- Späť na článok
- 66 príspevkov
myPhone 8870
Najčítanejšie články
Najnovšie príspevky
Diskusia: SpyraThree - vodná puška za takmer dvesto eur
Vdaka teda...ale draha hracka naozaj je toDiskusia: Telekom: zmeny podmienok na predplatených kartách a širšia ponuka MIX balíčkov
A tomuto hovoria že zlepšujú služby...Diskusia: Cez Xiaomi Pay zaplatíte na Slovensku už aj Visa kartou mBank
Škoda že VUB v tom nejak zaostávaDiskusia: Huawei P60 Pro - perleťový unikát
Inak som si všimol, že DxO Mark bol dneska aktualizovaný a P60 Pro je na 1.mieste 👏👏👏Diskusia: Huawei Watch Ultimate – pripravené na dobrodružstvo
Da sa nimi platit, ale iba na trhoch, ktore podporuju platby cez Huawei Pay. Slovensko medzi ne nepatri.
Rodičovská kontrola
Lenže ak má dieta apple a rodič Samsung tak je tu problém. Aké sú vtedy možnosti?Samsung Dexx
Tak zrejme to tu vela ludi nevyuziva. :) Vdaka za info.LG V50
Kolko by bola primerana cena ti neviem povedat, len viem, ze nanovo zafoliovat rozbaleny telefon nie je ziadny problem. Ja by som stvorrocny telefon, ktory sa tvari ako nikdy nerozbaleny, nekupovala....Vyber mobilu prechod z iphone xs na lacnejsi android
Ahojte, Zvažujem niečo podobné, doteraz som mal Xiaomi Redmi 8T a rozhodujem sa medzi Poco M5s a Motorola Moto G72. Cenovo sú podobne, cca 220€. Sú tu aj iní kandidáti, ale títo sú...android 13 a problemy s upozorneniami aplikacie cp
ahojte, konecne uz aj ku mne na a23 dorazila aktualizacia na oneui 5.1, a konecne mozem s plnym vedomim povedat ze mi upozornenia cp zacali ffungovat presne tak, ako maju. Asi mi to neuverite, ale...
Martin Hombauer 28.05.2010 - 13:50
Potrebujem opraviť myPhone 8870 potrebujem opraviť displey alebo stiahnuť dáta
Jaro27.09.2012 - 13:19 Trvalý odkaz
Kto pomôže s myPhone 8870
Jaro27.09.2012 - 13:21 Trvalý odkaz
Potrebujem opraviť myPhone 8870 displey alebo stiahnuť dáta poraďte prosím
anonymous28.05.2010 - 15:53 Trvalý odkaz
Mustafa: ,,Ide ?alší cenovo prístupný dual SIM mobil.,,
...a kam ide?
* ?akujeme za upozornenie :) chyba opravena - redakcia
anonymous28.05.2010 - 15:55 Trvalý odkaz
flash: Podla mna dole vodou
anonymous28.05.2010 - 20:08 Trvalý odkaz
Tom: jedine co ma na tom uputalo je ten design :-)
anonymous29.05.2010 - 02:46 Trvalý odkaz
giermo18: Mna ani ten dizajn neuputal :D
anonymous30.05.2010 - 21:06 Trvalý odkaz
bolek: Mna zasa neuputalo na nom vobec nic.. :D
anonymous30.05.2010 - 23:54 Trvalý odkaz
cdr: mna zas uputala ta cena :-DDD ak beriem do uvahy, ze nejaky sikmooky to tam zbucha z materialu za 10 dolarov
anonymous31.05.2010 - 01:37 Trvalý odkaz
Dumbo: Pripomina mi to nejake HTC. Mozno Diamond. Hadam uz aj ten myPhone kopiruje dizajny inych mobilov ako Mivvy...? =)
anonymous07.06.2010 - 10:54 Trvalý odkaz
RastislavJ: Mne v Tesku tvrdili, že to EDGE nemá :-)
anonymous20.06.2010 - 16:51 Trvalý odkaz
Majo: dnes si teento mobil kupil foter, (stary dual-sim si poplaval v bazene), medzi obrazkami najdes aj obrazok nejakych sutrov v iPhone, a odblokovacia obrazovka je uplne taka ista ako byva na LG..
