- Späť na článok
- 21 príspevkov
LG KF300
Najčítanejšie články
Najnovšie príspevky
Diskusia: SpyraThree - vodná puška za takmer dvesto eur
Vdaka teda...ale draha hracka naozaj je toDiskusia: Telekom: zmeny podmienok na predplatených kartách a širšia ponuka MIX balíčkov
A tomuto hovoria že zlepšujú služby...Diskusia: Cez Xiaomi Pay zaplatíte na Slovensku už aj Visa kartou mBank
Škoda že VUB v tom nejak zaostávaDiskusia: Huawei P60 Pro - perleťový unikát
Inak som si všimol, že DxO Mark bol dneska aktualizovaný a P60 Pro je na 1.mieste 👏👏👏Diskusia: Huawei Watch Ultimate – pripravené na dobrodružstvo
Da sa nimi platit, ale iba na trhoch, ktore podporuju platby cez Huawei Pay. Slovensko medzi ne nepatri.
Rodičovská kontrola
Lenže ak má dieta apple a rodič Samsung tak je tu problém. Aké sú vtedy možnosti?Samsung Dexx
Tak zrejme to tu vela ludi nevyuziva. :) Vdaka za info.LG V50
Kolko by bola primerana cena ti neviem povedat, len viem, ze nanovo zafoliovat rozbaleny telefon nie je ziadny problem. Ja by som stvorrocny telefon, ktory sa tvari ako nikdy nerozbaleny, nekupovala....Vyber mobilu prechod z iphone xs na lacnejsi android
Ahojte, Zvažujem niečo podobné, doteraz som mal Xiaomi Redmi 8T a rozhodujem sa medzi Poco M5s a Motorola Moto G72. Cenovo sú podobne, cca 220€. Sú tu aj iní kandidáti, ale títo sú...android 13 a problemy s upozorneniami aplikacie cp
ahojte, konecne uz aj ku mne na a23 dorazila aktualizacia na oneui 5.1, a konecne mozem s plnym vedomim povedat ze mi upozornenia cp zacali ffungovat presne tak, ako maju. Asi mi to neuverite, ale...
Martin Hombauer 25.07.2008 - 14:31
ORION: Ved za 5980 mam Sony Ericsson Z770 ktory ma ovela lepsiu vybavu podporuje navyse 3G HSDPA nataca lepsie video 320x240 nie ako toto LG ktore nataca mizerne len 176x144 dalej ma silnejsiu bateriu vacsiu pamat 32 MB radio s RDS atd. atd.
anonymous10.07.2008 - 15:07 Trvalý odkaz
mental.disease: ale tento MT je ur?ený ob?anom so slabším zrakom. vi? klavesnica, externý displej (iné "KONE")a možnos? nastvi? "velmi velké" písmo v menu. Bonusom je aj dizajn telefonu, aj ked jeho majitel nemusi vidie?, že je pekný :))
anonymous10.07.2008 - 15:18 Trvalý odkaz
Atlis: sto bodov pre LG
naviac je ten telefon velmi pekny.
anonymous10.07.2008 - 16:22 Trvalý odkaz
Valaroma: Hej, ale ma to podla mna jeden hacik, neviem, ci pre cielovu skupinu nebude ovladanie tohto telefonu prilis zlozite. Staci sa pozriet, okrem alfanumerickych klaves ma 15 dalsich ovladacich prvkov (vratane stvorsmerneho tlacidla a tych styroch klaves pod displejom) + asi aj nejake na boku telefonu. Moze to zniet vtipne, ale osobne poznam cloveka, ktory sa nevie pracovat ani s Nokiou 1200.
Ale jo, je pekny, LG robi pekne fony.
anonymous10.07.2008 - 16:40 Trvalý odkaz
Atlis: Valaroma, poloslepy, automaticky neznamena debil ;)
anonymous10.07.2008 - 17:56 Trvalý odkaz
Valaroma: Sak ja viem, ze ne, ale horsi zrak maju vacsinou starsi ludia a ti - hoci debili nemusia byt - niekedy proste nevedia narabat s takymito vecickami. Ja ich tym nechcem urazat, ja mam 27 a rovno priznavam, ze napr. po smartfone netuzim:-)
anonymous10.07.2008 - 18:47 Trvalý odkaz
mental.disease: Ve? to ovládanie je USER FRIENDLY. Tla?idlá pod displejom na priamy pristup k budíku! kalendáru kontaktom.. fo?ák ved?a kruhového ovláda?a ve? to je geniálne :) ni? nemusia "lovi?" v menu
anonymous10.07.2008 - 19:18 Trvalý odkaz
Atlis: Presne tak ;) dedikovane tlacidla su absolutne idealnym riesenim...
anonymous10.07.2008 - 22:23 Trvalý odkaz
Valaroma: Dotycny neuspesny adept ovladania superzlozitej Nokie 1200 mal problem pochopit najma to, co su to to kontextove tlacidla a co sa s nimi da robit:-)
anonymous10.07.2008 - 23:02 Trvalý odkaz
Atlis: slepy neznamena debil Valaroma, ale opacne to byt moze... (treba citat navody)
anonymous10.07.2008 - 23:42 Trvalý odkaz
Valaroma: No mne to nehovor, ja s nou problemy nemam a hadam sa neznizim k tomu, aby som cital navody k takej hracke:-)
anonymous10.07.2008 - 23:44 Trvalý odkaz
Valaroma: Zdoraznujem, ze ten telefon ma dokonca demo, hoci tomu mozno nikto neuveri:-) Ale tema nie je Nokia 1200, ale co uz, rad mam ten telefon:-D
anonymous11.07.2008 - 01:35 Trvalý odkaz
Atlis: takze tym kto tu 1200 nezvladol si bol ty? :D btw to demo ti uverime, pretoze to mali este /// v dobach, kedy mental chlastal pivo cez cumel a my ostatni sme tahali drevenych kacerov.
anonymous11.07.2008 - 11:25 Trvalý odkaz
Valaroma: Ale no, Atlis, to, ze neviem, ze xenonovy blesk sa nezmesti do tela telefonu s hrubkou 11 mm, este neznamena, ze som slabomyselny. Nie, mne volky nevolky zostala. Alebo myslis, ze ju mam predat a zarobit skvelych pat kil?:-)
anonymous11.07.2008 - 12:28 Trvalý odkaz
Atlis: Niee, to uz bolo len zartom. Mne tu zatial lezi ako druhy telefon pre svk kartu stary SE T310i, takze pohoda.
anonymous11.07.2008 - 12:49 Trvalý odkaz
defluo: xenonovy blesk sa vojde aj do menej ako 11 mm, len treba chciet. ale vyrobcovia nechcu.
anonymous11.07.2008 - 13:16 Trvalý odkaz
Atlis: Vulgárny príspevok vymazaný. - redakcia Fony.sk
anonymous25.07.2008 - 14:32 Trvalý odkaz
riso: ZAKLADNE INFO prave aktualizovane na RECENZIU.
anonymous21.08.2009 - 12:07 Trvalý odkaz
Miso: Neviete mi prosim vas poradit, ako mam na tom telefone vypnut ton tlacidiel?
anonymous26.12.2009 - 20:29 Trvalý odkaz
STENLY: Co ud?lat s telefonem LG KF 300 když hlásí chybná registrace sim karty.Karta v jiném telefonu funguje?
anonymous04.01.2010 - 15:47 Trvalý odkaz
paulina: Stojí 115 EUR myslím..Pozrite tu - http://www.talkive.sk/index.php?page=shop.product_details&flypage=s…