak som si všimol, že DxO Mark bol dneska aktualizovaný a P60 Pro je na 1.mieste 👏👏👏Diskusia: Huawei Watch Ultimate – pripravené na dobrodružstvo
Da sa nimi platit, ale iba na trhoch, ktore podporuju platby cez Huawei Pay. Slovensko medzi ne nepatri.
Rodičovská kontrola
Lenže ak má dieta apple a rodič Samsung tak je tu problém. Aké sú vtedy možnosti?Samsung Dexx
Tak zrejme to tu vela ludi nevyuziva. :) Vdaka za info.LG V50
Kolko by bola primerana cena ti neviem povedat, len viem, ze nanovo zafoliovat rozbaleny telefon nie je ziadny problem. Ja by som stvorrocny telefon, ktory sa tvari ako nikdy nerozbaleny, nekupovala....Vyber mobilu prechod z iphone xs na lacnejsi android
Ahojte, Zvažujem niečo podobné, doteraz som mal Xiaomi Redmi 8T a rozhodujem sa medzi Poco M5s a Motorola Moto G72. Cenovo sú podobne, cca 220€. Sú tu aj iní kandidáti, ale títo sú...android 13 a problemy s upozorneniami aplikacie cp
ahojte, konecne uz aj ku mne na a23 dorazila aktualizacia na oneui 5.1, a konecne mozem s plnym vedomim povedat ze mi upozornenia cp zacali ffungovat presne tak, ako maju. Asi mi to neuverite, ale...

Iwanp 04.01.2008 - 19:19
Nevie mi niekto poradit nejaky ICQ program do tohto PDAcka ? Uz som ich skusal asi 3 druhy co som nasiel na nete a ani jeden mi nejde, ak by niekto vedel tak poprosim aj link kde ho stiahnem ... diky
Traktorista04.01.2008 - 19:34 Trvalý odkaz
ake si skusal?
Andrej04.01.2008 - 20:47 Trvalý odkaz
slick skus :) najdes ho cez google.. zatial je to testovacka od LCG alebo potom ece QIP (qip.ru) pripadne plateny agile messenger alebo im+ a samozrejme stale je tu javovy jimm
juro04.01.2008 - 22:47 Trvalý odkaz
a co tak aj fring
Iwanp04.01.2008 - 22:49 Trvalý odkaz
Skusal som QIP,PRELUDE a nejaky LOGpro ale fon sa nechce po zadani UIN a hesla prihlasit. vypisuje chybu... JIMM je java aplikacia a PDA MIO javu nema
Anonym (bez overenia)04.01.2008 - 22:53 Trvalý odkaz
javu nema ani mpx200 ale mal by sa dat doinstalovat java runtime environment od ibm
Andrej04.01.2008 - 23:09 Trvalý odkaz
aj java od esmertec sa da nahodit do mia
Iwanp14.01.2008 - 01:06 Trvalý odkaz
Hm tak stym si mi poradil...
Andrej14.01.2008 - 01:50 Trvalý odkaz
hmm tak na to si sa nepytal poradit tak co? :P sak ked uz mas nazov hadam vies pouzit rozum a google no nie? mimoto si stale neskusil slick ci agile messenger alebo ano?
graffoo14.01.2008 - 08:59 Trvalý odkaz
neviem preco, ale mam pocit, ze chyba nebude v aplikaciach. mas spravne nastavene datove profily? pripadne ine chybicky v nastaveniach pripojenia na icq? pretoze neverim, ze by sa ani jedna z troch aplikacii nepripojila. s QIP a ani PRELUDE som nikdy problem nemal...
Iwanp22.01.2008 - 19:26 Trvalý odkaz
niner napisal si "aj java od esmertec sa da nahodit do mia" myslis ze podla tohoto hned viem kde to najst a ako to spojaznit ked neviem co stym a ani co naco to je ? PRELUDE mi nejde a nastavenia GPRS mam v poriadku, neviem v com moze byt problem... PS: Niner nic v zlom ale nie kazdy ma vtom prehlad...
Andrej22.01.2008 - 21:54 Trvalý odkaz
to bola reakcia na Frankyeho a na IBM javu, ak chces viac o tej jave najdes tu a je tam aj download
http://www.pda.sk/pgs/content/view/119/28/
uz sa ti podarilo z dakej aplikacie dostat na net? pretoze ak ti nejde ani agile ani qip ani slick tak problem bude urcite v pripojeni a nie v aplikaciach
Iwanp26.01.2008 - 18:02 Trvalý odkaz
No nic take som ani neskusal , akurat Aktualizacie Ephemerneho suboru v GPS lokalizacii... to ide v poriadku... v PRELUDE ked dam prihlasit tak anilen nic neukazuje ani nehlasi ziadnu chybu, proste nic ani sa nezacne pripajat... na SPV C100 mi ten program ide v pohode...
Iwanp26.01.2008 - 18:08 Trvalý odkaz
no stiahol som to MIDP 2.0 a napisalo instalacia sa nepodarila...
Iwanp26.01.2008 - 23:41 Trvalý odkaz
Nasiel som jednu verziu qip-u na shadowork no nejde to... pda a sa pripoi k gprs ale QIP oznami chybu pripojenia
Andrej27.01.2008 - 01:24 Trvalý odkaz
qip najdes na qip.ru nemusis chodit kade tade, si si isty ze mas dobre meno a heslo? to mi nerav ze na pc ti to ide a z pda nie. Aky mas predplateny datovy program?
Iwanp27.01.2008 - 13:58 Trvalý odkaz
MAM OWmini , ono na SPV C500 mi to slo v pohode ale tuna nie... napise chybu pripojenia... toto mi vsak obcas vypisovalo aj na starom fone ale tuna mi to vypisuje stale... nastavenia su dobre ved sa na net pripajam a aj mms su dobre nastavene takze sa nemoze stat zeby na spojenie ten program pouzival mms nastavenia... no nejde to neviem, uz som skusal kade co...
Iwanp27.01.2008 - 21:41 Trvalý odkaz
hm takze zistil som zaujimavu vec... Zadal som ine UIN a Heslo ktore som kedysi pouzival a ide to normalne... kokso to je sranda, nemozem sa prihlasit jedine stym co teraz pouzivam... ako to je mozne ? aj kamos sa so svojimi udajmi prihlasil normalne na tom qipe... to v com akoze moze byt chyba ? UIN a Heslo zadavam na 100 percent spravne