Inak na to telefonovanie je to velmi dobry fonik, na multimedia, net a zabavu ma otec iPhone 3G..
anonymous13.07.2010 - 22:19 Trvalý odkaz
Milan: Kupili sme si s kamosom 2 kusy MyPhone 8870. Oba mali rovnaku vadu: pocas hovoru bola u druheho ucastnika taka ozvena, ze sa nedalo telefonovat. A ked sme si volali navzajom z MyPhonov, bola strasna spatna vazba. Po kupe telefonov sme ich dali na reklamaciu, kde boli vyse mesiaca. A Tesco sa k tomu postavilo absolutne hulvatsky, robili strasne problemy pro vybavovani reklamacie.
anonymous27.07.2010 - 12:25 Trvalý odkaz
stefpo: Ahoj Milan.
musím ?a sklama?, ale to nieje chyba telefónu..
V?era som si jeden kúpil. volal som sám sebe pre kontrolu funk?nosti a žiaden ozvenový efekt som nezaznamenal.
Tebe poradím skús do strýka GOOGLEu hodi? otáazku ozvena mobil telefón :) sná? ak prejdeš nejakých 30 adries zistíš kedy a kde dochádza k halloo efektu.
ku telefónu, je to proste dual sm, za 100€ mate možnos? reklamácie a nevyzerá až tak zle. funguje a ak nie bude reklamácia. ?o doda?, lepšie ako trepa? 3mobily, sta?ia dva a z toho jeden tenu?ký do pe?aženky.....
anonymous06.08.2010 - 02:56 Trvalý odkaz
harmony: Ahojte ,ako sa Vam ovláda telefon ??? ako by ste zhodnotili tento telefon??? ked chcem volat tak treba nejake specialne úkony robit, alebo len vyberiem kontakt a potom vyberim z ktorej sim chcem volat ???? za odpovede vopred dakujem :)
anonymous12.08.2010 - 12:57 Trvalý odkaz
Branko: Môže mi niekto napísa? ?i skuto?ne myPhone 8870 má EDGE nako?ko na nete sú rôzne protichodné tvrdenia ?i má alebo nemá.
anonymous12.08.2010 - 17:33 Trvalý odkaz
stefpo: ku ovladaniu
je to oby?ajný dotykový tla?ítkový mobil. ovládanie prstom alebo ?o je po ruke, v?aka fólii na displeji ktorú tam ra?ej nechajte sa dá ovláda? naozaj ?im ko?vek.
citlivos? na dotyk je dobrá aj ke? niekedy treba dotyk zopakova?, ale to je bežné u dotyká?och všeobecne....
ano napíšeš/vyberieš ?íslo a potom sim A/B a voláš.
akurat neviem ?i je to chyba môjho modelu alebo všeobecne. ke? fotografuješ, fotografia na výšku je na šírku a opa?ne :)
zhrniem to do pár slov používanie pár týžd?ov.
SIM A(1) je nadradená a primárna, všetky nad?asové a lepšie funkcie sa vz?ahuju ku nej v?etne edge a mms, sim B(2) je len na prijem a volanie + sms ako druhoradá.
