- Späť na článok
- 7 príspevkov
LG GS500 Cookie Plus
Najčítanejšie články
Najnovšie príspevky
Diskusia: SpyraThree - vodná puška za takmer dvesto eur
Vdaka teda...ale draha hracka naozaj je toDiskusia: Telekom: zmeny podmienok na predplatených kartách a širšia ponuka MIX balíčkov
A tomuto hovoria že zlepšujú služby...Diskusia: Cez Xiaomi Pay zaplatíte na Slovensku už aj Visa kartou mBank
Škoda že VUB v tom nejak zaostávaDiskusia: Huawei P60 Pro - perleťový unikát
Inak som si všimol, že DxO Mark bol dneska aktualizovaný a P60 Pro je na 1.mieste 👏👏👏Diskusia: Huawei Watch Ultimate – pripravené na dobrodružstvo
Da sa nimi platit, ale iba na trhoch, ktore podporuju platby cez Huawei Pay. Slovensko medzi ne nepatri.
Rodičovská kontrola
Lenže ak má dieta apple a rodič Samsung tak je tu problém. Aké sú vtedy možnosti?Samsung Dexx
Tak zrejme to tu vela ludi nevyuziva. :) Vdaka za info.LG V50
Kolko by bola primerana cena ti neviem povedat, len viem, ze nanovo zafoliovat rozbaleny telefon nie je ziadny problem. Ja by som stvorrocny telefon, ktory sa tvari ako nikdy nerozbaleny, nekupovala....Vyber mobilu prechod z iphone xs na lacnejsi android
Ahojte, Zvažujem niečo podobné, doteraz som mal Xiaomi Redmi 8T a rozhodujem sa medzi Poco M5s a Motorola Moto G72. Cenovo sú podobne, cca 220€. Sú tu aj iní kandidáti, ale títo sú...android 13 a problemy s upozorneniami aplikacie cp
ahojte, konecne uz aj ku mne na a23 dorazila aktualizacia na oneui 5.1, a konecne mozem s plnym vedomim povedat ze mi upozornenia cp zacali ffungovat presne tak, ako maju. Asi mi to neuverite, ale...
Martin Hombauer 09.03.2010 - 10:46
Dumbo: Dalsia lacna dotylovka, ktorych je na svete uz neurekom. Ale inak to nie je zle volatko... Ako sekundarny mobil staci... Ale nie primarny..
anonymous09.03.2010 - 14:11 Trvalý odkaz
defluo: no az tka vela tych lacnejsich dotykoviek zase nie je a napr. nokia nema takyto model prakticky ziadny... tu jednu lacnu dotykovu konzervu nepocitam :D
anonymous09.03.2010 - 18:19 Trvalý odkaz
Dumbo: Prakticky najvacsi vyrobca dotykacov je asi Samsung a LG (a mozno HTC, ak nepocitame smartfony)
Ale Nokia ma len tri tak "oficialne" ci ako to nazvat dotykace. Ostatne sa u nas bud nepredavali alebo len vychadzaju z ostatnych...
Ako prva Nokia sa brala 5800 XM.. vlastne este N800 a starsie, ale tie sa u nas nepredavali.
A potom dalsie, "zakladne" N97, 5530, 5230 a aj N97 mini a N900
anonymous09.03.2010 - 19:09 Trvalý odkaz
Deszka: Vyzerá dos? hnusne,hlavne tie zaoblenia.Základný vyzerá lepšie.
anonymous09.03.2010 - 20:30 Trvalý odkaz
.: mne sa paci, trochu mi vzhladom pripomina moje ex htc touch 3g :)
anonymous30.06.2010 - 01:30 Trvalý odkaz
natal: Neviem ?i tam niekto zaspal alebo ?o no už dlho som nevidel žiadnu poriadnu recenziu ?o sa týka mobilného telefónu málo noviniek a dokonca ak aj sú tak nie podopisovane neviem ?i tam niekdto niekde spi alebo ?o
anonymous11.10.2010 - 17:12 Trvalý odkaz
lg: toto neni mobil ale omyl
Tento telefon mam ... vyzera dost kvalitne ale je hrozny! Horsie jak ku990i strasne seka idem ho predat za 100 a idem si kupit cookie fresh . Cookie Fresh je asi tak 200-krat lepsi ako tato tento hnusny shit.