N6120c a problem pri aktual. FW
Najčítanejšie články
Najnovšie príspevky
Diskusia: SpyraThree - vodná puška za takmer dvesto eur
Vdaka teda...ale draha hracka naozaj je toDiskusia: Telekom: zmeny podmienok na predplatených kartách a širšia ponuka MIX balíčkov
A tomuto hovoria že zlepšujú služby...Diskusia: Cez Xiaomi Pay zaplatíte na Slovensku už aj Visa kartou mBank
Škoda že VUB v tom nejak zaostávaDiskusia: Huawei P60 Pro - perleťový unikát
Inak som si všimol, že DxO Mark bol dneska aktualizovaný a P60 Pro je na 1.mieste 👏👏👏Diskusia: Huawei Watch Ultimate – pripravené na dobrodružstvo
Da sa nimi platit, ale iba na trhoch, ktore podporuju platby cez Huawei Pay. Slovensko medzi ne nepatri.
Rodičovská kontrola
Lenže ak má dieta apple a rodič Samsung tak je tu problém. Aké sú vtedy možnosti?Samsung Dexx
Tak zrejme to tu vela ludi nevyuziva. :) Vdaka za info.LG V50
Kolko by bola primerana cena ti neviem povedat, len viem, ze nanovo zafoliovat rozbaleny telefon nie je ziadny problem. Ja by som stvorrocny telefon, ktory sa tvari ako nikdy nerozbaleny, nekupovala....Vyber mobilu prechod z iphone xs na lacnejsi android
Ahojte, Zvažujem niečo podobné, doteraz som mal Xiaomi Redmi 8T a rozhodujem sa medzi Poco M5s a Motorola Moto G72. Cenovo sú podobne, cca 220€. Sú tu aj iní kandidáti, ale títo sú...android 13 a problemy s upozorneniami aplikacie cp
ahojte, konecne uz aj ku mne na a23 dorazila aktualizacia na oneui 5.1, a konecne mozem s plnym vedomim povedat ze mi upozornenia cp zacali ffungovat presne tak, ako maju. Asi mi to neuverite, ale...

molotow 07.01.2009 - 18:46
Zdravim vas,
vcera som si chcel aktualizovat FW na mojej starsej 6120c. Mam tam 5.11 a chcel som tam supnut 6.01. Tak som pripojil telefon, profil Normal, updatol som NSU a isiel som na to. Vsetko bezalo OK, zostavalo 15 min., potom 5, atd. Nakoniec uz nateseny pozeram ze ostava par sekund a bum. NSU oznamil, ze aktualizacia neprebehla uspesne alebo nieco podobne, displej biely. Pytal sa ma ze ci chcem skusit opakovat aktualizaciu, len neviem ako by to dokazal ked telefon bol v stave nirvany s bielym displejom - ale skusil som to. Telefon uz samozrejme nenaslo a teraz nejde ani zapnut... :( V com bola chyba? Viem si ho teraz doma rozbehat sam, prip. co k tomu teraz potrebujem? Alebo len servis?
Diki vopred za info...
Lenka Ivančíková07.01.2009 - 19:33 Trvalý odkaz
Tazko povedat,kde nastala chyba.Skusil si vybrat baterku,nasadit spat a znovu zapnut?Nemal si slabo nabity fon?
Marian07.01.2009 - 19:36 Trvalý odkaz
Slabo nabity fon, mozno pohnutie s kablom? Asi len servis molotow...
