LG KP 500 Cookie problem s pripojenim do USB !

• 9 príspevkov
  • Jury_LV 25.06.2009 - 14:04

Dobry den mam maly problem s timto fonom nainstaloval som softver setko ako ma bit a pripojim potom fon do usb ale je tam chiba ze sa neda pripojit skusal som setko aj preinstalovat softver a nepomaha newiete co s tim moze bit ?? :( :( :( :?:

• dandas25.06.2009 - 21:41 Trvalý odkaz

ja som mal ten isty problem a na nic som neprisiel,neviem cim to moze byt...mal som xp sp3.

Jury_LV27.06.2009 - 13:23 Trvalý odkaz

no nemal som hned zmetkarcit a davat to sem na forum prisiel kamos a ten mi to rozchodil ja nwm ci je to v tom software ale nainstaloval som si to po eng a ide mi to uz

keky_33330.06.2009 - 00:00 Trvalý odkaz

Asi chyba vyroby tiez som pocul o tej chybe a staci dat len anglictinu a hned to pojde :)...

radkulik06.07.2009 - 14:01 Trvalý odkaz

majitelia poprosim o nejake vyhody/nevyhody .. s lg nemam skusenosti a vzdy som patrila len do rodiny nokia ale kp500 cookie som nedavno videla v t-mobile a pacil sa mi dost

radkulik06.07.2009 - 19:22 Trvalý odkaz

som tu par hod... nemam to tu pobehane cele ... nasla som LG KP 500 Cookie problem s pripojenim do USB a bola som zvedava na dalsie trable... snad ti z toho nepraskla nejaka cievka

btw pre mna za mna to vymaz, aby server nepadol ved

LiENKA811.07.2009 - 13:14 Trvalý odkaz

mne ten mobil nechce otvroit v pociiatci..stale ma nejaky problem...uzz som to aj nainstalovala po angicky..ako tu niekto psial ze a potom mu to slo no mne to stale nejde enchapem tomu...ked cemnieco tak mi vmobile sa hend zobrazi ze nemozno vykonat konflikt s main menu alebo vzdy mi naskoci proste ten konflikt..neviem ako to mam spracovata by z konecne fungoval tak akoma..prosim vas nemate niekto nejaku radu ??..ako..si snim poradit ??...enchapem mu..nemam rada tie LG....ale nemam ne vyber....pls pomozte