( pozitívne , aj tak je jedna sim prioritná a druhá len tak nie :)
obrázky a hudba, videa kontakty a základné dokumenty idú aj z karty aj z telefónu, treba da? do správnych prie?inkov.
rádio ide, stiera?e stierajú, svetlo svieti..
sluchátka sú podpriemerne, ale fungujú.
fo?ák ide fotí a za slnka dokonca dobre, až na to otá?anie fotiek proti náh?adu.
dokonca má ja G-senzor ktorý funguje aj ke? nieje až taký citlivý ako majú iné fonky... java hry idú aj iné programy do inštalova?.
zatial som nemal potrebu ho hodi? o stenu alebo poobzera? sa po inom.
osobne som spokojný, doporu?uje ak máte potrebu viac ?ísel a nieste technokrati bude vám sta?i?. ja mám 3 ?ísla., 1 primárny mobil zo všetkýmy funkciami ?o potrebujem a využijem.
tento používam ku dvom ?íslam, a ke? mám potrebu cez bluetot si prepojim a idem na internet.
anonymous15.09.2010 - 18:57 Trvalý odkaz
adam: take pojebane telefoni nefunguje pametova karta
anonymous04.10.2010 - 20:35 Trvalý odkaz
tratatara: ja ho mam bez problemou mi ide neviem co mate za sraldy ale ja mam Myphone 8870 je naj a ma aj balance senzor a vy ste debilovia dbli
anonymous11.10.2010 - 01:45 Trvalý odkaz
jozef: zatial je super len male písmena v zozname
anonymous15.10.2010 - 14:55 Trvalý odkaz
jano: vie mi niekto poradit, ako nastavit internet v tomto mobile? skusal som vselico, ale kedze tmobile nema prenho nastavovacie sms a musim to zadat manualne, nedari sa mi...
anonymous17.10.2010 - 01:23 Trvalý odkaz
Jarre: ... akosi ho nemôžem stíši?, reve jak priblblý, k zoznamu treba lupu, ina? o.k.
anonymous17.10.2010 - 14:24 Trvalý odkaz
Ka?uška: ten mobil som si kúpila ešte len v?era ale je super :D len za 89,90 :D ale nevie?e niekto aká tam ide pame?ovka ???? pls odpííšte :D .D
anonymous22.10.2010 - 21:39 Trvalý odkaz
Alex: Prosim pradte mi ze ci sa mo oplati kupovat tan mobil. Lebo ja mam Samsung C3050 a hladam mobil namisto neho. Pls pomozte mi.
anonymous25.10.2010 - 17:57 Trvalý odkaz
argus: Zdravým, Kamoš si kupil myPhone 8870. Ma problém s nastavením internetu aj s ozvenou.
Ke? mu zavolám na spomínany myPhone, tak po?ujem sám seba pomerne dos? silno.
Chcem sa opýta? ?i sa dá táto ozvena nejakým spôsobom odstráni? v menu alebo je to výrobná
vada telefónu? Ja by som sa priklonil skôr k tej druhej možnosti, pretože na fóre ?ítam, že
je viac prípadov oh?adom ozveny ?o sa týka pre mobili myPhone 8870. ?alej som skúšal ?i
problém s ozvenou nebude v operátorovy ale rovnaký problem je pri o2 aj pri orange takže, s toho
konštatujem, že chyba bude v telefone. ?alej je problém s nastavením internetu. Na tento mobil
si kámoš aktivoval o2 data neobmedzene, mobil nakonfiguroval a ni?-internet nejde. Potom
navštívil o2 predajnu tan hodili do mobilu nastavenie ru?ne a ni?. Ak niekto má nejaké rady
alebo skúsenosti nech odpíše. Vopred ?akujem
anonymous29.10.2010 - 15:21 Trvalý odkaz
Jakub: Mám ten mobil a funguje mi velmi dobre.Doporu?ujem vám ho.
anonymous14.11.2010 - 00:10 Trvalý odkaz
Nikki: Prosím vás kde sa tam dá nastavi? tichý profil, je to normálne, aby sa to nedalo? A ešte, ke? mám neprijatý hovor alebo SMS dá sa vypnú? to, že mi to každých neviem ko?ko minút bu? pípa alebo vybruje? Ak áno kde?
