- Späť na článok
- 5 príspevkov
Microsoft: z mobilnej divízie prepustíme 7 800 zamestnancov
Najčítanejšie články
Najnovšie príspevky
Diskusia: SpyraThree - vodná puška za takmer dvesto eur
Vdaka teda...ale draha hracka naozaj je toDiskusia: Telekom: zmeny podmienok na predplatených kartách a širšia ponuka MIX balíčkov
A tomuto hovoria že zlepšujú služby...Diskusia: Cez Xiaomi Pay zaplatíte na Slovensku už aj Visa kartou mBank
Škoda že VUB v tom nejak zaostávaDiskusia: Huawei P60 Pro - perleťový unikát
Inak som si všimol, že DxO Mark bol dneska aktualizovaný a P60 Pro je na 1.mieste 👏👏👏Diskusia: Huawei Watch Ultimate – pripravené na dobrodružstvo
Da sa nimi platit, ale iba na trhoch, ktore podporuju platby cez Huawei Pay. Slovensko medzi ne nepatri.
Rodičovská kontrola
Lenže ak má dieta apple a rodič Samsung tak je tu problém. Aké sú vtedy možnosti?Samsung Dexx
Tak zrejme to tu vela ludi nevyuziva. :) Vdaka za info.LG V50
Kolko by bola primerana cena ti neviem povedat, len viem, ze nanovo zafoliovat rozbaleny telefon nie je ziadny problem. Ja by som stvorrocny telefon, ktory sa tvari ako nikdy nerozbaleny, nekupovala....Vyber mobilu prechod z iphone xs na lacnejsi android
Ahojte, Zvažujem niečo podobné, doteraz som mal Xiaomi Redmi 8T a rozhodujem sa medzi Poco M5s a Motorola Moto G72. Cenovo sú podobne, cca 220€. Sú tu aj iní kandidáti, ale títo sú...android 13 a problemy s upozorneniami aplikacie cp
ahojte, konecne uz aj ku mne na a23 dorazila aktualizacia na oneui 5.1, a konecne mozem s plnym vedomim povedat ze mi upozornenia cp zacali ffungovat presne tak, ako maju. Asi mi to neuverite, ale...
tom4as 13.07.2015 - 19:45
Dobrý deň Lenka, keď už (občas) zabrúsite do sveta okien, skúste si urobiť "prehľad tlače". Ono sa o tej budúcnosti už čo to vie... Skúste kliknúť na nejakú (českú) konkurenciu. Veselý deň...
Lenka Ivančíková13.07.2015 - 21:37 Trvalý odkaz
Je pravda, ze WP sa venujeme ovela menej nez inym platformam, co je zapricinene hlavne pomerom jednotlivych operacnych systemov. O dolezitych novinkach zo sveta Windows Phone sa samozrejme snazime informovat. Urcite tu preto nechybaju nove telefony s tymto OS ani info o uvedeni kazdej novej verzie WP. Pokial ma ktokolvek pocit, ze tu na tejto stranke nieco chyba, budeme radi, ked nas kontaktujete cez formular na to urceny. Je v pravom stlpci hore na nasej stranke. :) Naozaj obcas nestiham sledovat uplne vsetko. :) Vdaka.
sysell13.07.2015 - 23:42 Trvalý odkaz
Zial Win ma zial fakt maly podiel. Pritom dnes som bol v obchode pozret dake telefony a tie nokie resp. microsofty su fakt celkom pekne aj ten os je na zivo krajsi. Zial este raz idem do andoridu ale uz asi naposledy
Lumiak62514.07.2015 - 14:00 Trvalý odkaz
Microsoft práve kúpil Nokiu výhodne. Vyslal tam Elopa, ktorý stopol Symbian s vyše 30% podielom na trhu, zabil začínajúci Meego a išli do neznámeho WP7 schválne. Čím mobilnú divíziu Nokie sa im podarilo znehodnotiť a potom lacno kúpiť. Elop potom letel aj z MS, ale asi so zlatým padákom ako z Nokie. Elop bol taký trójsky kôň. Ja tu vidím dosť ľudí s WP. Podľa príspevkov s logom MS a mobilu. Lenka Jablčková na nás s oknami kašle. :) Ja nosím aj Android, aby som mal po ruke aj služby Google. Nepotrebujem nový Android na to. Stačí mi Sony Xperia M so 4.3 :) Hlavné mobily Lumia 730 kvôli dual SIM a Lumia 625 kvôli 4G, kde mám SIM Swanu. :)
jarpo14.07.2015 - 15:28 Trvalý odkaz
Hej, je to pravda, že WP-čku sa tu moc nevenujete. Je to síce málo rozšírená platforma, ale noviniek je okolo nej stále veľa.