Možnosť výmeny HTC Desire za HTC HD7

  • 4 príspevky
  • majko11293 (h… 10.04.2012 - 14:56

    Zdravím, takže po asi roku používania telefonu HTC Desire a robenia pokusoch na nom ma už nejak všetko omrzelo a kamarát mi dal ponuku, že by vymenil svoj HTC HD7 za môj HTC Desire + môj doplatok 30eur. Chcem sa teda spýtať, máte s týmto telefonom nejake skusenosti? Mne osobne sa WP7 veľmi páči, sam na Androide pouzivam Launcher 7 no neviem či by mi OS sedel aj na dlhodobe pouzivanie. Moznost vyskusat si tento OS som este nemal, takze fakt neviem. V androide sa orietnujem uz celkom dobre, a chcel by som vyskusat niečo nove no neviem či WP7 je to pravé orechové pre mňa. Za rady vopred dakujem.

    Zabudol som dodať že telefon potrebujem hlavne na bežnú prácu, prehliadanie webu, občas nejaka hra. Rad ale skusam aj niečo nove, napr. na Androide ROOT, flashovanie atd..

  • Pavol Pavučko10.04.2012 - 16:05 Trvalý odkaz

    poradim ber to ja by som hned bral lebo moj mobil ma serie a ten android nie je dorieseny stale mi z nicho nic samo vybija moibl a seka na tvojom mieste ani necakam ten WP7 je narozdiel od androidu perfketne rychly a ani raz ti nesekne :)

    majko11293 (h…10.04.2012 - 18:45 Trvalý odkaz

    no ono, s mojim Desirom to nieje zas až tak strašne, mobil je to skvelý, mam ho rootnuty, flahnuty, procesor pretaktovany. Je pravda ze novsie hry uz neutiahne no bohuzial. Ale mam pocit ze napriek tomu vsetkemu by som potreboval zmenu. Len neviem, či prechod z Androidu na WP7 je dobrý napad. Viem že WP7 je lepsie optimalizovany, moznosti nastaveni su minimalne podobne ako u iOS no a prave tu neviem či by mi ten Android nechybal...Najde sa tu niekto kto prešiel z Androidu na WP7 alebo opačne? Rad by som videl jeho nazor. Inač dakujem za odpoved.

    DJ Pepe10.04.2012 - 23:53 Trvalý odkaz

    Ja by som to spravil. Ono android mi nevyhovuje, launchery a widgety su premna zbytocne a vadi mi nestabilita. Aj ja som si zakupil Launcher7. Ono by mi chybal akurat tak flash, ale stym by som sa zmieril. Ono som WP7 dlho nemal, len co som sa snim pohral, a sadol mi, viac ako iPhone koly cene. Ono mam naplanove asi predat Neo a kupit Dell Venue Pro. Nejaka jednoducha hra na zabitie casu, citania a esitovanie dokumentov, emaily a internet. To vsetko vyuzivam a to mi aj WP zaruci plus mi prida stabilitu rychlost a spolahlivost gratis. Alebo by som si kupil HTC HD2, nanom sa da perfektne vyblaznit so systemami (WM 6.5, WP7, Droid, Ubuntu...)