- Späť na článok
- 25 príspevkov
LG T300 Cookie
Najčítanejšie články
Najnovšie príspevky
Diskusia: SpyraThree - vodná puška za takmer dvesto eur
Vdaka teda...ale draha hracka naozaj je toDiskusia: Telekom: zmeny podmienok na predplatených kartách a širšia ponuka MIX balíčkov
A tomuto hovoria že zlepšujú služby...Diskusia: Cez Xiaomi Pay zaplatíte na Slovensku už aj Visa kartou mBank
Škoda že VUB v tom nejak zaostávaDiskusia: Huawei P60 Pro - perleťový unikát
Inak som si všimol, že DxO Mark bol dneska aktualizovaný a P60 Pro je na 1.mieste 👏👏👏Diskusia: Huawei Watch Ultimate – pripravené na dobrodružstvo
Da sa nimi platit, ale iba na trhoch, ktore podporuju platby cez Huawei Pay. Slovensko medzi ne nepatri.
Rodičovská kontrola
Lenže ak má dieta apple a rodič Samsung tak je tu problém. Aké sú vtedy možnosti?Samsung Dexx
Tak zrejme to tu vela ludi nevyuziva. :) Vdaka za info.LG V50
Kolko by bola primerana cena ti neviem povedat, len viem, ze nanovo zafoliovat rozbaleny telefon nie je ziadny problem. Ja by som stvorrocny telefon, ktory sa tvari ako nikdy nerozbaleny, nekupovala....Vyber mobilu prechod z iphone xs na lacnejsi android
Ahojte, Zvažujem niečo podobné, doteraz som mal Xiaomi Redmi 8T a rozhodujem sa medzi Poco M5s a Motorola Moto G72. Cenovo sú podobne, cca 220€. Sú tu aj iní kandidáti, ale títo sú...android 13 a problemy s upozorneniami aplikacie cp
ahojte, konecne uz aj ku mne na a23 dorazila aktualizacia na oneui 5.1, a konecne mozem s plnym vedomim povedat ze mi upozornenia cp zacali ffungovat presne tak, ako maju. Asi mi to neuverite, ale...
Martin Hombauer 04.08.2010 - 11:21
hellwet159: nechapem nac LG este vyraba taketo smejdy mali by sa schopit a vyrabat dake smartphony a ne taketo sity bez wi-fi sak dneska uz by mala byt wifi-na sucastou kazdeho mobilu
anonymous04.08.2010 - 14:50 Trvalý odkaz
Magor: hellwet ty si chuj ale hrozny... Stale takyto blbcekovia nechapu ze niekto nepotrebuje wi-fi. Aj ked mne sa viac paci champ takymto lacnym lg nedoverujem .
anonymous04.08.2010 - 14:50 Trvalý odkaz
defluo: Tak ono to nie je telefon urceny na vacsie prehliadanie internetu. a inak ty nechapes naco lg vyraba taketo smejdy a ja zase nechapem preco najviac vsetko ofrflu ludia, ktori ani poriadne pisat nevedia... to tak potom cudne vyzera trosku, ked niekto nespisovnou sedlackou slovencinou rype do veci, v ktorych sa aj tak zjavne nevyzna. Ale ved napis do lg, sa narehotaju aspon :D
anonymous04.08.2010 - 21:01 Trvalý odkaz
AppleLaMa: Ja len neviem naco vyrabaju stale touch low endy s "rovnakymi" funkciami/ vlastnostami... Skoro stejny mobil jak KP500 a KP501
anonymous04.08.2010 - 21:46 Trvalý odkaz
Riko01: A na?o by tomu bolo wifi? Ja mám HTC Hermes aj s wifi a použijem ho max raz mesa?ne a ke? chce niekto telefón tak nepotrebuje wifi aby to potom pribralo na váhe, bolo to vä?šie a zbyto?ne žralo baterku
anonymous04.08.2010 - 22:47 Trvalý odkaz
:): Rokoko(t)01 kde si cital ze Wi-Fi pridava na hmotnosti? a ze bude vacsie a bude viac zrat? predpokladam ze na tom tvojom herpesy pises len SMS a prezvanas
anonymous04.08.2010 - 23:11 Trvalý odkaz
qmox: len na doplnenie dnes uz mas chipi kde je wifi , bluetooth a fm radio v jednom , ako je napriklad BCM4325 od broadcommu ktory sa pouziva aj v iphone 4. Samotna bcm4325 stoji 7.9 Usd co neni nijaka sokujuca cena ktora by sa sem nedala vtesnat. kazdopadne je to trochu skoda ze to tam v lg nedali iba kvoli tomu aby usetrili nejaky ten 1 az 2 dolare
anonymous05.08.2010 - 02:01 Trvalý odkaz
mental.disease: má FM radio? :-))
anonymous05.08.2010 - 02:31 Trvalý odkaz
samo: kto dnes este pocuva FM radio? ja osobne nie, len v aute ;) aj v robote streamujeme
anonymous05.08.2010 - 03:47 Trvalý odkaz
jimmmy: Osobne by som si LG nikdy nekúpil, mám pár skúseností s nimi ale.. k spokojnosti nemôžem poveda? ani slovo... a FM Rádio.. ja ho po?úvam:P aj cez mobil :)
anonymous05.08.2010 - 10:38 Trvalý odkaz
:P: Jasne chceš mi poveda?, že ke? pridáš wifi modul i ke? v jednom ?ipe s ostatnými, že bude rovnako ve?ký a ?ažký?
