nastavenie APN internet na nokii 7270 a fw 3.25
Najčítanejšie články
Najnovšie príspevky
Diskusia: SpyraThree - vodná puška za takmer dvesto eur
Vdaka teda...ale draha hracka naozaj je toDiskusia: Telekom: zmeny podmienok na predplatených kartách a širšia ponuka MIX balíčkov
A tomuto hovoria že zlepšujú služby...Diskusia: Cez Xiaomi Pay zaplatíte na Slovensku už aj Visa kartou mBank
Škoda že VUB v tom nejak zaostávaDiskusia: Huawei P60 Pro - perleťový unikát
Inak som si všimol, že DxO Mark bol dneska aktualizovaný a P60 Pro je na 1.mieste 👏👏👏Diskusia: Huawei Watch Ultimate – pripravené na dobrodružstvo
Da sa nimi platit, ale iba na trhoch, ktore podporuju platby cez Huawei Pay. Slovensko medzi ne nepatri.
Rodičovská kontrola
Lenže ak má dieta apple a rodič Samsung tak je tu problém. Aké sú vtedy možnosti?Samsung Dexx
Tak zrejme to tu vela ludi nevyuziva. :) Vdaka za info.LG V50
Kolko by bola primerana cena ti neviem povedat, len viem, ze nanovo zafoliovat rozbaleny telefon nie je ziadny problem. Ja by som stvorrocny telefon, ktory sa tvari ako nikdy nerozbaleny, nekupovala....Vyber mobilu prechod z iphone xs na lacnejsi android
Ahojte, Zvažujem niečo podobné, doteraz som mal Xiaomi Redmi 8T a rozhodujem sa medzi Poco M5s a Motorola Moto G72. Cenovo sú podobne, cca 220€. Sú tu aj iní kandidáti, ale títo sú...android 13 a problemy s upozorneniami aplikacie cp
ahojte, konecne uz aj ku mne na a23 dorazila aktualizacia na oneui 5.1, a konecne mozem s plnym vedomim povedat ze mi upozornenia cp zacali ffungovat presne tak, ako maju. Asi mi to neuverite, ale...

lennyl 23.02.2006 - 11:58
nemozem rozbehat ziadnu midp2 aplikaciu na internet...tj. jimm ani mini operu,kvoli tomu,ze v tomto fw 3.25 -- ktory je posledny aktualny!,sa neda rucne nastavit apn na internet,ponuka mi len moznosti sluzby(wap),e-mail,streaming,mms..... co teraz s tym? tusim aj ine modely od nokie maju tento problem,ehm
orso23.02.2006 - 14:11 Trvalý odkaz
Ja som 7270 v zivote nemal v rukach :badgrin: ale nebude to treba spravit rovnako ako na 6230i? Najprv musis ist do Nastaveni - konfiguracia - osobne... a tam pridat AP, ktory chces pouzivat. Az potom ho mozes nastavit niekde inde v telefone ako ten, ktory sa ma pouzivat pre danu funkciu/pripojenie.
Ak je to tak, tak Ti odporucam pohladat niekde tu vo fore (alebo aj inde na nete) riesenie problemu ako rozbehat Jimm-a na 6230i a tam je to podrobne opisane. Rovnako to funguje aj pri ine aplikacie (Opera mini napr.).
cejko23.02.2006 - 14:52 Trvalý odkaz
nemozem rozbehat ziadnu midp2 aplikaciu na internet...tj.
Ake APN potrebujes nastavit , internet ?
http://web.orange.sk/cejkoo/7270.jpg
lennyl24.02.2006 - 01:19 Trvalý odkaz
Ja som 7270 v zivote nemal v rukach :badgrin: ale nebude to treba spravit rovnako ako na 6230i? Najprv musis ist do Nastaveni - konfiguracia - osobne... a tam pridat AP, ktory chces pouzivat. Az potom ho mozes nastavit niekde inde v telefone ako ten, ktory sa ma pouzivat pre danu funkciu/pripojenie.