anonymous16.11.2010 - 19:28 Trvalý odkaz
wyrus112: cawko mam tento mobil ,je v celku dobri ale chcel by som si donho dat iny OS mohol by my stim niekdo pomoct?
anonymous16.11.2010 - 19:31 Trvalý odkaz
wyrus112: pametovka------SD.!!!
anonymous20.11.2010 - 17:55 Trvalý odkaz
uchvat: ahojte,
takisto s apridavam k argusovi... po nastaveni profilu pre ne t... sa dany profil v java nastaveniach nezobrazi a simka je v A slote ...mimochodom k hornemu prispevku ...v slote B je ceska karta a ceske nastavenia mi telefon zobral a v pohode fici aj z Becka na GPRS... no bohuzial slovensky operatori maju bud zvlastne nastavenia alebo ten telefon ich nie je schopny spracovat..nakolko je to v datovych nastaveniach ale v java nastaveniach to nie je.. riesila som to uz cez infolinku a navstevu v predajni, nic s tym nespravli tak ako ja predtym ...ak ma niekto konstruktivny napad ako to vyriesit bez upgrade firmveru ..sem s nim )
anonymous04.12.2010 - 22:17 Trvalý odkaz
Jarre: Neporadil by mi niekto kde sa zapína hlasitý odposluch, a kde má ten telefon notes. ?akujem.
anonymous07.12.2010 - 20:25 Trvalý odkaz
nio: je mozne v tomto telefone vypnut jednu SIM a fungovat len na druhej???
anonymous08.12.2010 - 18:33 Trvalý odkaz
Jarre: Samozrejme, dá sa : nastavenia telefónu - nastavenia Dual SIM - a vyber si !
anonymous25.12.2010 - 18:07 Trvalý odkaz
Marek: ako sa na tomto mobile da zmenit ton zvonenia???
anonymous25.12.2010 - 18:08 Trvalý odkaz
Marek: kde sa prosim vas na tom daju vypnut zvuky?
anonymous26.12.2010 - 21:26 Trvalý odkaz
Niki: zvuky som sa už aj ja snažila vypnú? - bezvýsledne :-) a navyše to neustále pípanie alebo vybrovanie o nepre?ítanej info.Potom sa len zbyto?ne vybíja ke? si tú info nepre?ítam! ?lovek by ten telefón hodil o stenu!!!
anonymous28.12.2010 - 20:24 Trvalý odkaz
Ma?a: Ahojte..chcela by som si tento mobil kúpi?, ale neviem ?i je dobrý, pretože všetci tu píšete, že ma nejaké chyby..:-/..prosím pora?te mi..?AKUJEM..
anonymous29.12.2010 - 21:20 Trvalý odkaz
Patrik: Ja mam tento telefon uz vyse 3 mesiacov a BEZ problemov !!!
SMS spravy sa pisu vpohode a to mam silnejsie prsty! su tam 3 sposoby pisania SMS a pismenka u dostatocne velke. MMS tiez vpohode. Videa prehrava AVI format ale musite mat kodovane v MPEG4 do 1000 kbps,,, inak nebude stihat obraz a zvuk pojde dopredu.
Jedina nevyhoda co tu vydim je ze si NEMOZTE zvolit VLASTNY ton pre SMS ! Ale pre ZVONENIE to zas naopak funguje :)
A ANO tu foliu vam odporucam nechat...
Takze jedinu chybu co tu ja vydim je len to ze sa neda zvolit vlastna zvucka pre SMS.