anonymous05.08.2010 - 13:25 Trvalý odkaz
:P: vies ty vobec kolko vazi cip? urcite ako baterka ze?...
anonymous05.08.2010 - 22:45 Trvalý odkaz
jä: ...po samsungu dalsi vyrobca ktory chce nadviazat na uspech X10 mini...
anonymous05.08.2010 - 23:58 Trvalý odkaz
to jä: Xperia X10 mini je nie?o úúúplne iné, tak neviem, o ?om to hovoríš. A aký úspech mala vôbec X10 mini?
anonymous06.08.2010 - 01:14 Trvalý odkaz
qmox: P: , no a pretoze netusim aky chip bude ten pouzivat tento cookie na bluetoth a FMradio netusim ci je BCM4325 lahsia alebo tazsia , alebo ci to neni ten isty chip len s deaktivovanym wifi modulom.
Len pre predstavu napriklad ta 4325 je zhruba takto velka :
http://www.wirelessgoodness.com/tag/qualcomm/
anonymous06.08.2010 - 22:47 Trvalý odkaz
jä: ...mini...ide o rozmery,nie o vybavu...a uspech ma dost dobry...
anonymous07.08.2010 - 21:06 Trvalý odkaz
NortySP: Je to hnusne s biednou vybavou a s hnusnym LG uzavretym OS.... ziadny dovod pre kupu ani len ... hmm .. pre koho je vlastne urceny ??? :D
anonymous16.08.2010 - 14:57 Trvalý odkaz
miramar: ahojte, pokazil na mojom mobile bluetooth...vie niekto, ?i doma ako sa dá opravi??
anonymous23.01.2011 - 21:46 Trvalý odkaz
pongo: [???NEVIEM???] mam si kupit SAMSUNG CHAMP alebo LG T300 Cookie v podsate je to to isté ale lg t300 ma querty na sirku(mensiu querty) ale zasa nema stylus,3D zvukovy zazitok z repro a radio bez sluchadiel ALE MOZNO SI TEN LG MOZE DA? POCASIE AKO WIDGET,,,,,PROSIM PORADIT O CHVILU KUPUJEM.....
anonymous01.02.2011 - 20:30 Trvalý odkaz
didi: Moja kamoskka ma ten.. mobil.. a je to upna srotka..vobec.. hry tam nesu.. a male menu to ma.. este k tomu to nema ani blesk.. alebo hej?? neveim teraz.. ale urcite by som nikomu nedoporucovala kupovat ten mobil..:(
anonymous17.02.2011 - 12:45 Trvalý odkaz
ha: ten mobil ja mam a je vyborny dakto hovori ze neni dobri ale kto to hovori tak je debil .............. lebo tan LG T300 je vyborny
anonymous17.02.2011 - 12:49 Trvalý odkaz
jdhc: jjee vvyybboorrnnyy mmmmmooobbiill aaaa kkkttoo hhoovvoorrii zzee nneenni ddoobbrrii ttaakk jjeee ccvvookk....hhhhaaaaaaahhaa
anonymous23.04.2011 - 22:11 Trvalý odkaz
stano: vydel som aj lepší napr. LG KP500 ten je o dos? lepší :D :D ale celkom v pohóódéé :D :D
anonymous06.07.2011 - 14:32 Trvalý odkaz
lukaclukas: LG T 300 Cookie Lite
Ja mám tento mobil a je ve?mi dobry a super funkcie a je lahký...
Som z ním spokojní ma 1.3 MP ,Bluetooth,Prehráva? Hudby , ATD...
anonymous09.11.2011 - 15:16 Trvalý odkaz
lukaclukas: take šmedy mobily more, oni?om omrzelma tam mi stoji vypnuty v skrini v krabici hlavže som dal za?ho 69 eur teraz stoji 49 eur ale mobil oni?om slaby fotak proste oni?om...SHEET