K810i - ton upozornenia v kalendari

• 6 príspevkov
  • mekky33 04.07.2008 - 10:32

zdravim.. neviete niekdo niak zmenit ton upozornovaca? stara nokia mi vyzvanala pri upomienke dokym som ju nezrusil - K810i raz pipne a mam smolu ak si to nevsimnem..

• graffoo04.07.2008 - 11:24 Trvalý odkaz

neda sa. jedine upravami FW. ale inak to bezne v menu nespravis...

mekky3304.07.2008 - 11:38 Trvalý odkaz

da sa nieco na tu upravu stiahnut z netu? alebo by to mohli dokazat typci co odblokovavaju a opravuju mobily? ale tym mi asi padne zaruka-ne? Ja som na upozornovaci vyslovene zavisli - moja pamet mi niak vynechava ;)

graffoo04.07.2008 - 11:53 Trvalý odkaz

da sa to postahovat z netu, ale automaticky ti tymi upravami pada zaruka. aj ked niekedy sa to da zachranit a napalit tam naspat originalny firmver.

mne to upozornovanie takym stylom omnoho viac vyhovuje ako nokiacke. ved ta pripomienka ostane na displeji svietit az kym ju nepotvrdis, takze ju urcite nezmeskas. kdezto v pripade nokii ti po case z displeja zmizne...

Kriak2404.07.2008 - 12:12 Trvalý odkaz

Nie tak davno sme tento problem riesili s Benkom21 pre jedneho kolegu.
    Tu je postup ktory vymyslel benko. Je par krat otestovany, funguje:
    (je to vycuc z icq, tak ak to nebude ucesane tak sry)

- skonvertuj melodiu ktoru chces ako zvuk pripominky na format 3gp (napr. cez Aimersoft-3gp-Converter-Suite_1.1.53)
    - pri konverzii pouzi filter AAC a vyssie hodnoty bitrate ako su default
    - ked to skonvertuje,tak treba premenovat pesnicku na REMINDER
    - na nakopirovanie do fonu pouzi XS++ , je tam funkcia FSX s ktorou sa dostanem do priecinkov FS
    - v tpa/preset/system/sound vymaz stary subor s nazvom REMINDER a nahrad ho tym co premenovanyml.potom v XS stlaci SHUTDOWN a po vyzvani odpoji fon.To je vsetko

benko04.07.2008 - 16:08 Trvalý odkaz

Graffoo nic prepalovat netreba.Staci tam iba zmenit ten zvuk za nieco ine.musi sa to prekonvertovat do .3gp ziaden iny format to nezoberie.Takze ziadna zaruka nezanika a ani v servise nezistia ze je tam zmeneny ton