n6120c - problem s pamat. kartou
Najčítanejšie články
Najnovšie príspevky
Diskusia: SpyraThree - vodná puška za takmer dvesto eur
Vdaka teda...ale draha hracka naozaj je toDiskusia: Telekom: zmeny podmienok na predplatených kartách a širšia ponuka MIX balíčkov
A tomuto hovoria že zlepšujú služby...Diskusia: Cez Xiaomi Pay zaplatíte na Slovensku už aj Visa kartou mBank
Škoda že VUB v tom nejak zaostávaDiskusia: Huawei P60 Pro - perleťový unikát
Inak som si všimol, že DxO Mark bol dneska aktualizovaný a P60 Pro je na 1.mieste 👏👏👏Diskusia: Huawei Watch Ultimate – pripravené na dobrodružstvo
Da sa nimi platit, ale iba na trhoch, ktore podporuju platby cez Huawei Pay. Slovensko medzi ne nepatri.
Rodičovská kontrola
Lenže ak má dieta apple a rodič Samsung tak je tu problém. Aké sú vtedy možnosti?Samsung Dexx
Tak zrejme to tu vela ludi nevyuziva. :) Vdaka za info.LG V50
Kolko by bola primerana cena ti neviem povedat, len viem, ze nanovo zafoliovat rozbaleny telefon nie je ziadny problem. Ja by som stvorrocny telefon, ktory sa tvari ako nikdy nerozbaleny, nekupovala....Vyber mobilu prechod z iphone xs na lacnejsi android
Ahojte, Zvažujem niečo podobné, doteraz som mal Xiaomi Redmi 8T a rozhodujem sa medzi Poco M5s a Motorola Moto G72. Cenovo sú podobne, cca 220€. Sú tu aj iní kandidáti, ale títo sú...android 13 a problemy s upozorneniami aplikacie cp
ahojte, konecne uz aj ku mne na a23 dorazila aktualizacia na oneui 5.1, a konecne mozem s plnym vedomim povedat ze mi upozornenia cp zacali ffungovat presne tak, ako maju. Asi mi to neuverite, ale...

lilwayne 18.06.2008 - 23:08
fuha....pls poradte...mam dost problem....nexce mi nacitat pamatovku v moblie.....totalne mi seka cely mobil....neda sa ani menu spustit.....xcel som naformatovat kart ale nemozem sa tam dostat...tak som vlozil kartu do starej 6233 ( 6120c bezi po vybrati karty v pohode takze chyba je urcite v karte )----v starej 6233 sa mi to neda naformatovat....pichnem do kompu a tam xcem secko vymazat ale zamrzne mi komp.....a ked sa mi raz dalo uz secko vymazat, tak po re-pichnuti do kompu mi zasa ukazalo tie iste subory ( takze akokeby sa nic nevymazalo )---------co mam robit...nedal som si do mobilu nejaky subor s virusom aleb daco take ..? som zufaly...seka proste cely mob......je nutne kupit new kartu??? ( je to kingston ...len tak mimochodom )-----thnx 4 replies
metatron18.06.2008 - 23:26 Trvalý odkaz
no ja by som ju skusil reklamovat
ZraLOCK18.06.2008 - 23:28 Trvalý odkaz
co predchadzalo tomuto problemu?
... skus pomenovat zalozenu temu vystiznejsie, dakujem
Marek19.06.2008 - 05:24 Trvalý odkaz
Najskor odisla pamatova karta. Ak je v zaruke, takti ju vymenia
lilwayne19.06.2008 - 10:11 Trvalý odkaz
tomuto problemu predchadzalo to, ze som kamaratovi posielal 4 velke videa------potom zrtazu sekolll.....:(((
dzulio19.06.2008 - 17:24 Trvalý odkaz
no karta sa porucala do vecnych lovist,tu nic nevyriesis bez ju reklamovat
cejko19.06.2008 - 18:05 Trvalý odkaz
Preco neformatnes kartu v pc ?
Quo19.06.2008 - 19:29 Trvalý odkaz
On ju v PC formatoval, ale zamrzol mu PC - ako pise v uvode.
Bohuzial, Kingston karty sa bud vydaria, alebo nie. Zreklamuj ju a mas pokoj. A nabuduce si kup radsej inu znacku. Mne sa SanDisk najviac osvedcili :)
dzulio19.06.2008 - 20:36 Trvalý odkaz
ja som mal paru kingstoniek a paru ich aj odislo ale to hned na zaciatku takze mi menili kus za kus
cejko19.06.2008 - 20:45 Trvalý odkaz
Quo on ju neformatoval, len mazal.
lilwayne12.07.2008 - 11:48 Trvalý odkaz
mno uz kupujem new kartu a mam dotaz lebo som niekde cital uz ani nevim kde ze aj ked sa sade pise ze len do 2GB.... ci by som tam nenapchal 4GB...:D:D: niekde som to cital ze chlapik napchal a fungovalo.....je to thaQ??? a ak hej iba obycajna ci by zobralo aj SDHC???mno sdhc si myslim ze nie ale vy ste odbornici thaQ poradte :D:D thnxx.....( 6120c aby som nezabudol ale to uz seci viete :D )
Lubosss12.07.2008 - 13:50 Trvalý odkaz
N6120 podporuje sdhc format cize tam pojde, sam tam mam 4Gb kartu, ide v pohode, ale mala by ist aj vacsia.
lilwayne12.07.2008 - 14:17 Trvalý odkaz
a vobec mi to nebude sekat??? lebo xcem predist zbytocnym problemom thaQ zato pisem.........
emsit12.07.2008 - 18:52 Trvalý odkaz
Ak budes mat dostatocne rychlu kartu tak ti nic sekat nebude..Ja som do 6120 skusal dat 8GB SanDisk a sla normalne.