LG KU990 Service menu
Najčítanejšie články
Najnovšie príspevky
Diskusia: SpyraThree - vodná puška za takmer dvesto eur
Vdaka teda...ale draha hracka naozaj je toDiskusia: Telekom: zmeny podmienok na predplatených kartách a širšia ponuka MIX balíčkov
A tomuto hovoria že zlepšujú služby...Diskusia: Cez Xiaomi Pay zaplatíte na Slovensku už aj Visa kartou mBank
Škoda že VUB v tom nejak zaostávaDiskusia: Huawei P60 Pro - perleťový unikát
Inak som si všimol, že DxO Mark bol dneska aktualizovaný a P60 Pro je na 1.mieste 👏👏👏Diskusia: Huawei Watch Ultimate – pripravené na dobrodružstvo
Da sa nimi platit, ale iba na trhoch, ktore podporuju platby cez Huawei Pay. Slovensko medzi ne nepatri.
Rodičovská kontrola
Lenže ak má dieta apple a rodič Samsung tak je tu problém. Aké sú vtedy možnosti?Samsung Dexx
Tak zrejme to tu vela ludi nevyuziva. :) Vdaka za info.LG V50
Kolko by bola primerana cena ti neviem povedat, len viem, ze nanovo zafoliovat rozbaleny telefon nie je ziadny problem. Ja by som stvorrocny telefon, ktory sa tvari ako nikdy nerozbaleny, nekupovala....Vyber mobilu prechod z iphone xs na lacnejsi android
Ahojte, Zvažujem niečo podobné, doteraz som mal Xiaomi Redmi 8T a rozhodujem sa medzi Poco M5s a Motorola Moto G72. Cenovo sú podobne, cca 220€. Sú tu aj iní kandidáti, ale títo sú...android 13 a problemy s upozorneniami aplikacie cp
ahojte, konecne uz aj ku mne na a23 dorazila aktualizacia na oneui 5.1, a konecne mozem s plnym vedomim povedat ze mi upozornenia cp zacali ffungovat presne tak, ako maju. Asi mi to neuverite, ale...

uran50 02.06.2009 - 23:51
Zdravim,
Chcel by som otvorit tuto temu ohladom Service menu na Viewty.
- co mozem robit
- co sa da nastavit
- co sa da zmenit bez poskodenia
- da sa vobec poskodit mobil v service menu
- atd.
Dakujem za prispevky.
Moj problem je hlasitost zvuku v sluchadlach.
Zvysenie hlasitosti HF (sluchadiel)
Komu sa zda ze hudba nie je cez sluchadla dostatocne hlasna, mam tento postup ako zvysit hlasitost. Vsetko sa robi cez servisne menu, takze nepotrebujete k tomu pc, len tento navod:
Odporucam najskor nastavit cas podsvietenia displeja na maximum, pretoze pri zhasnuti disp. (za dobu ked rozmyslate ktoru polozku nastavit) vas posune o krok spat a musite dany krok opakovat)
1/ vstupte do servisneho menu 3845#*990#
2/ kliknite na polozku 2 Device Test
3/ dalej na 8 Sound
4/ dalej na 7 Audio CAL Tool
5/ dalej na 1 Audio Calibration
6/ dalej na 3 Change Sound DB
7/ zmente snd_device_type na SND_STEREO_HEADSET_MEDIA (3.polozka v poradi)
8/ zmente snd_method_type to METHOD_MIDI
9/ zmente Item_Title na rx_volume_db7(dec)
10/ v bielom poli Get Data je cislo -1500 ? to je to co potrebujeme zmenit.
Pre zmenu kliknite do policka pre Set data. napiste cislo 500 and stlacte OK. Potom kliknite na ikonu -(MINUS), and stlacte OK pre zmenu.
*** Teraz kliknite na softverove tlacidlo spat*** nie C
11/ Potom kliknite na prvu polozku Write Sound DB to EFS
Teraz stlacte C pre navrat do Service menu a potom stlacte tlacidlo pre ukoncenie hovoru.
12/ Zvysenu hlasitost si otestujte na sluchadlach v media playeri. Zo skusenosti viem ze pri takto nastavenej hlasitosti na najvyssom stupni uz original dodavane sluchadla nestihaju, preto si treba regulovat hlasitost aj za pomoci koliecka na HF
POZOR! PRI NEOPATRNOM ZACHADZANI A ZLOM POSTUPE, MOZETE FON ODPALIT! VSETKO ROBITE NA VLASTNE RIZIKO!
ALE AKOSI SA MI NEDARI TO ZALOHOVAT.
Jednoducho vsetko prepisem, zapisem sound DB to EFS a nic stale su tam povodne hodnoty. VIE niekto poradit?