LG KU990 viewty + opera mini + jimm
Najčítanejšie články
Najnovšie príspevky
Diskusia: SpyraThree - vodná puška za takmer dvesto eur
Vdaka teda...ale draha hracka naozaj je toDiskusia: Telekom: zmeny podmienok na predplatených kartách a širšia ponuka MIX balíčkov
A tomuto hovoria že zlepšujú služby...Diskusia: Cez Xiaomi Pay zaplatíte na Slovensku už aj Visa kartou mBank
Škoda že VUB v tom nejak zaostávaDiskusia: Huawei P60 Pro - perleťový unikát
Inak som si všimol, že DxO Mark bol dneska aktualizovaný a P60 Pro je na 1.mieste 👏👏👏Diskusia: Huawei Watch Ultimate – pripravené na dobrodružstvo
Da sa nimi platit, ale iba na trhoch, ktore podporuju platby cez Huawei Pay. Slovensko medzi ne nepatri.
Rodičovská kontrola
Lenže ak má dieta apple a rodič Samsung tak je tu problém. Aké sú vtedy možnosti?Samsung Dexx
Tak zrejme to tu vela ludi nevyuziva. :) Vdaka za info.LG V50
Kolko by bola primerana cena ti neviem povedat, len viem, ze nanovo zafoliovat rozbaleny telefon nie je ziadny problem. Ja by som stvorrocny telefon, ktory sa tvari ako nikdy nerozbaleny, nekupovala....Vyber mobilu prechod z iphone xs na lacnejsi android
Ahojte, Zvažujem niečo podobné, doteraz som mal Xiaomi Redmi 8T a rozhodujem sa medzi Poco M5s a Motorola Moto G72. Cenovo sú podobne, cca 220€. Sú tu aj iní kandidáti, ale títo sú...android 13 a problemy s upozorneniami aplikacie cp
ahojte, konecne uz aj ku mne na a23 dorazila aktualizacia na oneui 5.1, a konecne mozem s plnym vedomim povedat ze mi upozornenia cp zacali ffungovat presne tak, ako maju. Asi mi to neuverite, ale...

Paul Diamond 18.02.2009 - 20:41
zdravim v prvom rade by som chcel povedat ze som poctivo presiel cele forum o LG som cerstvy majitel viewty a to od vcera kupil som ho v orange uz som cital ze to orange zo sw poriadne dokaslal no mna najviac stve ze som si downloadol operu mini priamo cez telefon nainstaloval vsetko je v poriadku operu mi ulozilo na pam. kartu do hier a aplikacii na internet ma pripoji no ked ju spustim stale sa zacne instalovat co chvilu trva a dost to otravuje... stale mi ju instaluje akoby som ju spustil prvy krat... dalej... JIMM jimm som mal uz na mojom smartfone :D nokia 6300 skusal som rovnake nastavenia ako boli tam aj na tom LG no neuspesne vkuse chyba 118 a 120 prosim vas napiste mi ako to rozbehat... btw tak isto ako sa sprava opera sa sprava aj gmail mobile... stale musim zadavat svoju mailovu adresu. popripade ked mate este nejake uzitocne aplikacia prosim sem s nimi :) toto je moj prvy LG tak si trosku zvykam :)
dakujem za pomoc
majte sa all
Jaso18.02.2009 - 22:59 Trvalý odkaz
skus dat obnovit tovarenske nastavenia...zatial sa nikto nestazoval na podobny problem s novymi viewty z orangeu. problemy boli iba s pamatovkami, toto vyzera byt na chybu v jave,alebo v pamati. ako vravim, ak nepomoze obnova tovarenskych nastaveni, tak preflashovanie,alebo servis
Paul Diamond19.02.2009 - 01:00 Trvalý odkaz
no neviem ci to je vo fone :( napr jimm ide normalne nechapem tomu... no opera blbne a gmail mobile taktiez... :( btw co sa tyka toho prehliadaca co je v mobile tak mozno ze uz viete ale tych otravnych hlaseni ci povolit pristup sa da zbavit tak ze vojdete do nastaveni/zabezpecenie/kontrola hlasenia a vypnete to... v opere nieco take neje :( ale to uz asi vsetko viete aj tak :)
lloydfoun19.04.2009 - 08:45 Trvalý odkaz
ak chcete pouzivat operu mini, chodte na stranku mini.opera.com a automaticky vam stiahne najnovsiu verziu priamo urcenu pre viewty dokonca v slovenskom jazyku ... mne takto isla a ide bez problemov..
co sa jimmu tyka, je to len vec nastaveni, ja som stiahol starsiu verziu a s tou problem nemam, takze treba len skusat...
ZraLOCK19.04.2009 - 10:39 Trvalý odkaz
Paul pozri si tuto temu a urcite si nieco vyberies:
http://www.fony.sk/forum/viewtopic.php?t=7910
pinokioo05.05.2009 - 20:01 Trvalý odkaz
zdravim vas...viete mi povedat ako nastavit LG KU 990 aby mi isiel Jimm ?? pouzivam pausal od orangeu cize Orange World mini mam predplateny ... raz sa mi podarilo pripojit ale odvtedy uz nie vkuse mi vypisuje chybove hlasky ... hral som sa aj s nastaveniami a nic
ZraLOCK05.05.2009 - 20:22 Trvalý odkaz
musis sa pripajat cez miesto pristu: internet, nie orangeworld
pinokioo05.05.2009 - 20:25 Trvalý odkaz
a to ako spravim ??? lebo jediny profil ktory mam v nastaveniach co su v zabave je orange world 3G ... neviem ci sa mi vymazal alebo preco mi to predtym islo
ZraLOCK05.05.2009 - 20:29 Trvalý odkaz
no a da sa tam pridat aj dalsi profil? alebo editovat ? LG som nikdy v ruke nemal, ak ano, lahko si vytvoris profil apn internet, vypln iba nazov: internet a miesto pristupu: internet - to je vsetko, ale pockaj este na vyjadrenie nejakeho lg odbornika
pinokioo05.05.2009 - 20:31 Trvalý odkaz
no mam take ze TCP pristup s proxy alebo bez proxy ... co mam dat ??
ZraLOCK05.05.2009 - 20:42 Trvalý odkaz
no to uz som mimo, iba dedukujem, kedze na apn nepotrebujes zadavat proxy, tak daj bez proxy.. ved poskusaj, hraj sa, nadolezitejsi je parameter miesto pristupu: internet... zvysok nemusi byt vyplneny
pinokioo05.05.2009 - 20:46 Trvalý odkaz
toto nejak nefunguje ... skusil som a vyhodilo chybu 121
naty2326.05.2009 - 18:07 Trvalý odkaz
prosim vas mohol by mi niekto povedat aky typ jimma si mam dat do LG Ku990???uz som skusala hocijake a nic.Prosim ak mi mozete poradit poradte.Preco mi to nejde????