MOI - odpajanie modemu Huawei E220 od PC

• 10 príspevkov
  • ban 12.01.2009 - 15:22

Mam problem s mojim mobilnym pripojenim k internetu, preinstalovaval som win XP a v poslednej dobe sa mi niekolkokrat stalo, ze sa mi zrazu odpojil modem Huawei od PC. Pripojeny je cez USB.

Je jedno, ci je spojenie aktivne alebo nie, proste mi zdrazu vypise, ze USB DEVICE NOT RECOGNIZED a samozrejme sa datove spojenie ukonci. Musim modem vzdy vytiahnut z USB a nanovo pripojit, potom si ho PC najde, spoji a normalne funguje. Mam pocit, ako by PC modem nanovo instalovalo. Vsetky instalacne programy su nahrate priamo v modeme.

Dnes sa mi to stalo 3x a to ma uz zacina stvat, doposial som s nim ziadne problemy nemal, nespadol mi ani nic potobne. V com by mohol byt problem?

• Gash12.01.2009 - 15:41 Trvalý odkaz

mne sa toto iste zacalo diat 4 dni pred koncom zaruky. modem bol v servise, vratil sa OK, no dva dni na to to iste, tak siel zas...uz je tam 27 dni.

Peter Makai12.01.2009 - 15:42 Trvalý odkaz

Mojmu bratovi to tusim tiez robil, poslal do servisu, potom este raz poslal do servisu a potom uz bol na chvilku pokoj a teraz uz len zhadzuje pripojenie obcas...v servise prehrali len FW...

Gash12.01.2009 - 15:48 Trvalý odkaz

obcas ale vypise - device not recognized, ci niieco take ale pripojenie bezi dalej, inokedy zhodi net uplne

borizz12.01.2009 - 16:20 Trvalý odkaz

Ja mam celkovo pocit, ze kvalita spojenia cez E220 je mizerna. Ja mam svoj od TMO, ale prakticky sa spojenie neudrzi pocas celeho dna. Velmi casto sa mi stava, ze spadne spojenie. Ja si to vzdy vsimnem uz vtedy, ked je odpojeny. Takze nie je to problem len u jedneho opa, ale zariadenia Huawei E220 ako takeho. Neviem kde moze byt chyba, ale pri najblizsej prilezitosti to pojde na servis.

ban12.01.2009 - 17:03 Trvalý odkaz

Takze zrejme to nebude chyba iba mojho kusu..

Problem je, ze si nemozem dovolit dat modem na 30 dni do servisu, mam ho v praci a tam nemozem byt mesiac bez netu.
    Tak si asi len budem musiet zvyknut.

Neda sa spravit nejaka aktualizacia FW z domu?

borizz12.01.2009 - 17:27 Trvalý odkaz

Orange by mal mat tusim na stranke nieco na upgrade FW ;)

steve12.01.2009 - 19:47 Trvalý odkaz

Ja som poziadal o nahradny modem za cas, pokial moj bol servise /posielaju to do L.Hradku/. 3000 korunovu zabezpeku mi vratili pri prevzati, vraj opraveneho modemu. Pricina neuvedena, sposob odstranenia poruchy-novy FW.

ban12.01.2009 - 20:39 Trvalý odkaz

Diki za rady, skusim teda tu aktualizaciu FW a ak to nebude fungovat skusim servis a poziadam o nahradny modem.