- Späť na článok
- 12 príspevkov
Lenovo Vibe Z (K910)
Najčítanejšie články
Najnovšie príspevky
Diskusia: SpyraThree - vodná puška za takmer dvesto eur
Vdaka teda...ale draha hracka naozaj je toDiskusia: Telekom: zmeny podmienok na predplatených kartách a širšia ponuka MIX balíčkov
A tomuto hovoria že zlepšujú služby...Diskusia: Cez Xiaomi Pay zaplatíte na Slovensku už aj Visa kartou mBank
Škoda že VUB v tom nejak zaostávaDiskusia: Huawei P60 Pro - perleťový unikát
Inak som si všimol, že DxO Mark bol dneska aktualizovaný a P60 Pro je na 1.mieste 👏👏👏Diskusia: Huawei Watch Ultimate – pripravené na dobrodružstvo
Da sa nimi platit, ale iba na trhoch, ktore podporuju platby cez Huawei Pay. Slovensko medzi ne nepatri.
Rodičovská kontrola
Lenže ak má dieta apple a rodič Samsung tak je tu problém. Aké sú vtedy možnosti?Samsung Dexx
Tak zrejme to tu vela ludi nevyuziva. :) Vdaka za info.LG V50
Kolko by bola primerana cena ti neviem povedat, len viem, ze nanovo zafoliovat rozbaleny telefon nie je ziadny problem. Ja by som stvorrocny telefon, ktory sa tvari ako nikdy nerozbaleny, nekupovala....Vyber mobilu prechod z iphone xs na lacnejsi android
Ahojte, Zvažujem niečo podobné, doteraz som mal Xiaomi Redmi 8T a rozhodujem sa medzi Poco M5s a Motorola Moto G72. Cenovo sú podobne, cca 220€. Sú tu aj iní kandidáti, ale títo sú...android 13 a problemy s upozorneniami aplikacie cp
ahojte, konecne uz aj ku mne na a23 dorazila aktualizacia na oneui 5.1, a konecne mozem s plnym vedomim povedat ze mi upozornenia cp zacali ffungovat presne tak, ako maju. Asi mi to neuverite, ale...
Me_Gusta 13.03.2014 - 21:19
to je ono! Na takéto telefóny robte recenzie, nie na Prestigiá (nič v zlom).
Wayne13.03.2014 - 21:37 Trvalý odkaz
+1.
Čína to doháňa. Po vlne slabších MINI verzií, majú podobne vybavené modely celkom veľkú šancu na úspech.
mental.disease14.03.2014 - 12:15 Trvalý odkaz
Presne parádny fon, ale..
Ak by mal aspoň 32 - 64GB internal nepoviem ani slovo. Ale bez slotu v tejto cene nech sa idú pásť..
Holt business nepustí, strašne držia tie pamäte pod "pokličkou" pritom 32GB verzia by stala o 11,78€ viac :-))
Me_Gusta16.03.2014 - 09:42 Trvalý odkaz
Na amazone ho maju za 455$ co je cca 330€, to je hned ina kava oproti 470€ :)
ondrakomous16.03.2014 - 10:05 Trvalý odkaz
ty gustiku, ja teda nejsem tiskovej mluvci, ale lenovo nema oficialni distribuci v cr a ani na slovensku, cili jaksi do redakce neprijde telefon na recenzci, cili by si to redaktori museli kupovat ze svyho. O lenovu bych tady dvakrat nebasnil, lenovo ma jednu obrovskou slabinu a tou je soft, jejich soft neni vubec vyladenej, prakticky to delaji jen poblazneni rusaci, pac je to jedina ofiko distrubce v ramci evropy, soft je desne humpolacky udelanej, je to slatanina vseho moznyho od baterky z htc pres klavesnici vod sony, voni na to uplne jebou, hosi dejte si tam, co chcete, dyt nam je to uplne jedno, my sme jen vyrobci hardwaru. to radsi pudu do xiaomi a mam aspon jistotu, ze dostanu optimalizovanej soft, cena neni vsechno.
Wayne16.03.2014 - 10:28 Trvalý odkaz
Stale je to lepsie ako Touchwiz.
nerd16.03.2014 - 11:20 Trvalý odkaz
popravde nevidim "moc" dovodov si taky telefon kupit
ondrakomous16.03.2014 - 11:21 Trvalý odkaz
Wayne delas si kozky, touchwiz je nejlepsi. Nerde, presne, musis mit neco navic, jinak to lidi nezajima.
Brankooo16.03.2014 - 13:02 Trvalý odkaz
Lenovo uz ma vlastne predajne po SR rovnako ako aj autorizovane strediska co sa tyka notebookov... ale iba pre niektore typi notebookov... thinkpad a ideapad nepamatam si presne ktore sa posielaju do Polska
ondrakomous16.03.2014 - 13:19 Trvalý odkaz
to vim taky, jenze jde o to, ze top vyrobci, jako treba samsung nebo sony nebo htc si delaji vlastni soft, kdezto lenovo si najalo partu znudenejch ajtaku, kteri jim to masti po vecerech stylem "ukradnem, co se da". Pokud chcou delat top smarty, tak musi vytvorit nejdriv vlastni soft, tohle je zazita praxe, dyt si vem, ze blby xiaomi na tom dela X let, ten rozdil se zakonite musi nekde projevit. udevu dalsi priklad, takovy zopo, ktery je taky china, tak ti posilaji novy verze rom pomalu az do baraku, rozumis servis, o tom se celou dobu bavime. Dneska ty lidi chcou servis, nejaky garance, ze budou mit novej soft, v tom vidim hlavni rozdil, lenovo se nestara, tem je to burt. je rozdil pobocka, kterou otevrou dva lenovo fanatici a pobocka, ktera bude fakt pro lidi a ty tam prijdes a reknes hele, mam pokazenej mobil a oni ti ho do minuty opravi. thinkpady oni delat umi, ale v telefonech to na spici zatim neni. rozhodne jim davam vetsi sanci jak LG, tam mam trosku pocit, ze uz pudou dolu, ze lonskej rok pro ne byl maximum, po tom co predstavili za letosni modely.taky je otazka, co s motorolou, docela divny spojeni, takovej kockopes. uvedu priklad, to bude asi nejlepsi. vem si, ze treba alcatel, china, inovujou brutalne rychle, proste jebnou tam to nejlepsi a hotovo, ale lenovo inovuje pomalu po pixelech, to stejny Lg. Delaji kvalitni mobily, ale strasne jim to trva.
Brankooo16.03.2014 - 18:51 Trvalý odkaz
tak to odkaz asusu, gigabytu, prestigiu, acer, evolveo,
tonylee17.03.2014 - 15:54 Trvalý odkaz
Ja som to hovoril na dlhú dobu. Európa a Amerika sú obrovský nevyužitý trh pre tieto zariadenia, a neviem si predstaviť, prečo sa neuvoľňujú je tu! Toľko kvalitných výrobcov, ktoré Nerobme si to na západ, čo je škoda. Mohli by sme použiť väčší bazén vyberať lenovo k900 http://www.nextbuying.com/lenovo-k900-intel-cpu-2-0ghz-5-5-inch-fhd-scr… !