N2610 zeby microUSB?
Najčítanejšie články
Najnovšie príspevky
Diskusia: SpyraThree - vodná puška za takmer dvesto eur
Vdaka teda...ale draha hracka naozaj je toDiskusia: Telekom: zmeny podmienok na predplatených kartách a širšia ponuka MIX balíčkov
A tomuto hovoria že zlepšujú služby...Diskusia: Cez Xiaomi Pay zaplatíte na Slovensku už aj Visa kartou mBank
Škoda že VUB v tom nejak zaostávaDiskusia: Huawei P60 Pro - perleťový unikát
Inak som si všimol, že DxO Mark bol dneska aktualizovaný a P60 Pro je na 1.mieste 👏👏👏Diskusia: Huawei Watch Ultimate – pripravené na dobrodružstvo
Da sa nimi platit, ale iba na trhoch, ktore podporuju platby cez Huawei Pay. Slovensko medzi ne nepatri.
Rodičovská kontrola
Lenže ak má dieta apple a rodič Samsung tak je tu problém. Aké sú vtedy možnosti?Samsung Dexx
Tak zrejme to tu vela ludi nevyuziva. :) Vdaka za info.LG V50
Kolko by bola primerana cena ti neviem povedat, len viem, ze nanovo zafoliovat rozbaleny telefon nie je ziadny problem. Ja by som stvorrocny telefon, ktory sa tvari ako nikdy nerozbaleny, nekupovala....Vyber mobilu prechod z iphone xs na lacnejsi android
Ahojte, Zvažujem niečo podobné, doteraz som mal Xiaomi Redmi 8T a rozhodujem sa medzi Poco M5s a Motorola Moto G72. Cenovo sú podobne, cca 220€. Sú tu aj iní kandidáti, ale títo sú...android 13 a problemy s upozorneniami aplikacie cp
ahojte, konecne uz aj ku mne na a23 dorazila aktualizacia na oneui 5.1, a konecne mozem s plnym vedomim povedat ze mi upozornenia cp zacali ffungovat presne tak, ako maju. Asi mi to neuverite, ale...
Andrej Lenghart08.01.2007 - 23:03 Trvalý odkaz
Podla toho,co som sa docital v nasej recenzii, je to zrejme tzv. flash konektor, ktory sluzi na prepojenie PC a fonu.
benko08.01.2007 - 23:15 Trvalý odkaz
myslim ze su rozne kable dajme tomu ako maju fotaky Olympus.co sa tyka pripojenia s PC by nemal byt problem.ked zistim viac,tak napisem
EDIT:tak prenos dat funguje,ale nic viac od neho necakaj
4ever09.01.2007 - 00:20 Trvalý odkaz
takze si to viem pouzit v pc suite? ci nemate s tym nitko skusenosti? neni to osobne moj telefon len to potrebujem zistit lebo na nokiach som sa s takym konektorom este nestretol
benko09.01.2007 - 04:33 Trvalý odkaz
na stranke OR sa pise ze "prenos dat" takze by mala komunikovat s nokia pc suit.lenze je lepsie raz vyskusat ako sto krat pisat.alebo skus poslat mail na nokia.sk.tam ti to urcite prezradia.aj to aky kabel,a kde ho mozes kupit.
7wcsnurka09.01.2007 - 11:06 Trvalý odkaz
standart micro usb bol homologizovany len pred par dnami,nieje este v ziadnom mt
4ever09.01.2007 - 13:32 Trvalý odkaz
to som pocul, len ma potom napad,lo ze by ho nokia predbehla :lol:
vypaju dost podobne len mu budu chybat konektory ktore ma navyse microUSB, len ten kabel musim niekde zohnat, len ak je to "servisny" tak mi nokia rychlo odpise ze mozem nan zabudnut
Marian09.01.2007 - 13:43 Trvalý odkaz
Preboha ved je to 2610, absolutny low-end, hadam si nemyslis ze do toho Nokia slahne USB konektor... A hlavne ked ten fon je v predaji a bol pred uvedenim microUSB... Niekedy ma hosi zaskakujete... Trosku zdraveho rozumu a cerstveho vzduchu by nezaskodilo...
Andrej Lenghart09.01.2007 - 13:49 Trvalý odkaz
Atlisko to vies, niekomu aj ked vysvetlis,ze to je flash konektor, aj tak sa tu budu rozplyvat nad tym,ze ci to predsa len nie je microUSB. Niekomu to proste nevysvetlis.
redmond09.01.2007 - 17:53 Trvalý odkaz
Hmmm, ale skorej ako microUSB to bude miniUSB. Staci sa pozret na nete kde sa ten typ konektoru uvadza ako miniUSB (4 alebo 5 pinovy).
cejko09.01.2007 - 19:16 Trvalý odkaz
ak mozem, pridam svoj "nazor laika". Dany konektor sluzi vylucne na servisne ucely, staci sa pozriet do tabulky pc suite podporovanych fonov.
pipo10.01.2007 - 21:30 Trvalý odkaz
pokial ja viem tak usb pouziva 4 piny takisto aj micro a mini sa tomu musia prisposobit kedze druha koncovka je vzdy len usb taze asi tazko
pipo13.01.2007 - 15:25 Trvalý odkaz
vyjadrim sa inak. do zakladnej dosky na pc sa usb zapaja cez 4 piny. koniec je usb samica, to je dufam jasne. tak preco by potom mini USB mal mat 5 pinov, ten piaty na paradu? mini USB kabel mam doma uz niekolko rokov, ostal mi po nokii 5510 :D ked sa nanho teraz pozeram tak fakt ma tych pinov 5 oki tak mas pravdu len mi preboha vysvetli naco je ten piaty a budem spokojny :) a na tom obrazku v prvom prispevku je tych pinov kus viac :D
tinco13.01.2007 - 15:45 Trvalý odkaz
uzemnenie :-P