- Späť na článok
- 10 príspevkov
Na MWC 2017 sa chystá aj Nokia. Uvidíme znovuzrodenú legendu 3310?
Najčítanejšie články
Najnovšie príspevky
Diskusia: SpyraThree - vodná puška za takmer dvesto eur
Vdaka teda...ale draha hracka naozaj je toDiskusia: Telekom: zmeny podmienok na predplatených kartách a širšia ponuka MIX balíčkov
A tomuto hovoria že zlepšujú služby...Diskusia: Cez Xiaomi Pay zaplatíte na Slovensku už aj Visa kartou mBank
Škoda že VUB v tom nejak zaostávaDiskusia: Huawei P60 Pro - perleťový unikát
Inak som si všimol, že DxO Mark bol dneska aktualizovaný a P60 Pro je na 1.mieste 👏👏👏Diskusia: Huawei Watch Ultimate – pripravené na dobrodružstvo
Da sa nimi platit, ale iba na trhoch, ktore podporuju platby cez Huawei Pay. Slovensko medzi ne nepatri.
Rodičovská kontrola
Lenže ak má dieta apple a rodič Samsung tak je tu problém. Aké sú vtedy možnosti?Samsung Dexx
Tak zrejme to tu vela ludi nevyuziva. :) Vdaka za info.LG V50
Kolko by bola primerana cena ti neviem povedat, len viem, ze nanovo zafoliovat rozbaleny telefon nie je ziadny problem. Ja by som stvorrocny telefon, ktory sa tvari ako nikdy nerozbaleny, nekupovala....Vyber mobilu prechod z iphone xs na lacnejsi android
Ahojte, Zvažujem niečo podobné, doteraz som mal Xiaomi Redmi 8T a rozhodujem sa medzi Poco M5s a Motorola Moto G72. Cenovo sú podobne, cca 220€. Sú tu aj iní kandidáti, ale títo sú...android 13 a problemy s upozorneniami aplikacie cp
ahojte, konecne uz aj ku mne na a23 dorazila aktualizacia na oneui 5.1, a konecne mozem s plnym vedomim povedat ze mi upozornenia cp zacali ffungovat presne tak, ako maju. Asi mi to neuverite, ale...
mental.disease 15.02.2017 - 21:25
Rozmýšľam nad tou 3310. Len mi nenapadá čím by to nadväzovalo? Monochromatický displej, ani dizajn azda nie. Snáď iba tlačidlá (nie rozloženie) a číslo modelu :-))
Loki_sg116.02.2017 - 08:47 Trvalý odkaz
Tej 3310 sa trochu bojím. Ak by to bol Top smartfón s "dobrou" výdržou, vodeodolnosťou..., s cenovkou okolo 700 €, tak si myslím že by to išlo na dračku. Takto neviem, jedine že to zasadia do dizajnovo veľmi podobného tela ako mala pôvodná 3310. Dúfam že ma pozitívne prekvapia.
Wayne16.02.2017 - 10:40 Trvalý odkaz
3310 bude dumbphone za 59€
ondrakomous16.02.2017 - 15:23 Trvalý odkaz
wayene, to bylo dobry....jak si ho uzemnil.
Bonyek@azet.sk16.02.2017 - 18:23 Trvalý odkaz
co vsetci vsade pisu o dlhej vydrze baterie, vydrz cca tyzden ak sa nepozivala, pri intenzivnejsom pouzivani som kazdy den nabijal
ondrakomous16.02.2017 - 19:26 Trvalý odkaz
presne, ze dumbphony mely vetsi vydrz je nejrozsirenejsi fama, taky jsem musel nabijet denne, kdyz jsem vice telefonoval a hral hada.
nanoSIM16.02.2017 - 21:46 Trvalý odkaz
ondra, za komousú bylo všechno jinak :-)
Loki_sg117.02.2017 - 08:24 Trvalý odkaz
Wayne ďakujem za upozornenie, ale ak by si čítal môj príspevok pozorne, tak zistíš že som to vedel.
Táto časť, "Top smartfón s "dobrou" výdržou, vodeodolnosťou..., s cenovkou okolo 700 €, tak si myslím že by to išlo na dračku." bola moja hypotéza, myslím si že v takom prípade by to ľudí zaujalo.
V tejto časti "Takto neviem, jedine že to zasadia do dizajnovo veľmi podobného tela ako mala pôvodná 3310. Dúfam že ma pozitívne prekvapia." som komentoval skutočnosť, čiže aj to čo si podotkol ty, že bude stáť 59 €.
Nabudúce sa to budem snažiť napísať zrozumiteľnejšie, aby to všetci pochopili.
Manobb26.02.2017 - 18:39 Trvalý odkaz
https://mobilenet.cz/obrazek/tiskova-konference-nokia---shrnuti-klicovy…
Network and connectivity
Network speed 2G
Networks GSM 900/1800 MHz
Viac na:
https://www.nokia.com/en_int/phones/nokia-3310
Nightmare26.02.2017 - 18:43 Trvalý odkaz
3310 2017 je realitou :)