Mrtvy C3050

• 3 príspevky
  • Stanley1994 20.06.2010 - 00:39

Zdravim.

Dostal sa mi do ruk mrtvy samsung C3050. Vobec nereaguje. Dal by sa niako flashnut cez kabel? Esta taka vec, ked som meral baterku mala 0,0V. Datakabel sice mam ale nabijacku nie. Vraj by sa mal dat nabijat aj cez kabel ale displej nic neukazuje. Budem potrebovat aj nabijacku alebo mi staci ten kabel?

PS: s flashnutim samsungov nemam zial ziadne skusenosti. Doteraz som fashoval len Nokie.

Budem rad za vsetky rady.

• BB5unlock20.06.2010 - 12:01 Trvalý odkaz

z 0.0V baterku ziadnym sposobom v telefone nenabijes (ani cez kabel, ani cez nabijacku)

kedze mala baterka 0.0V tak by som to skor videl na oxidaciu (a nie na chybu FW), pretoze telefon sam o sebe nedokaze baterku vybit do nuly teda pokial v nom nie je nejaky skrat

Stanley199420.06.2010 - 13:03 Trvalý odkaz

no mal som ho otvoreny, len spodnu cast kde je klavesnica a nevyzeralo ze by tam nieco bolo zle ale 100% to nieje... skusal som to napojit na zdroj kde som si nastavil 3,5V, minus na minus telefonu, plus (zdroja) som pripojil na ten stredny kontakt a plusovy kontakt a odber to malo 10mA, to je vsetko... neviem ani za boha co by tomu mohlo byt, vyskusam si zohnat niaku baterku z ineho funkcneho samsungu a vyskusat to.