molotow07.01.2009 - 20:04 Trvalý odkaz
Telefon bol nabity a ono to vsetko islo ako po masle. Ten priebeh co tam v NSU ukazuje dosiel az celkom po koniec, a potom ukazalo to spomenute hlasenie. Telefon teraz vobec nejde zapnut, ani nezasvieti, ale bateria je nabita... :) Co uz, do servisu s nim nebudem chodit, taku cenu pre mna ani nema ked uz mam novy, ja som chcel len ako sekundarny fon, ale to mozem pouzivat aj iny. Dufal som ze by som to nejak spravil doma, ale to asi nepojde... :)
Marian07.01.2009 - 20:18 Trvalý odkaz
Tak mi ho posli :)
ZraLOCK07.01.2009 - 22:35 Trvalý odkaz
radsej ho posli mne... do stetina je draha posta. navyse u mna v zbierke bude mat cestne miesto. ;) adresu dam cez ss. dakujem ;)
molotow08.01.2009 - 00:30 Trvalý odkaz
Otec dneska isiel na nocnu a zobral kolegovi ktory mi to skusi spravit. Ten sa ze vraj rozumie telefonom :) ale v tomto pripade o nom pochybujem :D Zralok, a co by si povedal na mrtve Aria, T630i, CXT70, K300i... A Stetin je kde vlastne? Nikdy som o nom nepocul.
nobody08.01.2009 - 00:54 Trvalý odkaz
skusal si urobit tvrdy reset trojhmatom? Niekde som cital, ze by to mohlo pomoct.
pan.el08.01.2009 - 01:15 Trvalý odkaz
mam podobnu skusenost s nevydarenym upgradeom n6120ky
az po ten tvoj biely display (ze panika a tak)
ale ak dobre pamatam, tak mne pomohlo az to co ti radila Jessica,
vsetko rozpojit baterku von a znovu napojit a skusit re:up
ale myslim ze vtedy mi to vyplulo pred tym nedokoncenym prvym pokusom aj cosi o probleme s usb radicom v PC
a ze by to malo malo byt napojene niekde priamo na MB a tak
ale kedze sa v tom az tak velmo nevyznam a prvy krat som to skusal cez predne usb na skrini tak som
mobil napojil na usb zozadu a spustil NSU a na druhy pokus to uz ukoncilo v poriadku
edit: winXPpro, NSU v1.4.85, fw 4.21 up to 6.01
molotow08.01.2009 - 02:17 Trvalý odkaz
Bohuzial neviem ako sa robi trojhmat, aj ked som o tom x krat cital. :D S tou bateriou to nepomohlo. A na hento som zabudol - aj mne tam potom ukazalo ze kabel musi byt plugnuty do root bus a nie cez hub alebo docking station pre NB, ale ja som to na mojom booku pichol priamo do USB v nom, takze tam chyba nebola... :) Ale ked som prehadzoval z 3.83 na 5.11, tak som isiel cez hub a paradoxne islo vsetko v pohode.
molotow08.01.2009 - 17:34 Trvalý odkaz
No, takze problem je vyrieseny - telefon funguje. Neviem ako ho spojazdnil, ale som rad :D Je tam FW 6.01...
Wapman08.01.2009 - 18:09 Trvalý odkaz
Ved nedavno som tiez riesil tento problem.nemal si nahodou hacknuty fon? Mne pomohol trojhmat a znova update, ale odvtedy mi NSU nerozpozna fon ani po zmene pc. Pcsuite a vse funguje okrem NSU. Inak slape v pohode.
molotow14.01.2009 - 13:28 Trvalý odkaz
Hej hej, fon bol hacknuty a niekde som cital, ze 6.01 sa neda hacknut... Neviem ci to uz prelomili ale mozno to bolo tym ze sa to nemohlo zlucit :D Ja som uz ani neskusal, ci mi ho rozpozna, uz ho asi nebudem nikdy updateovat ani v nom nemam ziadne dolezite data. Uz ho vyuzivam len na prijem hovorov na druhej SIM.
Vihorlat18.01.2009 - 12:17 Trvalý odkaz
Aktualizoval som fw na 6.01. V mobile mam nakonfigurovane 3 mailove schranky, pricom okrem tej na Gmaile, u ostatnych dvoch mam server smtp mail.o2active.sk a pri odosielani je stale vyzadovane prihlasovacie meno a heslo hoci nie je povinne a aj ked ho zadam tak stale dookola mail neodoslem. Predtym vsetko fungovalo normalne a odoslanie mailu cez toto smtp bolo mozne aj bez mena a hesla.
molotow19.01.2009 - 01:06 Trvalý odkaz
To je divne, ja by som skusil vymazat e-mail konta, este raz prehrat FW a znova ich nakonfigurovat.