MOI - odpajanie modemu Huawei E220 od PC
Najčítanejšie články
Najnovšie príspevky
Diskusia: SpyraThree - vodná puška za takmer dvesto eur
Vdaka teda...ale draha hracka naozaj je toDiskusia: Telekom: zmeny podmienok na predplatených kartách a širšia ponuka MIX balíčkov
A tomuto hovoria že zlepšujú služby...Diskusia: Cez Xiaomi Pay zaplatíte na Slovensku už aj Visa kartou mBank
Škoda že VUB v tom nejak zaostávaDiskusia: Huawei P60 Pro - perleťový unikát
Inak som si všimol, že DxO Mark bol dneska aktualizovaný a P60 Pro je na 1.mieste 👏👏👏Diskusia: Huawei Watch Ultimate – pripravené na dobrodružstvo
Da sa nimi platit, ale iba na trhoch, ktore podporuju platby cez Huawei Pay. Slovensko medzi ne nepatri.
Rodičovská kontrola
Lenže ak má dieta apple a rodič Samsung tak je tu problém. Aké sú vtedy možnosti?Samsung Dexx
Tak zrejme to tu vela ludi nevyuziva. :) Vdaka za info.LG V50
Kolko by bola primerana cena ti neviem povedat, len viem, ze nanovo zafoliovat rozbaleny telefon nie je ziadny problem. Ja by som stvorrocny telefon, ktory sa tvari ako nikdy nerozbaleny, nekupovala....Vyber mobilu prechod z iphone xs na lacnejsi android
Ahojte, Zvažujem niečo podobné, doteraz som mal Xiaomi Redmi 8T a rozhodujem sa medzi Poco M5s a Motorola Moto G72. Cenovo sú podobne, cca 220€. Sú tu aj iní kandidáti, ale títo sú...android 13 a problemy s upozorneniami aplikacie cp
ahojte, konecne uz aj ku mne na a23 dorazila aktualizacia na oneui 5.1, a konecne mozem s plnym vedomim povedat ze mi upozornenia cp zacali ffungovat presne tak, ako maju. Asi mi to neuverite, ale...

ban 12.01.2009 - 15:22
Mam problem s mojim mobilnym pripojenim k internetu, preinstalovaval som win XP a v poslednej dobe sa mi niekolkokrat stalo, ze sa mi zrazu odpojil modem Huawei od PC. Pripojeny je cez USB.
Je jedno, ci je spojenie aktivne alebo nie, proste mi zdrazu vypise, ze USB DEVICE NOT RECOGNIZED a samozrejme sa datove spojenie ukonci. Musim modem vzdy vytiahnut z USB a nanovo pripojit, potom si ho PC najde, spoji a normalne funguje. Mam pocit, ako by PC modem nanovo instalovalo. Vsetky instalacne programy su nahrate priamo v modeme.
Dnes sa mi to stalo 3x a to ma uz zacina stvat, doposial som s nim ziadne problemy nemal, nespadol mi ani nic potobne. V com by mohol byt problem?
Gash12.01.2009 - 15:41 Trvalý odkaz
mne sa toto iste zacalo diat 4 dni pred koncom zaruky. modem bol v servise, vratil sa OK, no dva dni na to to iste, tak siel zas...uz je tam 27 dni.
Peter Makai12.01.2009 - 15:42 Trvalý odkaz
Mojmu bratovi to tusim tiez robil, poslal do servisu, potom este raz poslal do servisu a potom uz bol na chvilku pokoj a teraz uz len zhadzuje pripojenie obcas...v servise prehrali len FW...
Gash12.01.2009 - 15:48 Trvalý odkaz
obcas ale vypise - device not recognized, ci niieco take ale pripojenie bezi dalej, inokedy zhodi net uplne
borizz12.01.2009 - 16:20 Trvalý odkaz
Ja mam celkovo pocit, ze kvalita spojenia cez E220 je mizerna. Ja mam svoj od TMO, ale prakticky sa spojenie neudrzi pocas celeho dna. Velmi casto sa mi stava, ze spadne spojenie. Ja si to vzdy vsimnem uz vtedy, ked je odpojeny. Takze nie je to problem len u jedneho opa, ale zariadenia Huawei E220 ako takeho. Neviem kde moze byt chyba, ale pri najblizsej prilezitosti to pojde na servis.
ban12.01.2009 - 17:03 Trvalý odkaz
Takze zrejme to nebude chyba iba mojho kusu..
Problem je, ze si nemozem dovolit dat modem na 30 dni do servisu, mam ho v praci a tam nemozem byt mesiac bez netu.
Tak si asi len budem musiet zvyknut.
Neda sa spravit nejaka aktualizacia FW z domu?
borizz12.01.2009 - 17:27 Trvalý odkaz
Orange by mal mat tusim na stranke nieco na upgrade FW ;)
Marek Villár12.01.2009 - 17:37 Trvalý odkaz
ja mam e220 od OR, so spojenim som doteraz nemal problem. len ked ho chcem spustit hned po starte tak mi ho nerozpozna.. cca 3 minuty treba cakat :/ :D a spojenie drzi, max som mal na nom 30 hodin
a aktualizacia http://www.orange.sk/web/pomoc/datove_zariadenia/datove_zariadenia.html
steve12.01.2009 - 19:47 Trvalý odkaz
Ja som poziadal o nahradny modem za cas, pokial moj bol servise /posielaju to do L.Hradku/. 3000 korunovu zabezpeku mi vratili pri prevzati, vraj opraveneho modemu. Pricina neuvedena, sposob odstranenia poruchy-novy FW.
ban12.01.2009 - 20:39 Trvalý odkaz
Diki za rady, skusim teda tu aktualizaciu FW a ak to nebude fungovat skusim servis a poziadam o nahradny modem.