kde vlozit deblokacny kod - blackberry 8320?
Najčítanejšie články
Najnovšie príspevky
Diskusia: SpyraThree - vodná puška za takmer dvesto eur
Vdaka teda...ale draha hracka naozaj je toDiskusia: Telekom: zmeny podmienok na predplatených kartách a širšia ponuka MIX balíčkov
A tomuto hovoria že zlepšujú služby...Diskusia: Cez Xiaomi Pay zaplatíte na Slovensku už aj Visa kartou mBank
Škoda že VUB v tom nejak zaostávaDiskusia: Huawei P60 Pro - perleťový unikát
Inak som si všimol, že DxO Mark bol dneska aktualizovaný a P60 Pro je na 1.mieste 👏👏👏Diskusia: Huawei Watch Ultimate – pripravené na dobrodružstvo
Da sa nimi platit, ale iba na trhoch, ktore podporuju platby cez Huawei Pay. Slovensko medzi ne nepatri.
Rodičovská kontrola
Lenže ak má dieta apple a rodič Samsung tak je tu problém. Aké sú vtedy možnosti?Samsung Dexx
Tak zrejme to tu vela ludi nevyuziva. :) Vdaka za info.LG V50
Kolko by bola primerana cena ti neviem povedat, len viem, ze nanovo zafoliovat rozbaleny telefon nie je ziadny problem. Ja by som stvorrocny telefon, ktory sa tvari ako nikdy nerozbaleny, nekupovala....Vyber mobilu prechod z iphone xs na lacnejsi android
Ahojte, Zvažujem niečo podobné, doteraz som mal Xiaomi Redmi 8T a rozhodujem sa medzi Poco M5s a Motorola Moto G72. Cenovo sú podobne, cca 220€. Sú tu aj iní kandidáti, ale títo sú...android 13 a problemy s upozorneniami aplikacie cp
ahojte, konecne uz aj ku mne na a23 dorazila aktualizacia na oneui 5.1, a konecne mozem s plnym vedomim povedat ze mi upozornenia cp zacali ffungovat presne tak, ako maju. Asi mi to neuverite, ale...

vladko 13.08.2009 - 16:07
Zdravim,
rad by som si odblokoval blackberry 8320, deblokacny kod mam, ale neviem najst to, kde ho mam vlozit. Jazyk OS je English. Viete nejako pomoct?
Dakujem.
Peter Makai13.08.2009 - 16:30 Trvalý odkaz
Myslis odblokovat na siet?
Vloz SIMku inej siete a malo by si to vypytat ten kod po zadani PIN.
vladko13.08.2009 - 16:40 Trvalý odkaz
hej odblokovat na vsetky siete...praveze si to ten kod nepyta po zadani pin kodu...
ZraLOCK13.08.2009 - 16:59 Trvalý odkaz
a co to robi ked vlozis simku ineho operatora?
standardne sa na inych fonoch ten kod zadava klasicky v pohotovostnom rezime, alebo ako pise s_master po vlozeni simky si to automaticky kod vypyta. u BB konkretne neviem, ale malo by byt na tom podobne
vladko13.08.2009 - 17:24 Trvalý odkaz
po zapnuti nacitava, potom vypyta pin kod, zadam...napise code accepted a je to...telefon spusteny ale pise ze invalid SIM card, ziadny iny kod odomna nevypyta...
ZraLOCK13.08.2009 - 17:29 Trvalý odkaz
a je ta sim karta funkcna? ako sa sprava v inom telefone?
vladko13.08.2009 - 17:38 Trvalý odkaz
ano je funkcna...skusal som dalsie tri od T-mob a tiez o2, vsade pise invalid sim card, cize urcite bude zablokovany pre ine siete ako orange. V orange mi dali odblokovaci kod, cize len ho uz vlozit, tam to bohuzial nevedeli:)
vladko13.08.2009 - 17:47 Trvalý odkaz
dakujem BB5unlock...frci to;)...dik aj ostatnym za pomoc
ZraLOCK13.08.2009 - 17:53 Trvalý odkaz
tak chcelo to nakoniec odbornika, dakujeme ;) hold amici musia byt vzdy ini
maniacse13.08.2009 - 22:02 Trvalý odkaz
skoda, ze nase europske bb su z madarska:D