Inak z mojej strany BEZ-Problemov ;-) A ECHO a podobne pi*ovyny som nikdy nezaznamenal !
anonymous03.01.2011 - 13:02 Trvalý odkaz
Vlado: moje polro?né skúsenosti sú nasledovné.echo sa objavilo aj u m?a - všetci, ?o mi volali sa po?uli dvakrát.Odstráni? sa to dá tak,že hlasitos? slúchadla musíš ma? na 4. pali?ke - ani viac ani menej.Jedine vtedy sa volajúci nepo?uli.Alebo používaj handsfree, vtedy môžeš hlasitos? nastavi? ?ubovolne. Marek - tón zvonenia meníš jedine cez profily a zvuky vypneš tak, že si dáš profil schôdzka. Niki - pípanie nepre?ítanej info vypneš cez Nastavenia telefónu - automatická pripomienka (musíš ju ma? vypnutú). Iná? som s ním spokojný, asi preto, lebo za takú cenu som neo?akával žiadne "delo". :-)
anonymous04.01.2011 - 00:55 Trvalý odkaz
mirka: Je spo?ahlivý? Nemrzne? Odporu?íte kúpu v Tescu, alebo cez e-shop? ?.:-)
anonymous04.01.2011 - 10:00 Trvalý odkaz
Robo: A ja som bol rád, ke? som v mojom WM6.5 dual sime našiel v app S2U2 možnos? opakovaného pripomínania... je to super funkcia, za toto by som ten telefón len chválil!!!
anonymous04.01.2011 - 11:37 Trvalý odkaz
Vlado: Mirka,ja osobne som ho kupoval v Tescu. Ale pod?a m?a sa ni? nestane, ke? si ho kúpite aj za výhodnejšiu cenu cez niektorý zo spo?ahlivých e-shopov. Reklamova? môžete aj v nich. ?o sa týka mrznutia, jediné ?o mi ob?as mrzne je aplikácia Fish text, ktorú používam na zasielanie sms. Ale je to naozaj len ojedinelé mrznutie.
anonymous05.01.2011 - 18:09 Trvalý odkaz
mirka: ?akujem za radu :)
anonymous07.01.2011 - 03:34 Trvalý odkaz
Bona: Moze mi niekto poradit ohladom Myphonu? na bona.dimik@gmail.com. Skusam poslat cez bluetooth MMS a pyta nejaky kod- tzv. parovanie...hm?
anonymous08.01.2011 - 01:36 Trvalý odkaz
j@: postup sa mal zhodova? - Obidve zapnete BT - Ty alebo priate?ka dáte vyh?adáva? nové párové zariadenie - sparuješ sa s druhým tlf, obidve zadate ?ubovo?ný kod, ale musi by? zhodný s kodom ktorý zadá priate?ka, napr.0000.... telefony sú pripravene na posielanie MMS
anonymous10.01.2011 - 18:29 Trvalý odkaz
Billy: Rad by som sa spytat ci niekto vie ako v tomto mobile spustim Citacku kníh? Pretoze ak ju otvorim vipise mi to len "prazdna zlozka" ale neprisiel som na ziadni sposob ako otvorit subor z ebooku....a este kde nastavim hlasitost hovoru.... za ochotu vopred dakujem.
anonymous11.01.2011 - 12:52 Trvalý odkaz
Billy: tak uz som na to prisiel.
anonymous14.01.2011 - 09:23 Trvalý odkaz
Fefef: Dobry den, chcel by som sa opytat ci do tohoto telefonu mozem dat 2 sim s 2 operatormi T-mobile a O2 ? Alebo iba 2 sim s operatorom T-mobile alebo O2 ??
Dakujem
anonymous14.01.2011 - 23:38 Trvalý odkaz
Helen: Ahoj, muzes si do nej dat jakekoli dve SIMkarty, mne fugnovaly 2 Vodafone i Vodafone a O2, takze by to nemel byt problem ;-)
anonymous15.01.2011 - 17:17 Trvalý odkaz
doubleA: to je ?o za otázku??? preto je to dual fón, že môžem využiva? 2ch operátorov naraz...?iže 2 rôzne sim od 2 rôznych operátorov
anonymous20.01.2011 - 00:55 Trvalý odkaz
richard: Ahoj,je možné p?ijmout hovor na obou sim sou?asn??
N?kde jsem ?etl že když na jedné sim hovo?ím druhá sim je nedostupná?