Ak je to tak, tak Ti odporucam pohladat niekde tu vo fore (alebo aj inde na nete) riesenie problemu ako rozbehat Jimm-a na 6230i a tam je to podrobne opisane. Rovnako to funguje aj pri ine aplikacie (Opera mini napr.).
zasaaaa taky debooo som neniiii,aspon duuufam,haha...ale nee,uz som mal hromadu fonov,od siemens,moto,se,nokie..symbian,wm..proste tunak sa mi to nedari spojazdnit:-(
-popisem menu v mobile:
nastavenia/konfig.nastavenia/osob.konfig.nastavenia/pridat nove/---tu je na vyber IBA toto: sluzby,mms,synxronizacia,push to talk,chat,e-mail,streaming
a ja potrebujem dostat do "Prednostne miesto spojenia" to APN internet,ale tam nie je moznost vytvorit nic,je to prazdne..toto je ten hlavny problem...a samozrejme ani poslanie nastaveni od operatora tam nic neprida,ani poslanie konfig.sms z nokia.sk s volbou na internet...
simumarek24.02.2006 - 10:40 Trvalý odkaz
Tak skus pre pouzitie nastavit ucet pre email, do neho zadas APN internet a ten pouzijes na pripojenie aplikacie OM, jimm atd. Mohlo by to ist.
lennyl24.02.2006 - 11:01 Trvalý odkaz
Tak skus pre pouzitie nastavit ucet pre email, do neho zadas APN internet a ten pouzijes na pripojenie aplikacie OM, jimm atd. Mohlo by to ist.
vidim,ze mas logicke myslenie a aj ze sa vyznas v problematike :-),aaaale toto som skusal uz davno,nefunguje :-(...aj ked je aktivny ucet pre mail s APN internet,nejde to..teraz som kukal zahranicne fora,kde maju ten isty problem s nokiou 6170-co je skoro ten isty model v inom kabate a tiez nie je nan novsi fw..
MAM OBAVY,ZE S TYMTO FONOM NIKDY NEPOJDE WEB,IBA WAP,HMM
cejko24.02.2006 - 11:55 Trvalý odkaz
lennyl mas tam polozku PRIPOJITELNOST ?
lennyl24.02.2006 - 12:09 Trvalý odkaz
lennyl mas tam polozku PRIPOJITELNOST ?
ano,mam tam pripojitelnost (uz si mi to predtym okopcil z manualu),ale teraz zrejme dobre nexapes,aky mam ja problem...tu sa nastavuje apn pre e-gprs modem,ktore vyuzijes na pripojenie k netu na PC !!! cez kabel/infa,ale nema to ziadny "vyznam" pre pristup www priamo v mobile...
cejko24.02.2006 - 12:22 Trvalý odkaz
ano,mam tam pripojitelnost (uz si mi to predtym okopcil z manualu)
Klidek, wed si vytvor dalsie wap pripojenie, adresu dns, meno heslo tam nedavaj, daj tam len APN internet a uloz to. potom skus ist do tej java apl a tam vybrat toto pripojenie.
orso24.02.2006 - 13:08 Trvalý odkaz
tak, ak ti toto vezmu ako reklamaciu, tak potom daj vediet, ktory obchod to je... uz budem kupovat len tam! :lol:
lennyl25.02.2006 - 02:36 Trvalý odkaz
tak, ak ti toto vezmu ako reklamaciu, tak potom daj vediet, ktory obchod to je... uz budem kupovat len tam! :lol:
hovadoooooooooo :lol: .... si rob z xudaacika uzivatela sranduuu...jako ked vyrobok (MT) nesplnuje deklasovanu funkciu (popisanu aj v manuali,ale bez moznosti kustomizacie) pristupu na web,aj ked vinou vyrobcu,potazmo vadneho fw,bez momentalnej moznosti flashnutia na novsi,tak sa jedna o skrytu zavadu a to je uz dovod na reklamaciu...boooa,ale som muudry,zeee :badgrin:
ale to bolo iba jemne odbocenie od temy,takze mate niekto podobne skusenosti a moznosti riesenia,sem s nimi :)