LG GD900 Crystal

• 5 príspevkov
  • Bronxi 30.05.2009 - 22:09

Nasiel som na nete specifikacie o pripravovanom modely LG a to GD900 Crystal.
    - cena sa bude pohybovat okolo 450EUR (maloobchodna cena)
    - objavit by sa mal na vybranych trhoch (medzi nimi aj Slovensko a Cesko) okolo jula
    - sirokej verejnosti zname prostredie S-Class
    - rozmery telefonu: 105 Ă— 53 Ă— 14 mm, 127 g
    - displej: 3" TFT technologia (cakal som OLED alebo AMOLED), WVGA rozlisenie, 16 mil. farieb; pouzitie kapacitneho displeja
    - microUSB konektor, 1000mAh Li-lon
    - pamat: 1500MB, pamat. karty microSDHC (pravdepodobne do 32GB)
    - fotoaparat: 8Mpx s autofocusom a diodovym bleskom, video 720x480
    - GPRS, EDGE, UMTS, HSDPA, Wi-Fi

A teraz nejake zaujimavosti:
    - zkratky gestom: napr.: nastavite si na touchpade (klavesnici), ze pismeno M vas okamzite prehodi do hudobneho prehravaca
    - zvacsovanie a zmensovanie obrazkov, int. stranok ako na iPhone teda dvoma prstami
    - mate tri sposoby pisania: prstom na displeji
    prstom na klavesnici
    klasicky ako na alfanumerickej klavesnici

Urcite ste o tomto ocakavom modely nieco vedeli, tak som priniesol dalsie zaujimavosti.

• Bronxi30.05.2009 - 22:16 Trvalý odkaz

Hej a co o nom pise??

LG GD900 pod krycim nazvom Crystal fascinuje plne priehladnou senzorickou klavesnicou, ktora budi dojem, ze cely telefon je vyrobeny z modrasteho skla. Okrem ovladania klavesnicou ponuka aj velky celodotykovy displej. Parametre ani datum uvedenia zatial nie su zname.

Pokial vies z tychto troch viet vycitat polovicu udajov, tak klobuk dole.

Bronxi30.05.2009 - 22:30 Trvalý odkaz

No ved dobre, teraz mi nemusite vsetci dokazovat, ze uz cely svet vie vsetko o GD900. Len som chcel napisat pre tych, ktory nevedia alebo vedia nieco ale nie vsetko. Takze klud a skuste tu napisat napr. nejake postrehy ak uz niekto mal tu cest s prototypom atd.