n6120c update fw, mobil ako modem
Najčítanejšie články
Najnovšie príspevky
Diskusia: SpyraThree - vodná puška za takmer dvesto eur
Vdaka teda...ale draha hracka naozaj je toDiskusia: Telekom: zmeny podmienok na predplatených kartách a širšia ponuka MIX balíčkov
A tomuto hovoria že zlepšujú služby...Diskusia: Cez Xiaomi Pay zaplatíte na Slovensku už aj Visa kartou mBank
Škoda že VUB v tom nejak zaostávaDiskusia: Huawei P60 Pro - perleťový unikát
Inak som si všimol, že DxO Mark bol dneska aktualizovaný a P60 Pro je na 1.mieste 👏👏👏Diskusia: Huawei Watch Ultimate – pripravené na dobrodružstvo
Da sa nimi platit, ale iba na trhoch, ktore podporuju platby cez Huawei Pay. Slovensko medzi ne nepatri.
Rodičovská kontrola
Lenže ak má dieta apple a rodič Samsung tak je tu problém. Aké sú vtedy možnosti?Samsung Dexx
Tak zrejme to tu vela ludi nevyuziva. :) Vdaka za info.LG V50
Kolko by bola primerana cena ti neviem povedat, len viem, ze nanovo zafoliovat rozbaleny telefon nie je ziadny problem. Ja by som stvorrocny telefon, ktory sa tvari ako nikdy nerozbaleny, nekupovala....Vyber mobilu prechod z iphone xs na lacnejsi android
Ahojte, Zvažujem niečo podobné, doteraz som mal Xiaomi Redmi 8T a rozhodujem sa medzi Poco M5s a Motorola Moto G72. Cenovo sú podobne, cca 220€. Sú tu aj iní kandidáti, ale títo sú...android 13 a problemy s upozorneniami aplikacie cp
ahojte, konecne uz aj ku mne na a23 dorazila aktualizacia na oneui 5.1, a konecne mozem s plnym vedomim povedat ze mi upozornenia cp zacali ffungovat presne tak, ako maju. Asi mi to neuverite, ale...

metatron 15.06.2008 - 15:17
Mam jednu otazku. Mam 6120c z pomaranca. Chcem ju zbavit brandingu,tak zmenim product code cez Nemesis,potom urobim aktualizaciu. Ale mozem pouzit telefon ako modem a tak aktualizovat fw? :lamer:
Lenka Ivančíková15.06.2008 - 13:07 Trvalý odkaz
Cisto teoreticky najprv sa stahuje novy FW do pocitaca a nasledne sa instaluje do fonu.To znamena,ze v prvej faze by sa to aj dalo vyuzit ako modem,ale plynulo sa prechadza z prvej fazy do druhej a vtedy je N akoby mrtva,tzn. ze sa ti modem odpoji.De facto by to nemalo vadit,lebo pripojenie na internet v tejto faze uz nepotrebujes.Ale na tvojom mieste by som to neriskovala.Neviem,ci by z toho chuderka N nebola taka zmatena,ze by ti tam nieco zblblo a mal by si po vtakach.:lol: Preto neodporucam,ale mozno sa ozve niekto,kto s tym ma viac skusennosti.
metatron15.06.2008 - 13:38 Trvalý odkaz
Jeeej... Jess :) ahoooj. A diky. Mam pocit ze to nebol problem,len si nie som isty,preto ta otazka.
Lenka Ivančíková15.06.2008 - 14:02 Trvalý odkaz
Ahoj.;) Teraz ma napadlo,ze aj v prvej faze je N akoby odpojena,takze vyuzit ako modem ju nemozes.
metatron15.06.2008 - 15:29 Trvalý odkaz
To faaakt? :( chjo...
Marian15.06.2008 - 16:13 Trvalý odkaz
Jasne ze nemozes, ved ten telefon sa odpoji a prechadza do servisneho rezimu. Aktualizovat FW sa da iba s telefonmi, ktore podporuju (F)OTA, cize firmware over the air. No a samozrejme podpora musi byt aj na strane operatora...
Ak mas notebook, najdi si miesto so stabilnym WiFi a aktualizuj, pripadne si pozica od ocina telefon, prehod karty a jedes.
metatron15.06.2008 - 16:46 Trvalý odkaz
Atlisko bez sarkazmu by to raz neslo? Ale 6120c ma Fota... Len musim nastavit server nejak do kelu. A potrebujem pamatovku k tym 70MB asi :)
samo15.06.2008 - 17:04 Trvalý odkaz
lenze u Nokii FOTA nefunguje,aspon nie na SVK...nie raz som to skusal...SE islo no Nokia nie
metatron15.06.2008 - 18:15 Trvalý odkaz
do pixle... a nejako offline sa to asi neda urobit, sak?
ZraLOCK15.06.2008 - 19:16 Trvalý odkaz
Existuje program phoenix. Tam stiahnes si prislusny soft na svoj mobil a urobis offline update. Podrobnosti neviem, lebo som s tym nerobil.
metatron15.06.2008 - 20:02 Trvalý odkaz
Nie,dakujem. S phoenixom som robil par telefonov,6280, 6680, 6681 ale stacilo. Prehadzovat win kvoli tomu nebudem. Skocim k susedovi a poriesim cez mikrovlnku. Ale diky za prispevky.
Marian15.06.2008 - 20:40 Trvalý odkaz
metatron, ja tak nejak ten sakrazmus lubim :)
btw s tym susedom je to dobry napad...
metatron15.06.2008 - 20:43 Trvalý odkaz
Alis ja viem , ved ta poznam :lol: , preto som to nebral osobne ;)
jojo, zajtra to skusim, ak stihnem. Vraj by sa mal fon zrychlit ked odtranim orange custom, neviem porovnat, davno som mal nerand 6120c :) ( asi 2 mesiace dozadu)
cejko15.06.2008 - 20:56 Trvalý odkaz
mt sa zrycli ak mas staru verziu, odbrandovanim len prides o zaruku.
metatron15.06.2008 - 21:18 Trvalý odkaz
o ziadnu nepridem :) nemam :lol:
mam asi v3.83
redmond15.06.2008 - 22:27 Trvalý odkaz
Nie,dakujem. S phoenixom som robil par telefonov,6280, 6680, 6681 ale stacilo. Prehadzovat win kvoli tomu nebudem....
Naco prehadzovat windows, pocul si uz o virtualizacii? VMware Workstation a mas po probleme.
metatron16.06.2008 - 00:28 Trvalý odkaz
jasne... tiez riesenie... len neviem ako to tam je s podporou usb... pouzivam vacsinou virtualPC od microsrotu.
redmond16.06.2008 - 01:53 Trvalý odkaz
Microsoft Virtual PC nepodporuje USB ale VMware podporuje USB 2.0
Ja spustam Phoenix a NSS z virtualneho PC a tym padom mi konfiguraciu nemoze nic rozhasit, lebo Nokia PC Suite mam nainstalovany v hlavnom OS.