N6120c - nestartuje

• 10 príspevkov
  • Marek17.06.2008 - 10:53 Trvalý odkaz

Najskor by som za kazde nezapnutie zalozil temu a potom by siel hned do servisu

metatron17.06.2008 - 11:17 Trvalý odkaz

Jj, ak format nepomoze tak smer servis.

Dezi17.06.2008 - 11:30 Trvalý odkaz

dj.uwe napisal: Najskor by som za kazde nezapnutie zalozil temu a potom by siel hned do servisu . Ok neviem ako sa my to podarilo odoslat omylom, a zalozil tym padom 2temy. Sorry

ZraLOCK17.06.2008 - 12:56 Trvalý odkaz

na tvojom mieste by som este skumal preco sa to stalo a co tomu predchadzalo. instalacia softu, alebo zaplnenie vnutornej pamate? pad, ci vlhkost?
    kazdopadne vyskusal by som format pristroja a neskor aj update fw aj ked rovnakej verzie. par dni ho skus pouzivat bez instalacii akehokolvek softu, ci hier, ako sa bude spravat.
    ak sa rozhodnes pre servis, urcite vyhladaj autorizovany servis NOKIA v najhorsom pripade skus operatora kde si ho kupil a v ziadnom pripade nejaky suflikarsky servis.

Kriak2417.06.2008 - 13:17 Trvalý odkaz

Hard reset samozrejme neuskodi. Treba skusit bez zavahania. Potom ako pise Zralok, ani sw update nie je od veci (moholo sa nieco zhaluzit v systeme pocas vypinania). A potom servis.
    2 Zralok: nepodcenuj "suflikarske" servisy. Onahdy mi odisiel SE (slaba citlivost na signal), dal som ho do autorizovaneho servisu, po 2 tyzdnoch konecne vytlacili ze to nevedia spravit, iba ak vymenou celej dosky, co by bolo drahsie ako hodnota fonu. Este si ku..y zapytali prachy za diagnostiku.
    Zaniesol som mobil do "suflikarskeho" servisu niekde tusim v Dubravke (mal som dobre referencie). Na druhy den som mal fonik hotovy, stalo ma to 3 stovky. Odvtedy slapal spolahlivo az kym nesiel prec.
    Samozrejme ak ma Dedi tu 6120 v zaruke, zostava naozaj len autorizovany servis, alebo op.

Dezi17.06.2008 - 15:19 Trvalý odkaz

Dakujem za reakcie. Skusam cez den vyp.zap. zatial ok. Este otazka, ako na hard reset? Dakujem

Kriak2417.06.2008 - 15:45 Trvalý odkaz

Rozcvic prsty a:
    - vypni fon
    - stlac naraz zele tlac., *(+) a 3(def)
    - zapni fon
    - tie tlac. drz pokym sa na displeji nezjavi nejaka zmysluplna udalost (logo, pin, a pod...)

ZraLOCK17.06.2008 - 16:22 Trvalý odkaz

dedi hardreset tiez dosiahnes ked v pohtovostnom rezime zadas kod *#7370#

kriak nepodcenujem suflikarsky servis, len som to napisal preto, aby si dedi neodpalil pripadnu zaruku neodbornym zasahom ;)

emsit17.06.2008 - 17:25 Trvalý odkaz

Mal som rovnaky problem..po patrani som zistil ze to sposoboval osetreny smartmovie..