Kupa 5800-ky?
Najčítanejšie články
Najnovšie príspevky
Diskusia: SpyraThree - vodná puška za takmer dvesto eur
Vdaka teda...ale draha hracka naozaj je toDiskusia: Telekom: zmeny podmienok na predplatených kartách a širšia ponuka MIX balíčkov
A tomuto hovoria že zlepšujú služby...Diskusia: Cez Xiaomi Pay zaplatíte na Slovensku už aj Visa kartou mBank
Škoda že VUB v tom nejak zaostávaDiskusia: Huawei P60 Pro - perleťový unikát
Inak som si všimol, že DxO Mark bol dneska aktualizovaný a P60 Pro je na 1.mieste 👏👏👏Diskusia: Huawei Watch Ultimate – pripravené na dobrodružstvo
Da sa nimi platit, ale iba na trhoch, ktore podporuju platby cez Huawei Pay. Slovensko medzi ne nepatri.
Rodičovská kontrola
Lenže ak má dieta apple a rodič Samsung tak je tu problém. Aké sú vtedy možnosti?Samsung Dexx
Tak zrejme to tu vela ludi nevyuziva. :) Vdaka za info.LG V50
Kolko by bola primerana cena ti neviem povedat, len viem, ze nanovo zafoliovat rozbaleny telefon nie je ziadny problem. Ja by som stvorrocny telefon, ktory sa tvari ako nikdy nerozbaleny, nekupovala....Vyber mobilu prechod z iphone xs na lacnejsi android
Ahojte, Zvažujem niečo podobné, doteraz som mal Xiaomi Redmi 8T a rozhodujem sa medzi Poco M5s a Motorola Moto G72. Cenovo sú podobne, cca 220€. Sú tu aj iní kandidáti, ale títo sú...android 13 a problemy s upozorneniami aplikacie cp
ahojte, konecne uz aj ku mne na a23 dorazila aktualizacia na oneui 5.1, a konecne mozem s plnym vedomim povedat ze mi upozornenia cp zacali ffungovat presne tak, ako maju. Asi mi to neuverite, ale...

m.macko.m 12.08.2009 - 00:15
Mam taku dilemu ... chcem novy mobil, no nejaky lepsi, ale kedze nechcem vela utratit, rozhodol som sa kupovat cez inzerat.
Uz dlhsie chcem N5800XM, no teraz ma zaujala aj N97, no len ta cena ma odradza. Zaujal ma aj MDA vario IV s VGA rozlisenim.
Ceny na inzeratoch ... 5800 (200-220 Euro), N97 (200-250Euro, no posielane z Anglicka, prevod-podvod?) a MDA Vario za 190Euro ...
Co by ste mi odporucili? 5800 v pohode, N97 este lepsia, no iba sa bojim, aby ma niekto neoklamal, a na MDA-cku sa mi zase paci WinMobile 6,5 ...
Ide mi vlastne o to mat dotykac, lepsie rozlisenie displaya, GPS, WIFI, aspon 3,2 MPx foto, VGA video, rozsiritelna pamet kartou ...
N97 ma FM vyslielac, ma ho aj 5800-ka? Zasa ta ma 2 repro, ma to aj N97? ... a nechapem este jednej veci ... obe maju S60 5th OS, no n97 ma aj widgety, a aj na obrazkoch na googli vyzera obrazovka uplne inak ako u 5800, ako keby iny OS... a este jedno .. kebyze si vyberiem 5800-ku, myslite si, ze je to dobre na net? ma to podporu aj pre youtube videa, ci sa na tom dobre pise, a ci sa dobre prezeraju stranky .. ci ma podporu aj pre facebook a nejake flaah videa napr na ceknito.sk ci mojevideo.sk ...
... zevraj N97 nema 3D senzor ... 5800 ho ma? na co sluzi? zevraj na DivX, no nie som si isty...
Peter Makai12.08.2009 - 11:34 Trvalý odkaz
Tieto vsetko otazky by si mal zodpovedane po precitani par recenzii. Podla mna zober 5800, N97 je velka a tazka tehla... FB ti na 5800 pojde dobre, da sa na to stiahnut aplikacia podobna tej co je pre iPhone.
andy8112.08.2009 - 11:38 Trvalý odkaz
No takto,5800 ma aj skvely net,podla mna,aj FM tj aj RDS,3,2 fotak,podla mna foti skvele pocas dna,vecer to neratajme :),videa som nikdy neskusal v tomto Ti neporadim.Facebook ide skvele,neviem ako to myslis ohladom N97?,ale operacny system ma ten isty,len displej ma N97 vacsi,to je jasne.Reprakovo to vyhrava asi najlepsie co som zatial mal mobil,su stereo a na oboch stranach,ako je to v N97 netusim.Na dotyk si treba zvyknut,dvojklik a tak,to treba vyskusat a mat to v ruke,inak sa to ovlada dobre,mne to vyhovuje.